Bartt 02.02.2003 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2003 Prowadząc drogę dojazdową będę musiał wyciąć kilka rachitycznych, leciwych jabłonek i jakieś przerośnięte krzewy (jakieś olchy czy coś koło tego)Czy za wycięcie takich drzew płaci się coś, a jeśli tak to komu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek200 02.02.2003 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2003 Hej Bartt.Za wycięcie drzew owocowych z tego co wiem to sie nie płaci.Ale najlepiej spytać w Gminie. Tam składa się wniosek o pozwolenie na wycinkę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woreczek 02.02.2003 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2003 1. Na drzewa owocowe nie jest konieczne uzyskanie zezwolenia na wycinkę, chyba że drzewa (lub teren) są wpisane do rej.zabytków2. Na pozostałe drzewa i krzewy, należy uzyskać zezwolenie jeśli mają ponad 5 lat.3. Zezwolenia i opłaty za usunięcie pobiera samorząd terytorialny - prezydent, burmistrz. Jeżeli nie jesteś przedsiębiorcą, opłata za wszystko wyniesie 76zł+5zł za wniosek, jeżeli jest inaczej to ciężko stwierdzić. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woreczek 02.02.2003 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2003 marek, byłeś szybszy, za długo pisałem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek200 02.02.2003 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2003 Hej woreczek bo ja napisałem mniej.Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.02.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Najwazniejsze ze obydwaj napisaliscie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts