Jerrys 29.11.2006 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Mam Styliusa i poza bardzo słabą okleiną blatów - wyciera się nawet pod telefonem i wyginającym się dnem w szufladach są OK. Używane już ponad dwa lata Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robercikzs 30.11.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Ja mam kuchnie z BRW i jestem zadowolony. Rodzice maja Bawarie i rowniez sobie chwala. Za ok. 2 miesiace kupuje Indiane i Intarsio. Zastanawialem sie nad firma Vox, ale jak zobaczylem i "pomacalem" te meble, to wole jednak BRW za te pieniadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dana13 30.11.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Wycieranie się blatu i wyginanie półek w przypadku gdy chcę kupić biurko i witrynę na książki to są jednak bardzo istotne wady. Znacie może jakieś inne meble w tym stylu, które mogłabym kupić bez obawy,że się będą działy takie rzeczy?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 11.12.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Moje dziecko ma serię Magelan f.VOX, meble prezentują się ładnie, ale idealne nie są. Okleina jest O.K., po roku nic się z nią nie dzieje. Najbardziej zadziwiło mnie biurko, niestety zauważyłam to po kilku tygodniach- biurko jest głęb. na ok. 70 cm. a szuflady w nim są głębokie tylko na 40 cm. Obciach. Pozostała za szufladami przestrzeń jest po prostu nie wykorzystana. Podobna sytuacja jest w dwudrzwiwej szafie- szafa głęboka , a szuflada wyrażnie mniej.Mam też Klose, nieco lepsze, ale tródrzwiowa szafa kosztuje tyle, co sześć elementów Magelana z Voxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość IZ_EK 11.12.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Też budujemy w Błoniu. Moi znajomi mają meble BRW i bardzo sobie chwalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anake 12.12.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witam Stary wątek, ale chętnie poznam odp. na powyższ pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szycha 13.12.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 -no napewno nie sa to meble pod zabudowe -blaty dostajesz w czesciach (jaka szafka taki blacki) korpusy masz tylkko w kolorach "jablon ciemna" a blaty# 28 tylko w kolorze "pietra bezowa" -normalne standardowe zawiasy -prowadnice kulkowe (czyli standard) -szafki tylko w wymiarach 40, 60, 80 + 50 dodatkowa okapowka Luksusu nie znjadziesz w tych kuchniach ale jesli masz inwencje i zdolnosci moze wygladac naprawde ladnie - kwestia Twojej inwencji w otoczenie tej kuchni polecam MDF i drewniane pozostae to niestety... kiepski towar:) pozdraiwma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlaB 13.12.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 ferdynand jest projektantem kuchni BRW, może jego popytajcie, był jakiś czas temu wątek o kuchniach tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stuk 13.12.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Zna ktos w krakowie salon meblowy BRW gdzie mają sporo mebli kuchennych do ogladniecia? Na Pilotów koło Almy i Castoramy jest duży meblowy, na piętrze mają dużą wystawe mebli kuchenych BRW. Byłem, oglądnąłem, na pewno nie kupię. Moim zdaniem jakość bardzo niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yama 14.12.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 chcesz mieć porządną kuchnie to zrób u poleconego stolarza i nie kombinuj z wymianami blatów , póżniej zawias i prowadnic bo to wszystko robione jest ''na sztuke'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ferdynand 14.12.2006 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Nie można porównywać w żaden sposób kuchni nika z Capitalem.wspólna jest nazwa "kuchnia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ferdynand 14.12.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 wysłałem to samo 2 razy i nie mogę wywalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 15.12.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 -no napewno nie sa to meble pod zabudowe -blaty dostajesz w czesciach (jaka szafka taki blacki) -szafki tylko w wymiarach 40, 60, 80 + 50 dodatkowa okapowka blaty dostajesz w czesciach ... jakie sobie zamowisz; szafki sa tez chyba naroznikowe 90 i narozne 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szycha 15.12.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 a no sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysboron 15.12.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Byłem na wadowickiej i widziałem... jakość rzeczywiście słaba... fronty drewniane takie cienkie i w dotyku przypominają plastik a nie drewno (fornirowane). Blaty sa paskudne... uchwyty- tylko plastikowe - tragiczne, choc z daleka wygladaja na porzadne aluminiowe.Akurat w moim przypadku czesc tych mebli bedzie tworzyc polwysep i tu ich mala glebokosc bedzie zaletą - wyspa bedzie miala 90 cm glebokosci. Jednak ze wzgledu na cene kupie je, dodatkowo kupie blat drewniany w castoramie i zaloze go zamiast oryginalnych. bedzie ladnie... i o wiele taniej niz w innych sklepach. Zapłacic 1800 a 4000 za bardzo podobne meble to jednak spora roznica.. za kilka lat pewnie wymienie szafki na inne a blaty zostana te same. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysboron 15.12.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 w zestawach nika 260 blaty sa osobne dla każdej szafki - paskudnie to wygląda nie mówiąc o użytkowaniu. Można też kupić każdą szafkę oddzielnie i blat do tego - tylko ze wtedy wyjdzie jakieś 60% więcej. Policzyłem: opłaca się kupić zestaw + dodatkowy blat (wtedy te dostarczone można wyrzucić lub sprzedać) niż kupować oddzielnie szafki i nic nie wyrzucać. blaty dostajesz w czesciach ... jakie sobie zamowisz; szafki sa tez chyba naroznikowe 90 i narozne 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ferdynand 16.12.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Nic nie wywalaj, jak już to przerób je na ciepłą wodę, albo zrób sobie taborety,lub coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.12.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 w zestawach nika 260 blaty sa osobne dla każdej szafki - paskudnie to wygląda nie mówiąc o użytkowaniu. Można też kupić każdą szafkę oddzielnie i blat do tego - tylko ze wtedy wyjdzie jakieś 60% więcej. Policzyłem: opłaca się kupić zestaw + dodatkowy blat (wtedy te dostarczone można wyrzucić lub sprzedać) niż kupować oddzielnie szafki i nic nie wyrzucać. Nie wiem, jak i kiedy liczyles, mnie ponad rok temyno szafki, osobno blaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yama 17.12.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 [quote name="mbz Nie wiem, jak i kiedy liczyles, mnie ponad rok temyno szafki, osobno blaty.[/quote] rozumiem że od ceny szafek z tymi kawałkami blatów odjeli Ci cene za te właśnie kawałki i zapłaciłes taniej za cały blat oczywiście taniej bo odchodzi cięcie i oklejanie wszystkich tych krawędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 18.12.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Placilam zupelnie osobno za korpusy i osobno za blaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts