yaro 19.02.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 A ten domek jak wam sie podoba???????? http://www.dominanta.pl/projektowanie_domow_projekt_domu_goblin.html Bo mi bardzo Poproszę o wasze opinie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 19.02.2006 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 A ten domek jak wam sie podoba???????? http://www.dominanta.pl/projektowanie_domow_projekt_domu_goblin.html Bo mi bardzo Poproszę o wasze opinie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 19.02.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Bardzo ładny ale tez i drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Petroniusz 19.02.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Nooooooooooo............domek superancki , pogratulować wyboru. Oczywiście koszty także oceniłeś ?????????????? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 19.02.2006 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Nooooooooooo............domek superancki , pogratulować wyboru. Oczywiście koszty także oceniłeś ?????????????? Pozdro No czekam na kosztorys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominia 19.02.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Też mi się podoba, choć trochę taki dworkowy. Jedną z rzeczy którą bym przemyślała, to łazienki na górze. Rozumiem, że jedna jest dla rodziców a druga dla dzieci. Podział powiniem być bardziej sprawiedliwy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 19.02.2006 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Też mi się podoba, choć trochę taki dworkowy. Jedną z rzeczy którą bym przemyślała, to łazienki na górze. Rozumiem, że jedna jest dla rodziców a druga dla dzieci. Podział powiniem być bardziej sprawiedliwy! Do codziennego uzytku dla mnie wystarczy, jak bede chciał popływac to pójde do wiekszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alis31 19.02.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Zdecydowanie na górze powiększyłabym pokoje,po co 2 łazienki?Za duży bałagan na górze a na dole w moim typie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.02.2006 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Też mam wrażenie bałaganu na górze. POkoje troszkę małe...ale każdemu według potrzeb :) Generalnie ładny domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 20.02.2006 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.02.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 całkiem niezły drogi w budowie ps. strasznie duze te garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 20.02.2006 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 A jak drogi?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 20.02.2006 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 A na ile oceniacie budowe? Tz ile kasy musze miec? Ale tak realnie bez marmurów i złotych klamek? Okna PCV,Max +styro,ogrzewaniwe podłogowe, ceramika na dach ewentualnie blach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alis31 20.02.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Dach będzie bardzo drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 20.02.2006 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Dach będzie bardzo drogi. Tz. ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.02.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 a to ja tego nie wiem ile nie wiem jakie pokrycie dachu itp nie wiem w jakim rejonie Polski budujesz, czy bedzie ci firma kryc dach czy jacyc ludzie z "ulicy" ale: skomplikowana bryla dachu. lukarny, dosyc duza powierzchnia dachu - nie beda tanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 20.02.2006 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 a to ja tego nie wiem ile nie wiem jakie pokrycie dachu itp nie wiem w jakim rejonie Polski budujesz, czy bedzie ci firma kryc dach czy jacyc ludzie z "ulicy" ale: skomplikowana bryla dachu. lukarny, dosyc duza powierzchnia dachu - nie beda tanie Witam Buduje bede w okolicach krakowa, pokrycie chciałbym ceramike ale zobacze jaka bedzie różnica miedzy blacha Pewnie firma ale jakas znajoma ewentualnie szwagry budowlncy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.02.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 na cementowa dachowke (robiona przez firme ) trzeba by bylo policzyc min 120 zeta (cena netto) od pow dachu - policz sobieceramika - nie wiem ale drozejduzo dodatkow do dachu wiec nie wiem czy nie wiecej niz 120 zl ale tak na szacunkowa wycene bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 20.02.2006 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 na cementowa dachowke (robiona przez firme ) trzeba by bylo policzyc min 120 zeta (cena netto) od pow dachu - policz sobie ceramika - nie wiem ale drozej duzo dodatkow do dachu wiec nie wiem czy nie wiecej niz 120 zl ale tak na szacunkowa wycene bedzie Dzieki za dach!!! A reszta????? Zmieszcze sie w 300 tys do wejscia bez marmurów i złatych klamek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.02.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 o matko skad mam wiedziec ?! nawet nie wiem w jakiej technologi chcesz zbudowac:D (i co znaczy "bez zlotych klamek" jak ci ktos okresli mniej wiecej to w stanie developerskim, bez bialego montarzu (bo mozna wykonczyc np panelamiza 20 zeta i deska za 400 zeta odm m2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts