silverdreamer 19.02.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Witam, nie znalazłem jeszcze takiego info, dlatego ośmielam się poprosić o polecenie rzetelnego wykonawcę i producenta przydomowej oczyszczalni ścieków.Obszar działania woj. mazowieckie. Na mojej działace jest teren piaszczysty i to podobno jest dobra gleba na POŚ. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam,SilverDreamer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korba 19.02.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 ja też poszukuję producenta POŚ ale w Wielkopolsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 19.02.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Swego czasu w Muratorze był ranking POŚ-ów. Wybrałem najkorzystniejsze cenowo i obdzwoniłem. Najlepiej potraktowano mnie tu http://www.pozplast.pl/ i ich oczyszczalnia pracuje u mnie. Brak zastrzeżeń. Przedstawiciel przygotował papierki, dostarczył urządzenie a ja sam w/g instrukcji wykonałem. Wyszło bardzo tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silverdreamer 19.02.2006 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Panie ppp.j. dziękuję za pomoc - właśnie wysłałem e-mail - zobaczymy ich odpowiedź ten ranking Poś'ów to był w jakim numerze ?? Pozdrawiam,SilverDreamer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ppp.j 19.02.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Nie pomnę ale ze trzy lata wstecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BLANKA P 22.03.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 witamja szukam dobrej i sprawdzonej POŚ w rejonie mazowieckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 22.03.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2006 Witam, nie znalazłem jeszcze takiego info, dlatego ośmielam się poprosić o polecenie rzetelnego wykonawcę i producenta przydomowej oczyszczalni ścieków. Obszar działania woj. mazowieckie. Na mojej działace jest teren piaszczysty i to podobno jest dobra gleba na POŚ. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam, SilverDreamer My mamy POS z firmy WID-BUD z Warszawy (Białołeka), ale jeszcze nie uzytkujemy. Firma była polecana. http://www.wid-bud.pl/ Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Buniaa 18.05.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 U nas też mamy oczyszczalnię zrobioną i zamontowaną przez WID-BUD. Polecam. Nie ma z nią problemów. W porównaniu do szamba to wielka wygoda. Mam numer do ich firmy: 22 676-84-69. Najlepiej chyba pogadać z panem Rafałem. Jest kompetentny i udzielił mi wtedy odpowedzi na chyba najgłupsze moje pytania. Poza tym pomógł przy formalściach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts