galka 29.07.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 nam zrobili też wycenę 12500 ale jak mąż przyjrzał się z bliska to sobie odpuściliśmy.Podobną wycenę mamy z innej firmy ,zrobili meble znajomym -pięć lat temu -bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga_koty 30.07.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 My mamy kuchnię z BRW, Modern Line, wenge+biały lakier. zdjęcie poniżej, a pod względem jakosci nie mam jej nic do zarzucenia.http://images29.fotosik.pl/41/f87749f590a6a9aamed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androzek 30.07.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Ja też zmówiłem BRW wbrew temu co się mówi o tych meblach.Mój kuzyn który ma sklep z meblami kupił sobie do kuchni BRW !!! ( oczywiście z ichniejszej górnej półki ) - po 2 latch zachowują się bezproblemowo.Stąd moja decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 30.07.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Ja też zmówiłem BRW wbrew temu co się mówi o tych meblach.Mój kuzyn który ma sklep z meblami kupił sobie do kuchni BRW !!! ( oczywiście z ichniejszej górnej półki ) - po 2 latch zachowują się bezproblemowo.Stąd moja decyzja. A po pięciu zaczną się sypać. Tzn. gwoli ścisłości. Derwaniane meble są bez zarzutu. Ale okleinowane okleina się odlepia. Mam zestaw drewniany zestawiony z wanilią z okleiną (dla rozjaśnienia kuchni) i takie wnioski po 5 latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasto3 30.07.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 ja mam kuchnię z BRW i powiem jedno-wielka kaszana,już przy montażu musiałem wymienić ich podpórki pod szafki ponieważ te które oni dali bez żadnego obciążenia zrywały gwint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nidziowa 30.07.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Skoro wszyscy krytykują meble z BRW to ja mam pytanie: gdzie kupić nie najdroższe meble do kuchni?? Dla przecietnego Polaka, młodego małżeństwa dla którego wykanczanie domu stanowi olbrzymi wysiłek finansowy.Konczą się pieniązki, chcemy się wprowadzac a tu jesczze trzeba przecież umeblować gniazdko. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 09.08.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 nidziowaja mam meble brw za....900 zlotych i na razie jestem zadowolona. Za 5 lat moge zmienic na lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
housebuilder 20.08.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Witam, wlasnie jestem przed kupnem mebli do sypialni i pokoju dzieciecego. Co sadzicie o BRW? Czy dobrze sie je uzytkuje? Oczywiscie, wiem, ze nie sa to meble na zycie, ale czy sa w stanie posluzyc chociaz pare lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 20.08.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Na parę lat są spoko - generalnie to łatwo je uszkodzić ale .... za tą cenę nie ma co marudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adiz1 20.08.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Dobrych parę lat temu zakupiłem meble BRW (chyba z serii XXI) - takie młodzieżowe. Miłe dla oka i praktyczne, ale kiepskiej jakości. We wszystkich szufladach sukcesywnie padały prowadnice (wymieniłem je wszystkie i jeszcze kupiłem kilkanaście na zapas do wymiany - już niewiele mi się ich zostało...). Odklejały się i odklejają nadal fronty od szuflad - reperuję je poczciwym Wilkolem.Co do samych oklein drewnopodobnych to nie mam zastrzeżeń - nic nie odłazi ani się nie odbarwia, nadal sa trwałe i estetyczne. Podobno już dawno nie stosują tych felernych prowadnic. Ostatnio oglądałem kuchnie BRW na zamówienie - miłe dla oka a i wyglądaja solidnie.Oczywiście jak na swoją klasę cenową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
listek 20.08.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Witam Kilka lat temu zostały zakupione meble KENT oraz niedawno Elippe. Jeśli chodzi o wykonanie to kawał drewna (płyta). Wykonanie ok. Niektóre firmy robią meble gorszej jakości, ale cenę mają wyższą. Za takie pieniądze przypuszczam, że lepszych nie da sie kupić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staszek budowniczy 20.08.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Mam od 4 lat kuchnię z BRW. I jest do tej pory super . Nie zauważyłem by cosik się rozklejało..... Poza tym mam ( mieszkam jeszcze w bloku) meblościankę z BRW - tutaj fakt, wymieniłem 3 prowadnice szuflad. Ale trwało to chwilę i też kosztowało grosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MaWi 20.08.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Również ja cztery lata temu zakupiłem meble BRW i od tego czasu wielokrotnie musiałem je naprawiać.Wszystko (prowadnice,okleina i zawiasy) jest jakości made in China.Drugi raz już nic od nich nie kupię, bo to kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Staszek budowniczy 20.08.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Jakoś nie mogę się z Tobą zgodzić - użytkuję meble normalnie i prócz tych nieszczęsnych prowadnic w meblościance nic się nie dzieje. W kuchni prowadnice i zawiasy ( a meble kuchenne używa się przecież intensywniej-szczególnie szuflady) są w takim stanie w jakim je kupowałem, przed chwilą poszedłem aż sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CYCU 20.08.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Mam kolesia który pracuje w BRW i mebli z niższej półki cenowej nie poleca Owszem komplety typu Bawaria,Doors lub Stylius to oczywisty skok jakościowy lecz cena nie jest mała. Większość to typowa masówka i nie ma co oczekiwac super jakości...za jakość trzeba słono płacic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 20.08.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Bardzo nie polecam!! Z meblami tej firmy mam tak fatalne doświadczenia, że IKEA jawi mi się przy nich jako superluksusowe, super zrobione, niezawodne meble... Szkoda gadać. A jak już masz kupić te lepsze z BRW, to znaczy, że możesz rozejrzeć się też za produktami innych firm, które nie łatają dziur w budżecie taniutką masówką. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi0tr 20.08.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 meble szmelc. wyglądają ładnie i porzadnie w katalogu. podobnie Forte - ten sam śmietnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xdotka 20.08.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 meble szmelc. wyglądają ładnie i porzadnie w katalogu. podobnie Forte - ten sam śmietnik. A ja mam w kuchni FORTE od 10 lat i nic się z nimi nie dzieje, a są intensywnie eksploatowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czandra 20.08.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 meble szmelc. wyglądają ładnie i porzadnie w katalogu. podobnie Forte - ten sam śmietnik. A ja mam w kuchni FORTE od 10 lat i nic się z nimi nie dzieje, a są intensywnie eksploatowane Kuchnie Forte to była zupełnie inna bajka. Teraz wyparło ich BRW. Mają lepszy marketing i niższe ceny. Jakość taka sobie. Jeżeli chodzi o meble do sypialni i pokoju dziecięcego to niestety nie jest najlepszy wybór. Meble z samej płyty wiórowej nie wytrzymają zbyt długo. Musisz się przygotować na wymianę mebli za 2-3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zico77 20.08.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 a może mebelki z VOX-a? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts