adek233 12.02.2020 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2020 Chciałbym zebrać opinie na temat mebli kuchennych BRW, możecie polecić? Widzę tu większość negatywnych opinii.... Bierzemy pod uwagę dwa typy: https://www.brw.pl/traffic-91st-court-street,22140/?fbclid=IwAR2UBmcUA6O0cYyB_Havjfzad83p72TbhN-7XVG6maeBOPo_iAdAKVAxvbg https://www.brw.pl/kuchnia-43rd-luvak-avenue?fbclid=IwAR1c84xGzNtU4NPsiPJFi49FuoGfKGC8BgcrwxiF403RWjv8-P0O-xxBcxI Wycena wyszła raczej droższa niż tańsza;) bo te 20-25 tysięcy z montażem (bez blatów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chris Zielonka 06.04.2024 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia (edytowane) Osobiście trzaymałbym się z bardzo daleka - BRW to rodzaj korporacji dla której meble wykonują różne firmy jedne lepiej inne gorzej - moja córka miała to nieszczęście że jako pierwsze meble zakupiła sobie biurko dwie szafy i szafke pod telewizor - wszystkie blaty okazały się być płyta pokrytą gazetą - tak -dosłownie gazetą i to najcieńszą z możliwych - dziewczyna za pierwsze w życiu pieniądze kupiła coś co po 4 tym ( słownie czwartym użyciu odlazło od powierzchni biurka ) z szafki pod telewizorem gazeta odlazla nawet bez używania, Po prostu producent z materiału na półki do majtek zrobił blaty do mebli zeby było taniej. I co z tego ze odesłano nam nowe blaty - nie meble -a to były meble składane i klejone na kołki - rozmontowanie ich nie miało szans -nawet prośba o dosłanie blatow z płytą o odpowiedniej twardości pozostała bez odpowiedzi . Stoi to kalectwo i straszy- te drugie blaty po prostu pokładłem na te oblazłe - po miesiącu wyglądały podobnie - jak dla mnie szkoda nerwów - są firmy na pewno robiące meble z płyt laminowanych a nie z gazet i trocin.Jak znajdę chwilę załączę zdjęcia Edytowane 6 Kwietnia przez Chris Zielonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts