romka 18.02.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 no własnie,moi rodzice są posiadaczami owej kamery i filmów ze mną w roli głównej/przeważnie/,niestety czas leci nieubłaganie do przodu i gdyby nie daj co się popsuło to z oglądania wspomnień nici.czy jest jakiś sposób na to żeby te filmy przegrać na płytę lub taśmę ,ale nowej kamery?czy właściwie to już bedzie dla dalszego pokolenia stracone??????pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.02.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Wiele zakładów usługowych wykonuje przegrywanie filmów z taśmy filmowej na płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 19.02.2006 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 pytałam się u nas i czegoś takiego nie robią ,owszem gdy masz normalną taśmę tak jak z magnetofonu.ta moja taśma to tak jakby minimalna /naprawdę minimalna/klisza z normalnych aparatów fotograficznych.na całej długości jest "dziurkowana",a żeby puścić film i go zob aczyć to tak jak przy pokazie slajdów-ekran i ciemnośćpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 19.02.2006 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 taśma taka zdaje się nazywa perforowana/nie wiem czy to to/gwoli wyjaśnienia na kamerze i projektorze jest napisane:zdiełano w zsrr.projektor jest na lampę,która jest już przyciemniona,i jak ona strzeli to.....a takich lamp to chyba nie dostanęprzypominam to rok 1968!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.02.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 To pewnie taśma 8 mm lub super 8. takie taśmy chyba też kopiują. Spróbuję się dowiuedzieć i dam Ci znać. Moja szkolna koeżanka prowadzi taki zakład, ale nie jestem pewien czy też kopiuje filmy, ale może zna konkurencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 19.02.2006 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 może bedzie znała kogoś z katowic lub okolic???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 19.02.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 http://www.google.pl > "przegrywanie filmów 8 mm" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.02.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Spytam. Wrazie czego dowiem się o ceny, przyślesz filmy i odeślę Ci przegrane. Poszukaj najpierw w Googlach jak radzi Ckwadrat. Może znajdziesz na Śląsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 20.02.2006 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 dzięki za pomoc,właśdnie znalazłam firmę,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts