Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Iga w daliach 3 - komentarze

iga9

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zuczek strasznie sie ciesze, ze tu trafials :D A co dymany doswiadczen sama widzisz, ze czerpac od wszystkich mozna pelnymi garsciemi - tacy wszyscy forumowicze sa mili :D Będe z niecirpliwoscia czekala na wiesci z twojej budowy! :wink:

Gerion jak już wszystko wiesz o tych poziomach to podziel sie co ustaliles (bo sparwdzalam - w swoim dzienniku ani komentarzach nic nie napisalas :wink: ). Również z niecerpliwoscia czekam na twoja opinie :D

Dla wszyskich oprócz zyczen swiateczno - wiosenne buziaki :D ach jaki mam dzis dobry nastroj - mowie wam. To chyba po dzsiejszej 9o 7 rano) wizycie na budowie! 6 osob zasypuje fundamety piachem - z taczka sie biedaki meczyc musza. A kolejnych dwoch panow wozi wywrotki z piachem. Wszytko pieknie wyglada :D

Iguś,

Nie ma pojęcia "głupek budowlany" w stosunku do inwestora !!!:):):)

Może opisywać raczej ekipę - ale z taką nie należy budować. A Twoje chłopaki widać znają się na robocie - przynajmniej poprawiają co napsuli :):)

oj - o tch cm w bioderkach i nie tylko - to lepiej nie wspominac :) Stad te zajecia sportowe :wink:

W każdym razie w Świeta na prawde odpoczelam - mam nadzieje, ze wy tez :) i wyspalam sie w koncu za wszystkie czasy :) Teraz mam duzo energii do budowania :wink: Nawet na nowo zaprojektowalam kuchnie i zaczelam przegladac madre ksiazki od projektowania ogrodow. I nawet mnie te ogrody nie przerazily za bardzo. Teraz wezme farbki w dlon i bede pewnie ten ogrod na papierze malowac :wink:

Pogoda nam sprzyja wiec mam nadzieje, ze jakos to wszystko pojdzie i mury szybko stana... Dzis jedziemy kreda po wylewca sobie scianki dzalowe probowac. Bo jak robimy scanki z BK przy domu z pth to lepiej je dobrze zakotwiczyc w zew. murze. na pewno wkleje jakis zdjecia :wink:

Buduj iga, buduj i wszystko opisuj dokładnie. No i na zdjęcia czekam. Bo myślę, że niedługo też zacznę, a na razie bacznie śledzę Twoje poczynania i pilnie się uczę. Z tym otworem doprowadzającym powietrze do kominka to jeszcze muszę trochę powalczyć, bo nie bardzo jeszcze wiem, o co chodzi. Wczoraj też znalazłam gdzieś na forum listę z olejnością prac budowlanych- rewelacja- coś w sam raz dla mnie.

Uff - ciesze sie, ze sie wszyscy u mnie po Świetach pojawiliscie, bo juz myslalam, ze nikt sie ta moja budowa oprocz mnie nie interesuej :wink: A jak wszyscy sa daleko (bo i Maz i Tesc wyjechali) i cala ta budowa na mojej malej glowie to mi mocna grupa wsparcia jest potrzebna :)

A w ogole to nie przychodza mi powiadomienia - nawet odnosnie komentazy mojego dziennika :-?

Ale po kolei:

lidszu ty wiem- masz swoje problemy (razem z taoba nie lubie tego twojego sasiada :evil: ), wiec ciesze sie, ze tu zagladsz. :)

bagat co do ogrodu musze miec natchnienie :wink: No i wyklarowana koncepcje :D Uwazaj - zebysmy sie na tym areobiku nie spotkaly :wink:

Gerion jak bede miala juz to natchnienie to chetnie ci ten ogrod wymaluje - dam znac :wink: A w ogole to masz kontakt z tym twoim instalatorem? Nie przyjachal na spotkanie i nie odbiera moich telefonow - moze sie przestraszyl mnie i mojej umowy :wink: :D

zuczek - co do pth, to przy pierwszej dostawie prawie nie malam odpadow - generalnie jestem zadowolna, choc jak zapewne pamietacie chcialam kiedys budowac z maxa i z pth buduje tylko dlatego, ze wyszlo mnie to duzo taniej. Staram sie wiec na ten temat za duzo nie myslec, zeby niepotrzebnego dola na siebie nie sprowadzac :wink: Druga dostawa byla strasznie pokruszona (na zafoliowanych paletach), ale pokruszone pustaki zwracam do hurtownii i rozliczymy sie pozniej jakos.

tabaluga1 j a juz twojeg poczatku sie doczekac nie moge. Jak juz bedzie kredyt pojdzie z gorki :D Jak bedziesz miala jakies watpliwosci to pisz - jak bede umiala to pomoge :) Zreszta chetnych do pomocy jest tu wiecej :D