mlynio 18.02.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Szukałem w archiwum i szczerze mówiąc niewiele znalazłem na ten temat. Jeśli się mylę to na pewno zaraz mnie ktoś poprawi Co sądzicie, jakie macie doświadczenie z domami budowanymi w szybkiej technologii??? Firmy proponują budowę (a w zasadzie montaż!!) domu w stanie surowym w kilka dni!!! Gotowe elementy przygotowane w fabryce ustawiane na płycie fundamentowej. Dla mnie przyspieszenie budowy o kilka miesięcy to spore oszczędności. Przyznaje że nie wgłębiałem się na razie w szczegółowe koszty ale zamierzam to niebawem uczynić. Jeśli ktoś już to wie to z przyjemnością skorzystam. Ja na pewno wkrótce podzielę się swoimi spostrzeżeniami... Od doświadczonych w tej materii z chęcią dowiem się: - jakie są faktyczne koszty? - jakie wady/zalety? Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/48551-kermazbyt-prefabrykaty-drewniane-haas-i-inne/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts