duch07 10.04.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Pearl napisał - Kuchnie Black R... - dno dna - a ja dodam tylko co tanie to drogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ez 18.04.2005 00:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 ja kupiłam w BRW mebeli do pokoju dziecięcego łóżko, regał, staram się omijac wszelkie szuflady otwierane drzwiczki itd.Co do kuchni olali nas totalnie więc za takie same pieniądze 5 km dalej kupiłam meble na wymiar z moim projektem i darmowym montażem wyszło tanio i ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 18.04.2005 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Nie mam doswiadczenia z BRW, poza biurkiem w pokoju corki. Biurko ma juz dwa lata i nic sie z nim nie dzieje, jest w porzadku. Kuchnie zamowilam natomiast u stolarza, tak samo garderoby i jedna szafe. Meble te beda gotowe w lipcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 18.04.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Od roku mam całkiem sporo mebli produkcji BRW (ale nie kuchnia). Spisują się bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KKinga 19.04.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Mam kuchnię BRW - ARTYCJA DOBRA XV (fronty z litego drewna).Jest super pod każdym względem! Mam na myśli zarówno jej wygląd,jakość wykonania, montażu i ......... cenę (17 tys. z montażem, 5 m zabudowy, ale to głównie ze względu na 3 sztuki szafek z okrągłymidrzwiczkami; no i razem z okapem). Kupiłam ją w hurtowni mebli TMC, w W-wie, przy ul.Pożarowej iparadoksalnie (a może nie) okazuje się, że w takiej hurtowni jesttaniej niż w sklepie firmowym BRW i obsługa bardziej profesjonalna. Mam również meble z płyty, BRW w pokoju dziecinnym. Nic sie z nimi nie dzieje, ale jakość wykonania rzeczywiście nie jest najlepsza.Chociaż prezentują się całkiem dobrze, jak sie na nie patrzy z boku. Kinga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasssmine 28.07.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2005 Hmmm..odn. mebli BRW mam komody, które sama skręcałam..mają 2 lata i nic sie nie rozwala, rozkleja itp. ja jestem zadowolona:) jasmine Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomgabi 03.08.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 szuflady, szuflady!!! rozwalają się prowadnice i trzeba wyminiać 8 pln sztukapoza tym co się spodziewać tanie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loco4Sunny 04.09.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 Opinia stolarza meblowego, czyli moja : MINUSY: -kiepskiej jakości zawiasy( polecam "blum") przez co dość trudno ustawić idealnie drzwi, kiepskie prowadnice. -"plecówka" 4mm, zamiast 6mm, podobnie spody szuflad powinny być z grubszej płyty. -problem z wypoziomowaniem szaf poprzez regulację stopek = brak takowych. -okleina pozostawia też wiele do życzenia. PLUSY: -cena. I takie cacko: http://foto.onet.pl/upload/34/13/_526884_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/27/17/_526886_n.jpg Uchwyt (cud że trafił się nie plastikowy) przymocowany jedną śrubką ! Liczę dni kiedy się poluzuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowwi 04.09.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 Bardzo trudno było "w terenie" znaleźć meble kuchenne o dość nowoczesnej linii, podobne klasą do BRW. Tyle firm, a robią "na jedno kopytko". Zmarnowałam mnóstwo czasu na znalezienie chociaż tego, a tu takie teksty No to mnie nastraszyliście. Zamiast dać 5500 za kuchnię, chyba kupię dechy i wystrugam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeje 04.09.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 stolarz meblowy loco4sunny pisze bzdury, mam te meble iwszystko jest odwrotnie, wszystkie szuflady na blumach z domykaczami, wszystko dokładnie wypoziomowane na specjalnych stopkach, i tylko jedno się zgadza, nikt nie zbliżył się nawet cenowo, wygląd (drewniane fronty) taki jak miał być, szkoda stolarzy meblowych bo ta fabryka ich chyba wykańcza, powodzeniaaha i uchwyty są metalowe,duży był ich wybór, ekipa montażowa jedna ze sprawniejszych z super narządziami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loco4Sunny 04.09.2005 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 stolarz meblowy loco4sunny pisze bzdury, mam te meble iwszystko jest odwrotnie, wszystkie szuflady na blumach z domykaczami, wszystko dokładnie wypoziomowane na specjalnych stopkach, i tylko jedno się zgadza, nikt nie zbliżył się nawet cenowo, wygląd (drewniane fronty) taki jak miał być, szkoda stolarzy meblowych bo ta fabryka ich chyba wykańcza, powodzenia aha i uchwyty są metalowe,duży był ich wybór, ekipa montażowa jedna ze sprawniejszych z super narządziami Chyba o innych meblach mówimy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 04.09.2005 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2005 Mam meble tej firmy{co prawda nie kuchenne}i sprawuja mi sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ab 08.09.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 mialam watpliwa przyjemosci "osobistego kontaktu" z wyrobem firmy black red white - D R A M A T - juz pomijam skrecanie i marne nieczytelne schematy i oznaczenia na rysuknu srubek wrzuconych do jednego worka ale jakos samego materialu - plyty wiorowe wbijasz kolek robi sie dziura kolebie sie to na wszystkie strony - okropienstwo - malo stabine 3 razy NIE : nie nie nie ale cena adekwatna do jakosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KKinga 08.09.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 A ja kuchnie z drewnianymi frontami BRW polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norbert 08.09.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 Chyba montowal Pan meble tej firmy 5lat temu , kiedys pracowalem w tej firmie i bywalo roznie ale teraz to jakosc jest super !!A uchwyt ma jeszcze takie malutkie ćwieki przy obu koncach ktore wbijaja sie w drewno , przez co uchwyt jest stabilny i nie kreci sie!!A zawiasy to maja Bluma i wszystkie inne akcesoria tez dobrych firm!!!Tak na marginesie to jesli ktos kupuje meble firmy Atlas z Nowego Tomysla to kupuje tylko logo tej firmy , Atlas zostal kupiony przez BRW jakis rok temu Pozdrawiam Technolog drewna !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 11.09.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Moi drodzy, a sofy tej firmy ? Wpadła mi w oko taka sofa BRW. Warto? Ktoś to widział w realu? Użytkuje? Zna użytkownika?http://www.brw.com.pl/flash/systemy/reset/meble/re_set_2_sofa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izis 27.10.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Proszę o opinie użytkowników takich mebli.Interesuje mnie wszystko:wady, zalety ,ewentualne reklamacje,jakość i cena.Jesteśmy na kupnie mebli i te nam się nawet podobają,ale nie znamy nikogo,kto miałby meble BRW.Z góry dziękuję za pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 27.10.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Ano wałkowano już to troszkę, zwróć tylko uwagę na daty postów, moim zdaniem jakość tych mebli się poprawiła w ciągu ostatnich 2-3 lat. Aliści oglądałem ostatnio nowy komplet u bratowej, chciałem zobaczyć jak chodzą szuflady i gałka mi w ręku została. A tu link proszę bardzo, użyłem Szukaj http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=17780&postdays=0&postorder=asc&highlight=brw&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 28.10.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Sama jestem bardzo ciekawa jaka jest jakość kuchennych mebli. Mama zamówiła z tej firmy meble do kuchni. Ciekawe czy są również wytrzymale. Ja użytkuję od chyba 4 lat system XXI i jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpisk 28.10.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Powiem krótko NIE POLECAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts