Niuniunia 18.02.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 prosze o pomoc!!!! czy ma ktos plytki NAXOS z Opoczna???? czy porowata powierzchnia nie sprawia klopotow z utrzymaniem czystosci w przedpokoju i salonie?? z gory dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reyu 18.02.2006 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Witam. Mam te płytki w przedpokoju i moge powiedzieć jedno: Wyglądają idealnie, jeśli jesteś pedantem i czyścisz je 4 razy dziennie!!!! U mnie w przedpokoju wyglądają matowo i zawsze brudno!!!!!; no ale to w zasadzie jest u mnie pierwsze pomieszczenie do którego wchodzi się z dworu. Nie polecam, czeka cię wieczne czyszczenie, żeby wyglądały jak w sklepie, a w sklepie są cudne, nie przeczę. Co do salonu; każdy ma swoją koncepję jego wyglądu, ale moja skromna rada( nie chcę się wymądrzać, ale z dobrego serca radzę ), jeśli nie masz OGRZEWANIA PODŁOGOWEGO ZAPOMNIJ!!! Totalnie zimno w stopy i tak naprawde nieciekawy wygląd(ale to tylko moja skromna opinia ). Zainwestuj chociażby w 3 gatunek jesionowego parkietu, albo w inne drewno na podłodze. Pozdrawiam!!!!!!!!!!!! Reyu PS: Naxos najlepie wygląda w salonie(sprzedaży niestety), chociaż ma jedną niezaprzeczalną zaletę, jest mega anty poślizgowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniunia 19.02.2006 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 jakiego koloru masz ten NAXOS z opoczna? zastanawialam sie nad beżem, bialym lub piaskiem. napisz który u Ciebie jest taki brudzacy. dzieki za odpowiedz. mam wlasnie ogrzewanie podlogowe i parkiet raczej nie wchodzi w gre, szukam jakiegos dobrego gresu szkliwionego, jasnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reyu 19.02.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Mam taki ciemny, brązowy kolorek. Niewykluczone że jasny był by inny w utrzymaniu, ale kto wie:) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LEXI 22.02.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Znajomi położyli sobie naxos w przedpokoju i w kuchni kolor piasek - są zadowoleni...Znam kogoś kto mógłby Ci doradzić - co do wyboru konkretnej płytki-ten Pan to fachowiec - tel.502-167-126 zadzwoń zapytaj..mnie doradził w sprawie łazienki i jestem bardzo zadowolona w dodatku kupiłam od niego taniej płytki ma DOBRE ceny....pozdrawiam lexi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niuniunia 25.02.2006 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 dzieki Lexi. ja chcialam NAXOS piasek dac w salonie i w przedpokoju. w salonie z tego ciemniejszego naxosa chcialam zrobic dywan a naokolo z ozdobna listwa. napisz prosze czy u Twoich znajomych NAXOS piasek nie wyglada za ciemno i czy nie musza myc go szczotka 3 razy dziennie, bo tego sie boje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 21.03.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Zastanawiam sie czy nie dac tych bezowych plytek na taras i na schody przed wejsciem wlasnie za wzgledu na ich antyposlizgowosc. Ktos moze ma te plytki na zewnatrz i moze napisac jak sie sprawuja? Szczerze mowiac nawet ich jeszcze nie widzialam w rzeczywistosci tylko w Internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BRATER 22.03.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 bo fajniejszy jest chyba Real Stone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia28 26.03.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 A ja mam z Opoczna Karbon - wszystkie kolory oprócz oliwki. Są mocno porowate - jedyny problem miałam z usunięciem fugi z zagłębień. Kupiłam San-Profi czy coś takiego i się udało. Płytki długo straszyły mnie matem do momentu aż pokryłam je po prostu Sidoluxem - podłoga lśni i brud nie załazi. Polecam wypróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts