marava 19.02.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Witam Wszystkich i zapraszm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Droga maravo, Wklej swój link do Komentarzy w stopce - będzie łatwiej komentować Twój dziennik (musisz to zrobić w swoim Profilu) Fajnie, że zdecydowaliście się budować - na pewno Wam się wszystko poukłada - żółte krokusy to dobry znak :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marava 02.04.2006 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Dzięki za miłe słowo.Zaraz spróbuję to zrobić. Mam nadzieję, że mi się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marava 02.04.2006 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Ha ! Udało mi się wkleić linki. Dzięki instrukcji Maksia. Jesteś wielki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marava 02.04.2006 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Ha ! Udało mi się wkleić linki. Dzięki instrukcji Maksia. Jesteś wielki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 No to już z Ciebie budowlaniec pełną gębą !!! Będę obserwować - pisz jak najwięcej ! Szczególnie, ze ja zaczynam niebawem na Zaciszu - a to niedaleczko :) Wszystkiego dobrego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marava 02.04.2006 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Dzięki sąsiadko! Chyba mogę tak napisać bo to naprawdę niedaleko a ponadto moja firma kupiła biurowiec na Zaciszu i już niedługo będę tam przebywać kilka godzin dziennie.Z czego cieszę się bardzo, bo to tylko 20 min. od domu. A teraz jeżdżę na żoliborz 1,5 godz. w jedną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.04.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Dzięki sąsiadko! Chyba mogę tak napisać bo to naprawdę niedaleko a ponadto moja firma kupiła biurowiec na Zaciszu i już niedługo będę tam przebywać kilka godzin dziennie.Z czego cieszę się bardzo, bo to tylko 20 min. od domu. A teraz jeżdżę na żoliborz 1,5 godz. w jedną stronę. I nic w przyrodzie nie ginie- ja mieszkam i pracuję na Bielanach i będę zasuwać na budowę na Zacisze :) Życie jest zabawne, sąsiadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.04.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Ha ! Udało mi się wkleić linki. Dzięki instrukcji Maksia. Jesteś wielki! gratuluje pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 02.11.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 ściągnij sobie przegłądarkę Irfanview - jest darmowa, ma mozliwość częściowej edycji zdjęć (w tym łatwego zmniejszania z całkiem dobrymi algorytmami) oraz wyostrzania fotek. Poza tym jesli robisz komórką, zwróć uwagę na brudną "soczewkę" obiektywu (właściwie szybkę w obudowie telefonu) - wystarczy jeden paluch i już nieostro powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts