zetka 07.10.2008 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 witam Czy ktoś w ostanim czasie moze kupował kuchnie z BRW ? CHodzi mi o kuchnie w nowoczesnym stylu-mają troche tego do wybrou, w salonie wygląda ładnie, fronty wykonane z mdf , ładna okleina z połyskiem (efekt lustra), troche korpusy szafek są nie specjalne. jestem ciekaw oponi użytkownikó takiej kuchni , Ja rok temu kupowałam kuchnie z BRW seria modern line i na razie nic się nie dzieje, jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 14.10.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Nikt nie wypowiadał sie na temat wersalek tej firmy. Podoba mi sie wersalka Largo ( obecnie w promocji ale w danej kolorystyce), chce mieć coś ładnego na codzień i jednocześnie wygodnego do spania dla dość częstych gości. Jest na sprężynach więc powinna być wygodna. Czytając wypowiedzi widzę że jak ma się szczęście to nic nie odpada i nie wyciera się. Wersalka nie jest zbyt droga - 1179 lub 1099 w promocji. Inne wersalki mają droższe. Może ktoś u zytkuje taki mebel to prosze o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sieko 16.10.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 witam ponownie.Porównywałem kuchnie w brw i ikei. Według mnie jednoznacznie jakość szuflad, okuć, korpus kuchni z zprzewagą niezaprzeczalną na korzyść ikei.Same fronty równierz według mnie sa zrobione z zlepszych materiałów lub oklein.Prawdopodobnie raczej skłaniam sie na ikea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 17.10.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 My mamy ławę i szafkę pod telewizor w salonie, dokupiliśmy komodę. Mebelki nam się podobają, mają fajnie zaokrąglone krawędzie. Nic się nie odkleja, nie odpada. W sypialni też brw, 2 komody, szafeczki i łóżko. Jak dla nas są ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 18.10.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Nikt nie wypowiadał sie na temat wersalek tej firmy. Podoba mi sie wersalka Largo ( obecnie w promocji ale w danej kolorystyce), chce mieć coś ładnego na codzień i jednocześnie wygodnego do spania dla dość częstych gości. Jest na sprężynach więc powinna być wygodna. Czytając wypowiedzi widzę że jak ma się szczęście to nic nie odpada i nie wyciera się. Wersalka nie jest zbyt droga - 1179 lub 1099 w promocji. Inne wersalki mają droższe. Może ktoś u zytkuje taki mebel to prosze o opinię. ja mam sofę z serii indiana- jest naprawde w porządku- nie wygniotła się (jest na sprężynach) goście którzy na niej spali byli zadowoleni, materiał się nie przeciera, łatwo się czyści- wg mnie oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaj84 18.10.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 a ja wam napiszę,że za bardzo nie jestem zadowolona z brd! a czemu a temu, że kupiłam meblościankę wystawową i tak: szafki się nie domykają, uchwyty co chwilę się odkręcają,nie mówiąc już o szynach... bez komentarza.No ale oczywiście tyle ile osób tyle opini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 19.10.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witam Dwa lata temu kupilam meble firmy Vox zaplacilam naprawde nie zle pieniadze za szawke rtv, komode, stolik kawowy, dwie polki, stol i szesc krzesel 15tys. i co totalne badziewie wcale nie lepsze od brw. Meble strasznie sie rysuja i wycieraja na rogach, szczegolnie stol. Meble sa w kolorze orzech czekoladowy i te przetarcia bardzo widac. W starym mieszkaniu mialam meble z brw i teraz jak porownuje te meble to roznicy wielkiej nie ma, no moze brw ma slabsze prowadnice ale to mozna wymienic za niewielkie pieniadze. Teraz urzadzam pokoje dla dzieci i zdecydowalam sie na brw, bo wiem ze zadne meble niewytrzymaja u nich zbyd dlugo, a za te pieniadze niebedzie mi szkoda ich wymienic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 23.10.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 W 2008 roku, firma BRW wprowadziła na rynek system mebli Largo Classic, klasyczna wersja systemu Largo w kolorze wenge. Oj, ile ja się naszukałam zdjęć na tym forum i niestety nic nie znalazłam. Zapraszam więc do dyskusji, na temat tych mebli. Czy jesteście zadowoleni z jakości, czy meble sa solidnie wykonane? Czy półki uginają się od ciężaru książek?http://www.ada.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 26.10.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 dodaje zdjęciehttp://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/pf/ga/fad8/5b1IaDitxjuDIjvkFB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coobah 27.10.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Witam, jutro wieszam dwie witryny o szerokości 150 cm, zamówioną mam jeszcze ławę do kompletu i szafkę RTV. Według mnie mebelki z tego systemu wyglądają bardzo przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 06.11.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Bardzo prosiłabym o fotkę!!! Zastanawiam się nad ułożeniem mebli. nie chce aby z tego powstała meblościanka. Na początku chciałam kupić komode szafke pod tv oraz słupek, ale teraz mam wątpliwości- mój pokój nie jest za duży, a te meble troche miejsca zajmują... . Może wystarczyłaby tylko komoda, oraz szafka pod tv i jeszcze coś wiszącego? Tak, jak wyżej na dołaczonym zdjęciu.a może wy macie jakie propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78adi 06.11.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 U mnie będzie troszkę inny komplet "OGRAL" - nowość:na jednej ścianie "jamnik 150cm i obok komoda (drzwi-szuflady-drzwi) 150cm, nad jamnikiem chyba będzie 150cm półka 5-komorowakomoda 60cm na ścianie przeciwległejpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 06.11.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 U mnie będzie troszkę inny komplet "OGRAL" - nowość: na jednej ścianie "jamnik 150cm i obok komoda (drzwi-szuflady-drzwi) 150cm, nad jamnikiem chyba będzie 150cm półka 5-komorowa komoda 60cm na ścianie przeciwległej pozdrawiam myśle o podobnym ustawieniu! Czy mogłabyś wkleić fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 08.11.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 podnosze temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 09.11.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Madziu spróbuj wrzucić jakiś plan tego pokoju - będzie łatwiej to zaplanować. Poza tym pomyśl co chcesz w tym pokoju, w tych meblach trzymać, żeby potem się nie okazało, że wybrałaś określony zestaw, ale nie masz gdzie schować "czegośtam" (np. ja u siebie w pokoju gościnnym z "konkretnych mebli" mam tylko szafkę tv i barek, bo wiem, że nic innego w tym pokoju nie będę trzymać). Jeśli wiesz, że nie będzie tam waszych ubrań - odpada szafa czy szafka na drobniejsze ubrania, jeśli masz np. dużo książek - przyda się jakaś biblioteczka, jeśli tam mają się zmieścić np. pościel, ręczniki itp przyda się jakaś bieliźniarka. A jeśli wszystkie te rzeczy będziesz miała w innym pomieszczeniu to mebli będzie Ci potrzeba o wiele mniej. Czy meble wypoczynkowe też będą z tego systemu? Ile ich planujesz? Jaki duży jest ten pokój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 12.11.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Jeśli chodzi o ilość rzeczy, które miałabym włożyć do mebli- to jest to dla mnie drugożędna sprawa. W drugim pokoju w przyszłości chciałabym kupić większą szafe. dlatego dla mnie najwazniejszą sprawą jest wygląd tych mebli.Doszłam do wniosku, że mój pokój nie jest zbyt duży i wystarczyłabym tam tylklo szafka pod tv oraz komoda. Chcialabym jeszcze półke, ale nie wiem czy powiesić ja nad szafką tv? Czy będzie to dobrze wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78adi 12.11.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Fotki będą za jakieś trzy tygodnie - wtedy będą mebelki... przynajmniej teoretycznie Generalnie mamy salon z jadalnią w pokoju o wymiarach 5,15 na 3,45 (bo to w bloku wielka płyta). Wchodząc do pokoju na lewo będzie stół z krzesłami (drzwi mamy w rogu krótszej ściany). Na przeciwległej ścianie jest okno i drzwi balkonowe, po prawej będą dwie komody, po przeciwnej stronie narożnik i jedna komódka. Co do półki nad TV, trzeba najpierw powiesić/postawić TV a później myśleć o umiejscowieniu półki bo może być za bardzo napchane Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 18.11.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 w takim razie bede z niecierpliwością czekała na fotki! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 25.11.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Może ktoś już może pochwalić się zdjęciami? U mnie zakup tych mebli jest bliżej nieokreslony. Narazie meczymy się z kuchnią i przedpokojem. Nie wiem czy starczy nam sił, by od razy robić pokoje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78adi 25.11.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ograle będą w poniedziałek później skręcanie i fotki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts