bpisk 28.10.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 a rozwijając temat są tanie ładne ale wykonanie i wytrzymałość pozostawia wiele do zyczenia (wiem z doświadczenia) ale może tylko ja mam pecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
accola 31.10.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2005 Ja mam meble kuchenne z BRW- Traffic Cherry. Blat (piaskowy), zawiasy - ok. Okleina do bani- widac wszystkie plamy i cięzko je usunšć. Zastosowanie rodków chemicznych niszczy okleinę. Ogólnie nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 01.11.2005 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2005 Sprawdźcie kuchnie od wykonawców niezależnych. Już raz taka niewielka firma zrobiła nam super (naszym zdaniem, jak również zdaniem obecnych użytkowników) kuchnię, mamy nadzieję, że w niedalekiej przyszłości zrobi następną, oczywiście doskonalszą i jedyną w swoim rodzaju. I zupełnie rozsądne pieniążki. Dodam od razu, że oboje pracujemy w innych branżach, niepokrewnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek79 05.02.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 witam, w kwietniu przeprowadzam się do nowego mieszkania, będę zatem potrzebował nowych mebli kuchennych.jako, że młody facet jestem, to i nadmiaru pieniążków nie mam. zainteresowany jestem meblami kuchennymi z BLACK RED WHITE, dokładniej serią CAPITAL. i tutaj zaczyna się problem.mianowicie słyszałem baaardzo różne opinie na temat mebli tejże firmy.od zachwytu po przeklinanie. miał ktoś może doczynienie z meblami tej firmy?a może ktoś posiada również taką kuchnie? będę bardzo wdzięczny za informacje. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikerus 05.02.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Mam meble kuchenne BRW ok 4 lata. Raczej wez z montazem, bo jak zobaczylem jak sie ekipa z nim meczyla, to ja bym to robił 2 tygodnie.No ale ładnie wszystko poskładali (sprzet do zabudowy) i jak na razie problemow nie ma. Nic sie nie rozłazi, nie odkształca. Fronty tez wygladaja ok.Generalnie moge polecić. Gdybym wtedy mial wiecej kasy to wziolbym fronty z litego drewna - Imho zdecydowanie lepiej wygladaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek79 05.02.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 na pewno wezmę z montażem, nie ma innej rady. znaczy, pewnie i mógłbym to jakoś do kupy poskładać, ale przypuszczam, że przy cenie kuchni, nie będzie to jakaś wielka kwota. dzięki za odpowiedź, jeżeli ktoś jeszcze ma meble z BRW, to proszę, niech napisze jak się sprawują. tak btw. marzy mi się IKEA, ale obawiam się, że mnie na nią nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 05.02.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2006 Też mam BRW ale dopiero od kilku miesięcy.Wenge, razem z montażem (kosz 10% wartości mebli)W tym wykonaniu od razu okucia Blum z wyhamowywaniem.Jak do tej pory jestem baaaardzo zadowolony, nie wspominając o wiekim zadowleniu żonki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikerus 06.02.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 W tym wykonaniu od razu okucia Blum z wyhamowywaniem. To "wyhamowywanie" oznacza ze szafki nie trzaskają ??? Bo jesli tak, to tego mi własnie brakuje Warto by było w to zainwestować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 06.02.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 W tym wykonaniu od razu okucia Blum z wyhamowywaniem. To "wyhamowywanie" oznacza ze szafki nie trzaskają ??? Bo jesli tak, to tego mi własnie brakuje Warto by było w to zainwestować.... Szuflady. Do drzwiczek od szafek można dokupić takie amortyzatorki, które spowalniają domknięcie drzwiczek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikerus 06.02.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 A rozumiem.W szufladach mi to nie przeszkadza ale do drzwi w szafkach by sie cos takiego przydalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 06.02.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 Moi rodzice mają BRW Capital. Bardzo porządnie zrobione, szuflady super chodzą, to wychamowanie jest ekstra Ja generalnie polecam, mają chyba coraz lepszą jakość, a wybór ogromny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 06.02.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 moj znajomy ma meble kuchenne z BRW od jakiegoś roku i narazie jest zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek79 06.02.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 dzięki bardzo za wszystkie odpowiedzi.wydaje się zatem, że zdecyduję się właśnie na tę serię. ciekawy natomiast jestem, jak będzie wyglądać to to cenowo, bo w katalogu i na stronie cen brak :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon1719500247 18.02.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Planujemy z żoną zakupić meble firmy black red white z serri re_set do salonu w nowym domu, będzie on urządzony nowocześnie a te meble do niego najbardziej pasują, więc może mógłby ktoś się pochwalić aranżacjami i doświadczeniami z tą serią meblimożecie je znaleźć na tej stronie http://www.brw.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
commor 20.02.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Cześć ... Naciągnąłem sąsiada na szafkę pod telewizor. Z tego względu, że on ze zdolności manualnych to sobie może tylko krzywdę zrobić, sam ją składałem. Genaralnie ładnie wyszło ale nie podobał mi się projekt szafki na sprzęt a dokładnie szuflady. Po pierwsze wyszły przekoszone i nie ma możliwości wyprostowania ( taka konstrukcja).Wynikiem tego jest odstający róg frontu szuflady. Procentowo wyszło nieźle bo jedna na cztery źle. Inna sprawa to dopasowanie wszystkich frontów szuflad. Re-set mają jakieś głupie regulacje góra dół i na boki. Po uporaniu się (mniej więcej) z szufladami okazało się, że nie bardzo jest co włożyć do nich. CD i DVD tylko na płask jedynie kasety magnetofonowe można ustawić tak, żeby było widać co się wyjmuje. Tak to wyglądało bez szafki...http://i10.photobucket.com/albums/a139/Commor/przedre_set.jpg Na ścianie na wiosnę planuję położyć płytki STEGU. http://i10.photobucket.com/albums/a139/Commor/zre_set.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon1719500247 20.02.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 hmmm. Ciekawe! Dziękuje za rade i odpowiedź, czekam na dalsze sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leyla 21.02.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Nikt więcej nie posiada? Ja właśnie się czaję na te meble, chociaż moja koleżanka, która ma komodę z tej linii mówi, że trudno się zmywa ślady np. pozostałe po czymś rozlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fal 21.02.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 i leyla w tym miejscu jest właścicielka takiej szafki, może uda Wam się czegoś dowiedzieć http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=35&w=34335881&v=2&s=0 pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 22.02.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 tez planujemy z zona RESET-a do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert i Aga 11.06.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2006 Co sądzicie o kuchniach Black Red White? Kto z was posiada mebelki kuchenne BRW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts