Magdzia 30.08.2004 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 A my dostaliśmy rabat i na meble i na sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 30.08.2004 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 Dzisiaj montują u mnie mebelki do kuchni BRW. Jutro , pojutrze będę mogła wam powiedzieć jak się spislai i jak wygądają nowe meble.U mnie montaż był w cenie mebli . Sprzęt kupowałam oddzielnie . Montaż sprzętu kosztował 5 % od wartości .Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes0204 30.08.2004 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2004 my tez kupilismy meble vis-a-vie "salonowe" maja juz poltora roku a przy dwojce malych dzieci sa eksploatowane do granic mozliwosci i o dziwo wytrzymuja mam zastrzezenia co do uchwytow bo te kilka razy zmienialismy bo po prostu pekaja, sypialnie fundnelismy sobie rok temu i spisuje sie calkiem calkiem. Co do terminu dostawy to dno na szafe czekalismy dwa miesiace no i nasz blad,ze nie kupilismy drozszego materaca, nasz kosztowal prawie 800 zloty ale widac po nim ze dlugo na nim dobrze niepospimy.Oczywiscie ni9e kazdy ma w domu zywiolowego 5-cio latka, ktory polowe dnia skacze po lozku, ale na takie ewentualnosci producent powinien byc przygotowany. Co do Ikei ja jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 06.09.2004 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 I mam mebelki zamontowane. Wszystko bardzo sprawnie poszło, kuchnia wyszła super. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do montażu. Do wymiany były tylko 2 uchwyty do szafek , bo były lekko porysowane.Jadę jeszcze dzisiaj domówić szafeczkę cargo bo wykroiło mi się jeszcze 15 cm luzu.Uważam ,że za te pieniądze to super kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 06.09.2004 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2004 dziś do mnie dzwonili, że mebelki są gotowe do odbioru (2 tygodnie) - nieźle, nieźle - oczywiście sprzedawca chciał żebym je już zaraz natychmiast odebrał i zapłacił, a ja jeszcze nie mam nawet podłogi pod nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel_l 09.09.2004 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2004 Myślałem o BRW bo mają sporo ciekawych szafek itp. Po podliczeniu wyszło ok. 5000 PLN. W rezultacie taki sam zestaw (prawie) kupiłem z Bodzio. Razem z nietypowymi narożnikami, szafką z dużymi szufladami itp. W sumie wyszło ok. 3000 PLN. Zostało w sam raz na dobrą zmywarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jus 18.09.2004 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2004 meble Bodzio mam w domu - sypialnia i pokój mały oraz w biurze. Jakość wykonania straszna. Do biura nadają się, chociaż denerwuje mnie że okleina odkleja się od szafek.Do nowego domu nie kupię ich już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldi 09.11.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 ja mam BRW w mieszkaniu - z którego mam nadzieję wyprowadzę się jak wybuduję domek. PO 5 latach życia na 33 metrach - tyły szafek odepchane - politurka ( czy jakoś tak) uszkodzona - ponieważ często przestawiamy kwiaty, które stoją w glinianych donicach - blaty również porysowane - o próbie przeniesienia ich do domu i chociaż początkowego zapełnienia powierzni nie może być mowy - wątpię czy wytrzymałyby transport. Ale mam za to przepiękne łożko do sypialni - niebieska sosna z rattanem -nic się nie dzieje - mimo że na tak małej powierchni musimy jakoś egzystować. Wiem tylko że nazywało się to Bałtyk ale prawdopodobnie firma produkująca już nieistnieje a mam tylko jedną szafkę nocną i klops Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juras 10.11.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 A jeżeli już chciałby kupić meble kuchenne z BRW to na jaki system/model warto zwrócić uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 10.11.2004 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2004 Mam meble kuchenne BWR. Fronty drewniane - naprawdę super. Wszystkie okleiny w tej firmie wydawały mi się mało trwałe. Natomiast drewno przy mojej "przetwórni owocowo-warzywnej' sprawadza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 10.12.2004 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2004 Ja swoje meble BWR uzytkuje juz trzeci rok i to co moge o nich powiedziec to tylko to ze gdybym miala troche wiecej kasiorki to bym ich nigdy wiecej niekupila. W meblach kuchennych nagminnie rozklejaja sie szuflady (zaden klej niepomaga) i opadaja drzwiczki , jedna zaleta to ze sie nieobijaja i nierysuja. Natomiast meble pokojowe to koszmar, szuflady sie rozklejaja, prowadnice niewytrzymaly nawet roku, odpadaja tyly, i strasznie sie rysuja, obijaja. Na lawie czy szafce niemozna postawic nawet szklanki z woda bo zostaje trwaly slad. Wystarczy lekko stuknac, czy mocniej przejechac paznokciem po komodzie zeby zostal wyrazny slad zadrapania. Dodam ze meble pokojowe nienalezaly do najtanszych za witryne, komode, szafke rtv, slupek i lawe zaplacilam trzy lata temu ok 3,5 tys. A jeszcze nienapisalam o kanapie naroznej, ma ona boki z drewna ktore podobno mialo sie nierysowac- nieprawda rysuje i obija sie niezgorzej i co jakis czas musze te boki przykrecac do calosci bo odpadaja. W przyszlosci do domu mam zamiar kupic meble z BWR tylko do pokoju syna , bo dziecko kazde meble potrafi zniszczyc a te niekosztuja zbyt wiele to i szkoda mi ich niebedzie. Natomiast do kuchni i salonu niezdecyduje sie na BWR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzanka 11.12.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2004 W meblach kuchennych nagminnie rozklejaja sie szuflady (zaden klej niepomaga) i opadaja drzwiczki , jedna zaleta to ze sie nieobijaja i nierysuja. Natomiast meble pokojowe to koszmar, szuflady sie rozklejaja, prowadnice niewytrzymaly nawet roku, odpadaja tyly, i strasznie sie rysuja, obijaja. Na lawie czy szafce niemozna postawic nawet szklanki z woda bo zostaje trwaly slad To dziwne. Stawiam na biurku firmy RBW kubek z gorącą herbatą i nie zostaje nawet najmniejszy ślad. Pozdrawiam, Marzenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 11.12.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2004 Ja na szafce w przedpokoju czy na blacie w kuchni tez bez problemu moge wszystko postawic natomiast w pokoju juz nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 11.12.2004 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2004 Ja swoje meble BWR uzytkuje juz trzeci rok i to co moge o nich powiedziec to tylko to ze gdybym miala troche wiecej kasiorki to bym ich nigdy wiecej nie kupila. [...] Natomiast meble pokojowe to koszmar, szuflady sie rozklejaja, prowadnice niewytrzymaly nawet roku, odpadaja tyly, i strasznie sie rysuja, obijaja. Na lawie czy szafce niemozna postawic nawet szklanki z woda bo zostaje trwaly slad. Wystarczy lekko stuknac, czy mocniej przejechac paznokciem po komodzie zeby zostal wyrazny slad zadrapania. Dodam ze meble pokojowe nienalezaly do najtanszych . Podpisuję się pod tym wszystkim - mam jak najgorsze doświadczenia z BRW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swmariusz 16.12.2004 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 meble z płyty są niewielw warte, ale i pieniądze małe.Obecnie BRW ma ciekawą ofertę na meble kuchenne drewniane klasy Royal nr XVI-całość 40%taniej.Fronty drewniane ,fornirowane,,kolor orzech lub kasztan-nie pamiętam,okucia firmy blum.Warto zobaczyć.Ja skorzystałem.Moja znajoma tam pracuje, i twierdzi że to bardzo ciekawa oferta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.04.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2005 czytam tak i niewiem czy tam kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 09.04.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 W meblach kuchennych nagminnie rozklejaja sie szuflady (zaden klej niepomaga) i opadaja drzwiczki , jedna zaleta to ze sie nieobijaja i nierysuja. To musiałaś jakiś super tani model kupić, albo wcześniej taki kit sprzedawali. We wrześniu zeszłego roku byłem w salonie firmowym i nie było żadnego zestawu mebli kuchennych z klejonymi szufladami. Wszystkie miały szuflady blum. Jedne te tańsze, bez spowalniaczy, całe składane na blum-owe zatrzaski, tylko dno jest z płyty, którą się wkłada i która sama się trzyma. No a te droższe są całe z metalu, z frontami też mocowanymi na jakieś zatrzaski. Nie ma możliwości, żeby się coś rozkleiło, bo po prostu nic w szufladach nie jest klejone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 09.04.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Dokladnie - zreszta poza znanym bardzo w Polsce blumem dokladnie takie same patenty ma hettich. To nie ma prawa sie rozkleic Co mi sie "potencjalnie" nie podoba w BRW, to to, ze firma ta jest obecna wszedzie - a wiec w pewnie co drugiej kuchni I moze lepiej wybrac troche inne fronty niz te dostepne w BRW. Zwlaszcza, ze sa na rynku firmy, ktore robia meble podobnej jakosci i cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 09.04.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 ja mam fronty zupełnie proste, bez żadnych przetłoczeń i zaokrągleń - bo takie nam się najbardziej podobały - i takie bez względu na to od jakiej firmy byśmy kupili, wyglądałyby tak samo. Więc argument, że BRW to wszyscy prawie mają, w naszym przypadku nie miał znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 09.04.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2005 Proszę o zdjęcia osoby które posiadają kuchnie BRW Bo też się przymierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts