Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wlasnie! Moje meble do kuchni beda za ok.1800, bo mam sporo szafek,w tym dwie narozne . Do tego dzieci maja wybrany system Malgosia.Moze się uda zmiescic 6 tys,a jak nie, to dorzuce jeszcze tysiac. :wink: :wink:
  • Odpowiedzi 821
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To zależy, mam indianę i dla córki małgośkę z BRW. Z indiany jesteśmy bardzo, bardzo zadowoleni :wink:

To ja chyba miałam pecha przy zakupie :cry: .

Mam indianę w pokoju synka ,o ile bardzo mi się podoba styl tych mebli to wykonanie pozostawia wiele do życzenia ,niestety.

Drzwiczki szafek nijak nie chcą się zejść równo a szuflady tłuką przy wysuwaniu i wsuwaniu.

Pomagałam pakować siostrze rzeczy przy przeprowadzce. Stare meble BRW zostawiała w starym mieszkaniu. Nie było żadnego, ale to żadnego mebla tej firmy który nie byłyby uszkodzony. Oni mieszkali tam ok 5 lat. Wszystko się sypało i "chodziło". Szufladom odpadały fronty, meble nie miały tyłów, odpadały uchwyty. Drzwiczki były nierówne, ze szparami, blaty porysowane. Śmiałam się, że to mieszkanie wyglądało jakby przeszło przez nie tornado :-? Szwagier natomiast stwierdził, że nie byłoby co znosić gdyby chcieli te meble ze sobą zabrać...
Chociaż meble z tej firmy bardzo mi sie podobają wizualnie i cenowo to jednak po przeczytaniu wszystkich opinii użytkowników tych mebli nigdy nie dokonam ich zakupu. Dziękuję za wszystkie wypowiedzi. :lol:
Mam meble z BRW system XXi czy jakoś tak już z 8-9 lat i złego slowa nie moge powiedziec, nic się nie odkleja, nie rozpada. Przy meblach do samodzialnego montazu wiele zależy od tego jak się je złoży.
... Przy meblach do samodzialnego montazu wiele zależy od tego jak się je złoży.

Ot cała tajemnica. Nasze meble przeżyły dwie przeprowadzki, czyli były składane i rozkładane 3 razy. I stoją i działają i nic nie odpada.

To zależy, mam indianę i dla córki małgośkę z BRW. Z indiany jesteśmy bardzo, bardzo zadowoleni :wink:

To ja chyba miałam pecha przy zakupie :cry: .

Mam indianę w pokoju synka ,o ile bardzo mi się podoba styl tych mebli to wykonanie pozostawia wiele do życzenia ,niestety.

Drzwiczki szafek nijak nie chcą się zejść równo a szuflady tłuką przy wysuwaniu i wsuwaniu.

To może my mieliśmy szczęście :wink: wszystko nam się idealnie schodzi jak i w indianie tak i w małgosi, nawet w małgosi szuflady wysuwają się idealnie

To kwestia kasy. Jeśli możesz wydać więcej na lepsze meble to zrób to. Jeśli nie - to kup BRW, ale nie spodziewaj się po nich zbyt wiele. Ładnie wyglądają w katalogu, ale to zwykła płyta.

Niestety, potwierdzam.

Meble BRW są po prostu beznadziejne :(

Mamy ich sypialnię sen i ekstazę w gościnnym. Jest to dziadostwo, a do tego wcale nie takie tanie! I nawet nie wygląda ładnie, z bliska widać że to tandeta i w żadnym eleganckim domu po prostu nie pasują. My na szczęście mamy tylko sypialnie, po łóżku tak nie widać wykonania, bo jest ogromna kołdra, ale mamy komódkę i jest fatalna zarówno w wyglądzie jak i użytkowaniu. Ma rok a już pękła rączka.

NIE POLECAM!!!!

Witam , mam takie pytanie , czy ktoś ma może kuchnie BRW z serii modern line /diona/tafla MDF/wegne/ biały połysk.Bardzo nam się podoba , i chcemy ja zobaczyć na własne oczy w sklepie ale na terenie śląska jak dotąd nie ma sklepu w którym ta kuchnia stoi wystawiona.Prosze o wasze zdania na temat tej kuchni i pomoc :)
W Dąbrowie Górniczej, tak prawie na przeciwko huty bankowy, obok takiej drewnianej chaty. W tym sklepie powinni mieć już je wystawione, bo kobieta juz w listopadzie je miała sprowadzac na ekspozycje. Moja siostra chciała te bordo z połyskiem, ale z powodu fatalnej jakości frontów zrezygnowała. Ponoć na tych z połyskiem, po tym jak przejedziesz paznokciem to zostaje ślad. Moi rodzice mają kuchnie brw i bardzo dobrze sie sprawuje, ale na tych z połyskiem chyba zaoszczedzili kosztem jakości. ale najlepiej sprawdzić samemu. Acha, ten sklep jest w takim baraku, z głównej drogi trzeba wjechac w osiedle i jest po prawej stronie. Jest jeszcze jeden, przy głównej drodze, ale to nie ten. i tam nie ma kuchni brw.

Prawda o BRW jest tylko jedna,

1.Wizualnie najładniejsze kolekcje mebli

2.Jeśli chodzi o jakość-Największy syf i badziew jaki można sobie wyobrazić,a zrobienie sobie z tego kuchni to trzeba być.J..........m.( sam byłem użytkownikiem)

ALEXEL moja dobra rada z daleka od mebli a szczególnie kuchni BRW,zrobisz jak zechcesz ale za dwa lata mi podziękujesz i postawisz flaszkę :wink: Zobacz jakąkolwiek szafkę wykonaną przez stolarza i porównaj a więcej pytań nie będzie.

przykład mojej kuchni BRW 7000pln,te same meble u stolarza ze wszystkimi bajerami typu BLUM itp,10000pln ,za 3000pln śpisz spokojnie przez wiele lat.

pozdrawiam