m-a-k-s 18.02.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Witam Zdecydowalem sie na zakup w/w okien. Stanalem jednak przed pewnym dylematem, a mianowicie czy warto inwestowac w technologie 'termo PCV': http://www.ms.pl/index.php/pl/firma_aktualnosci/7/ Z informacji zawartych na stronie Producenta wynika ze okna te sa naprawde dobre. Pytanie jednak czy oplaca sie wydawac pieniadze [doplata 20%] na ta technologie? Czy dzieki temu mozna zaoszczedzic na ogrzewaniu, czy to tylko dobry chwyt marketingowy? Pozdrawiam i z gory dzieki za odpowiedzm-a-k-s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 18.02.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 3 tygodnie temu kupowałem okna M&S. Akurat diler (chłopak w moim wieku) również stawiał sobie dom (jesteśmy na tych samych etapach), więc rozmawialiśmy też na różne tematy z tym zwiazane. Rozmowa była też na temat czy warto dopłacać do tych termo wypełnień. Wg. jego wyliczeń było to dla niego opłacalne i je sobie zafundował. Tak szybko policzyłem (wg jego założeń), że w moim przypadku okres zwrotu byłby zbyt długi, więc inwestycja ta byłaby dla mnie nieopłacalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts