artione 19.06.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 Generalnie zgadzam się z Sergeyem, meble BRW podsumowałbym tak:wielki błysk a w środku wielka lipa. To tak jak z zepsutym cukierkiem - opakowanie ma ładne....Jak na tę jakość - sporo kosztują... Nikogo nie chciałem obrazić, jeśli to zrobiłem to sorry, ale na jakość zwracam uwagę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 19.06.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2006 a tak mi sie w sumie podobaly ....az do przeczytania waszych opinii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 20.06.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 wczoraj właśnie byłem w BRW w Krakowie..... no na oko.... to może iładne.... szukam mebli do salonu... witryna komoda.... może jeszcze cos...wzorów sporo... ale tez nie uważam to za trwały wyrób... albo trzeba bardzo uwazać a to już traci sens... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 20.06.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Mam w kuchni od trzech lat. Moja uwaga - drewniane fronty Capitaliki ok, natomiast u gory mam wanilie z okleina ta juz sie odkleja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jag_24 20.06.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 bradzo łądne te twoje mebelki. My mamy z BRW meble do pokoju i jesteśmy bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petrolka01 23.06.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 REKLAMA DźWIGNIĄ HANDLU - ot dlaczego najpopularniejsze w kraju. Niewiele firm meblowych reklamuje się w spotach TV - a te docierają do mas. Jakość BRW - chyba jednak dość kiepawa, jak to mebli pudełkowych.Moi znajomi narzekają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 25.06.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 ja mam kuchnie z BRW i inne meble z tej firmy i nic mi się nie psuje.........wszystko zalezy od uzytkowników, zepsuć moga sie nawet najdroższe uwazam ze cena jest przyzwoita i jakośc również myslicie że stolarz który robi meble na zamówienie w swojej firmie to z czego korzysta jak nie z gotowych frontów , których większość jest produkowana właśnie w fabryce BRW bo oni między innymi tym się zajmują ( fabryka jest w moich okolicach) oprócz produkcji mebli widziałam również kuchnie firmy Forte montowaną jakieś 5-6 lat temu może nawet wiecej, na tamte czasy horendlanie droga , dzisiaj marniutko wygląda..........nadaje sie cała do wymiany...... to że ocierają drzwiczki jedne o drugie to kwestia przykręcenia na zawiasach ( sprawdzone) to że okleina się odkleja to sprawdź czy nie stoi bezposrednio pod szafką czajnik i w trakcie gotowania nie leci na szafkę para ( tak odkleiła się okleina u mojej kuzynki) a co do reklamy to pokazuje się od jakiegoś pól roku a firma ma ponad 10 lat........ a co do ceny mebli nie szkoda raz na 10 lat wymienić na nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petrolka01 25.06.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Meble BRW i Forte na jednym wózku jechały, jedne od drugich fronty brały. A nawet jak nie brały to takie same słabe miały. Na szczęście nie tylko te dwie firmy są na świecie. Jakiś czas temu zrobiłam kuchnię w studiu, które nie bierze frontów z BRW, tylko produkuje całe meble. Kuchnię mam z dwoma rodzajami frontów ( 1- fornirowane naturalną okleiną drewnianą, 2 - z MDF-u lakierowane), wszystkie są zabezpieczone powłoką lakieru dookoła. Nawet jak stoi pod nimi czajnik, to nic nie ma możliwości się zadrzeć lub odkleić. Meble kuchenne to nie znaczek na liście, który nad parą się odkleja - jeżeli do tego dochodzi, to pomyłka a nie meble kuchenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 26.06.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 ja użytkuję mebelki kuchenne od ponad pół roku. Też miałam dylemat czy jakość idzie w parze z wyglądem. Mogę powiedzieć, że na dzień dzisiejszy z meblami nie dzieje się nic złego. Oczywiście trzeba dbać o ich wygląd, natomiast żadnych oberwanych zawiasów czy tym podobnych. Za tę cenę, meble OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilma 26.06.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 według mnie jakość mebli BRW zupełnie przeciętna, a cena dosyć wysoka... proponuje poszukac godnego zaufania stolarza, który wykona meble wedlug indywidualnego projektu. U mnie róznica w cenie wyniosła 40% na niekorzysc BRW oczywiście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonzai 27.06.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 Właśnie zamówiłem kuchnię u stolarza który bierze fronty z brw i po tych wypowiedziach jestem lekko podłamany. Kuchnia znowu nie taka tania bo ok 10000 zł. Widziałem kuchnie które ten wykonawca robił i nie wyglądały źle. Miałem propozycję od kogoś kto robi kuchnie w całości sam ale cena ok 15000 zł. Jeżeli chodzi o okleine jeżeli z nia się coś stanie to zawsze można wymienic same fronty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
warkot 27.06.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 wilma jeśli masz kogoś sprawdzonego i z okolic wawki to polosię namiar na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniaol 28.06.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Bonzai, byłabym wdzieczna za namiary na tego stolarza,Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta123 28.06.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Petrolka, a drogo płaciłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petrolka01 28.06.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 studio pod Warszawą - płaciłam jakieś około 30% taniej niż w Wa-wie.pozdr.jakbyś chciała namiary to ewent. na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 29.06.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 mamy rowniez BRW - kuchenne. Zona siedziala dniami, planowala, rysowala i wymyslala - dopasowala ukladzik jaki mamy zlozony. Nie wyszlo to wcale drogo, wygladaja nawet nawet, zawiasy dobrze spasowane wiec nic sie nie haczy. na kilka pierwszych lat powinno wystarczyc - a potem sie zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
warkot 29.06.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 petrolka poproszę na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petrolka01 29.06.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Sebastiano, Nowa definicja dobrych mebli: WYSTARCZY,ŻE NIC SIĘ NIE HACZY A może poszczególne szafki stoją zbyt daleko od siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 29.06.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 30.06.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Sebastiano, Nowa definicja dobrych mebli: WYSTARCZY,ŻE NIC SIĘ NIE HACZY A może poszczególne szafki stoją zbyt daleko od siebie? Dobra definicja nie jest zla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts