mariucha 25.02.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2006 Witam Ten mur (niewiem jaka nazwa fachowa mój architekt tez nie wie ) bedzie zlikwidowany bedzie naciagniety dach A pozatym spoko?????? Pozdrawiam Poza tym mi się podoba, z tym że nie wiem jaki masz układ działki bo wyjście na taras masz z boku, ale to ewentualnie możesz zmienić. Ja bym jeszcze chciał miec suszarnię, obecnie mieszkamy w bloku i mamy z tym problem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 26.02.2006 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2006 Witam Ten mur (niewiem jaka nazwa fachowa mój architekt tez nie wie ) bedzie zlikwidowany bedzie naciagniety dach A pozatym spoko?????? Pozdrawiam Poza tym mi się podoba, z tym że nie wiem jaki masz układ działki bo wyjście na taras masz z boku, ale to ewentualnie możesz zmienić. Ja bym jeszcze chciał miec suszarnię, obecnie mieszkamy w bloku i mamy z tym problem. Mi to idealnie pasuje,bedzie to wejscie od południa a suszarnie zrobie w garderobie na pietrze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 27.02.2006 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 01.03.2006 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2006 Ktos zaproponuje jakies ciekawe zmiany????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 08.03.2006 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 14.03.2006 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 10.05.2006 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 06.07.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Jak tam idą wyceny? Ciekaw jestem jak dużo sie pomyliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 07.07.2006 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witam Z goblina to chyba beda nici za drogi raczej bedzie to: http://www.dominanta.pl/projektowanie_domow_projekt_domu_kubus.html Pozdrawiam i czekam na opinie czy lepszy i tanszy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 10.07.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Witam Z goblina to chyba beda nici za drogi raczej bedzie to: http://www.dominanta.pl/projektowanie_domow_projekt_domu_kubus.html Pozdrawiam i czekam na opinie czy lepszy i tanszy???? Mówiłęm od razu to kolega Yaro nie wierzył - Kubus wygląda na sporo tańszy ze względu na stosunkowo prostą konstrukcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 12.07.2006 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam Z goblina to chyba beda nici za drogi raczej bedzie to: http://www.dominanta.pl/projektowanie_domow_projekt_domu_kubus.html Pozdrawiam i czekam na opinie czy lepszy i tanszy???? Mówiłęm od razu to kolega Yaro nie wierzył - Kubus wygląda na sporo tańszy ze względu na stosunkowo prostą konstrukcję Sporo tz. ILE???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 12.07.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam Z goblina to chyba beda nici za drogi raczej bedzie to: http://www.dominanta.pl/projektowanie_domow_projekt_domu_kubus.html Pozdrawiam i czekam na opinie czy lepszy i tanszy???? Mówiłęm od razu to kolega Yaro nie wierzył - Kubus wygląda na sporo tańszy ze względu na stosunkowo prostą konstrukcję Sporo tz. ILE???????????? Pewnie z 70 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 12.07.2006 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Witam Z goblina to chyba beda nici za drogi raczej bedzie to: http://www.dominanta.pl/projektowanie_domow_projekt_domu_kubus.html Pozdrawiam i czekam na opinie czy lepszy i tanszy???? Mówiłęm od razu to kolega Yaro nie wierzył - Kubus wygląda na sporo tańszy ze względu na stosunkowo prostą konstrukcję Sporo tz. ILE???????????? Pewnie z 70 tys. No to cos koło tego mi brakowało!!!!!! Tylko jak zone przekonac ze chce wybudowac stodołe,jak ona zakochała sie w goblinie Mam nadzieje ze sie uda ja dom ona ogród i moze cos jeszcze Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geno 12.07.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 No to cos koło tego mi brakowało!!!!!! Tylko jak zone przekonac ze chce wybudowac stodołe,jak ona zakochała sie w goblinie Mam nadzieje ze sie uda ja dom ona ogród i moze cos jeszcze Pozdrawiam Jak przekonać? Ja bym powiedział "wiesz w ostatniej wyborczej , dodatku praca widziałem taką super ofertę dla Ciebie na drugi etat" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 12.07.2006 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 No to cos koło tego mi brakowało!!!!!! Tylko jak zone przekonac ze chce wybudowac stodołe,jak ona zakochała sie w goblinie Mam nadzieje ze sie uda ja dom ona ogród i moze cos jeszcze Pozdrawiam Jak przekonać? Ja bym powiedział "wiesz w ostatniej wyborczej , dodatku praca widziałem taką super ofertę dla Ciebie na drugi etat" Chyba nie da rady moja małżowinka zarabia 2.5 raza tyle co ja Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 26.07.2006 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artek681 06.08.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Pozdrawiam. Uważam, że Goblin jest super i mam zamiar go wybudować. Obecnie jestem na etapie załatwiania pozwolenia na budowę i wiem, że to potrwa około 2 miesiące. Jestem jednak zdecydowany i uważam, że Kubuś jest z zewnątrz mniej atrakcyjny. Wygląda jak stodoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artek681 15.08.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Yaro powiedz mi proszę, czy już ostatecznie zdecydowałeś się na Kubusia i na jakim etapie jesteś z budową. Bardzo jestem zainteresowany kosztem wybudowania tego domu. Jest tańszy od Goblina i warto zaoszczędzone pieniądze zainwestować wewnątrz domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artek681 15.08.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2006 Yaro powiedz mi proszę, czy już ostatecznie zdecydowałeś się na Kubusia i na jakim etapie jesteś z budową. Bardzo jestem zainteresowany kosztem wybudowania tego domu. Jest tańszy od Goblina i warto zaoszczędzone pieniądze zainwestować wewnątrz domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro 16.08.2006 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Yaro powiedz mi proszę, czy już ostatecznie zdecydowałeś się na Kubusia i na jakim etapie jesteś z budową. Bardzo jestem zainteresowany kosztem wybudowania tego domu. Jest tańszy od Goblina i warto zaoszczędzone pieniądze zainwestować wewnątrz domku. Juz ostatecznie sie zdecydowałem, dzis zamawiam projekt z niewielkimi zmianami. A budowe zaczynam prawdopodobnie za miesiac Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts