Zołza 29.11.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 dziękuję za odpowiedzi i link do wątku o tych mebelkach cóż ( muszę pomysleć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radoslav 29.11.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 jak kupilismy do salonu to cudo to z komody w pierwszym tygodniu na drzwiczkach odkleila sie okleina, po pewnym czasie opadla szuflada w szafce rtv, a w sypialni rodziców stoi szafa 4-drzwiowa i tata klnie na nia jak nic bo sie dzwi wyginaja uklad jezdny to tandeta. Ale jak to zwykla mawiac moja Babcia : tanie mieso psy jedza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 29.11.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Kupilam kuchnie BRW za 900 prostego powodu - brak gotowki.Pomyslalam ze za rok jak bedzie kasiora to ja po prostu wy..wale. No i jest rok, trzyma sie, nic sie nie dzieje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewoja 29.11.2007 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 ja mam w pokoju meble BRW i to jest tragedia. okleina odłazi, pod telefonem okropna rysa od przesuwania bazy przy wycieraniu kurzu tylne ścianki co trochę do przybicia milon razy wymieniane prowadnice w szufladach orywające się fronty od tych szuflad i o ironio ostatnio w barku wyłamał sie zawias przytrzymujący dzrzwiczki wraz z kawałkiem płyty i to wszystko w ciagu 5 lat użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 30.11.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 A u mnie w mieszkaniu sprawdzily sie i po 7 latach uzytkowania wygladaja jak nowe, nic sie nie odkleja, nic nie rozpada. Teraz do nowego domu tez kupilam do sypialni BRW z linii RE SET. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisfour 30.11.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 A u mnie w mieszkaniu sprawdzily sie i po 7 latach uzytkowania wygladaja jak nowe, nic sie nie odkleja, nic nie rozpada. Teraz do nowego domu tez kupilam do sypialni BRW z linii RE SET. i żadnych problemów z tą dużą szafą RESET? mi to nawet wszystkich sprawnych elementów nie byli w stanie przywieźć a co do konstrukcji szafy to projektant w pewnych sytuacjach wogóle nie myślał pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AWIk 30.11.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 My większość mebli w domu mamy z BRW. Przeżyły dwie przeprowadzki i żyją dalej. Wiadomo, że to nie jest towar z górnej półki, ale jak dla mnie to spokojnie wystarczy. Moja szwagierka też już od kilku lat ma w salonie BRW i też nie narzeka. Nie wiem skąd się u Was biorą takie problemy. Może źle je zmontowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 30.11.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 i żadnych problemów z tą dużą szafą RESET? mi to nawet wszystkich sprawnych elementów nie byli w stanie przywieźć a co do konstrukcji szafy to projektant w pewnych sytuacjach wogóle nie myślał pozdr Szafy nie zamawialam, bo mam garderobe. A co do sprawnosci napisze w przyszlym tygodniu, jak skrece meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 30.11.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Zdecydowana większośc postów ocenia bardzo źle meble BRW. Nikt z krytykujących nie pisze jednak o jakie linie wzornicze chodzi. My mamy od 1.5 roku Bawarię i .. najmniejszych zastrzeżeń.Myślę, ze nie można do wspólnego mianownika podciągać całości ich oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisfour 30.11.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Zdecydowana większośc postów ocenia bardzo źle meble BRW. Nikt z krytykujących nie pisze jednak o jakie linie wzornicze chodzi. My mamy od 1.5 roku Bawarię i .. najmniejszych zastrzeżeń. Myślę, ze nie można do wspólnego mianownika podciągać całości ich oferty. a ja wychodzę z załozenia, ze to z tego powodu, że BRW ma coraz gorszych podwykonawców mebli (bo sami nie robia ich) i coraz gorszych pracowników (z jakiego powodu wszyscy wiemy) no i wiekszość problemów z tym jest zwiazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.11.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Od ponad roku mam BRW - w naszym pokoju system Indiana, u małej Caps Loock. Jak narazie się sprawdzają - żadnych uszkodzeń, żadnych problemów. Mała ma piętrowe łóżko od roku, we wrześniu oderwała się jedna z płyt - projektujący zabezpieczenie nie bardzo się wysilił to fakt, ale Panowie z serwisu przyszli bez problemu, naprawili i nawet kawy nie chcieli się napić Aktualnie nic złego na te meble powiedzieć nie mogę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Płosia 01.12.2007 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Ja mam system BRW już 4 lata ( pokój dzienny) i nic się z nim jeszcze nie dzieje POLECAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatrycze744 01.12.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Montaż jest stosunkowo prosty, wzornictwo ciekawe (przynajmniej mnie się podobało ), ale użytkowanie ... Kupiliśmy 3 biurka, 2 stoły, 2 szafy oraz 4 komody w sierpniu br. Staramy się użytkować je BARDZO delikatnie, ale czasem otworzyć trzeba Do tej pory z jednego biurka odpadła ozdobna listwa, wszędzie listwy okleinowe bardzo delikatne - łatwo się zadzierają, co wygląda nieestetycznie, więc trzeba je użytkować nadzwyczaj ostrożnie. Oczywiście determinantą decyzji o zakupie była cena. Teraz jednak zastanawiam się jak to będzie z żywotnością mebli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ferdynand 01.12.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Zdecydowana większośc postów ocenia bardzo źle meble BRW. Nikt z krytykujących nie pisze jednak o jakie linie wzornicze chodzi. My mamy od 1.5 roku Bawarię i .. najmniejszych zastrzeżeń. Myślę, ze nie można do wspólnego mianownika podciągać całości ich oferty. a ja wychodzę z załozenia, ze to z tego powodu, że BRW ma coraz gorszych podwykonawców mebli (bo sami nie robia ich) i coraz gorszych pracowników (z jakiego powodu wszyscy wiemy) no i wiekszość problemów z tym jest zwiazana BRW robi meble od podstaw, nie ma podwykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatrycze744 01.12.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Ja tam sądzę, że moje mebelki - Fregata - dostałam od podwykonawcy.I spieszę dodać, że właśnie je dokładnie obejrzałam. Problem jest również w odpryskach i otarciach które pojawiają się na blatach w toku normalnego użytkowania. Normalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisfour 01.12.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 BRW robi meble od podstaw, nie ma podwykonawców no raczej mają podwykonawców bo podczas długo trwającej u mnie reklamacji sami się przyznali, że mają problem z podwykonawcą, który robi ten model mebli dla nich wynika z tego, że wszystkie modele to ich projekty, ale produkcją mebli dla nich zajmują się firmy zewnętrzne z którymi mają podpisane umowy pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 03.12.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Większość moich mebli to BRW. Użytkuje od 3 lat. Nic złego się z nimi nie dzieje. Nic nie odłazi, drzwiczki nie odpadają, szuflady prawidłowo się wysuwają.Kto wie, może to zasługa prawidłowego montażu?Pozdrawiam Ps. Dodam, że kupowałem meble raczej z tej "wyższej półki" A rozpiętość cen poszczególnych modeli u tego producenta jest dość znaczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.12.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 nam się kuchnia trzyma w kupie, ale to dopiero trzeci rok się zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 03.12.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Kto wie, może to zasługa prawidłowego montażu? No własnie jak je się dobrze zmontuje to służą długo. Ja mam z BRW szafę w sypialni, w salonie stolik z serii vis a vis i stolik rtv oraz kanapę ze skóry ekologicznej + 2 fotele, a w kuchni meble kuchenne, wszystko oki, nic nie odpada. do nowego domu tez bedziemy kupować tam meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 04.12.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 ja mam brw, rodzice mają i nie ma żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts