zuczek1719499749 14.04.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 A to ciekawe Gerion Ja rozmawiałam z panem Szumigałą jakiś miesiąc temu i powiedział mi, że bierze 400 zł netto za całość, niezależnie od tego ile jest punktów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 14.04.2006 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Dziękuję Wam Wszystkim za miłe i ciepłe życzenia. Ja również życzę wam wszystkiego najlepszego w te Święta! http://i51.photobucket.com/albums/f377/iga9/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 14.04.2006 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 zuczek strasznie sie ciesze, ze tu trafials A co dymany doswiadczen sama widzisz, ze czerpac od wszystkich mozna pelnymi garsciemi - tacy wszyscy forumowicze sa mili Będe z niecirpliwoscia czekala na wiesci z twojej budowy! Gerion jak już wszystko wiesz o tych poziomach to podziel sie co ustaliles (bo sparwdzalam - w swoim dzienniku ani komentarzach nic nie napisalas ). Również z niecerpliwoscia czekam na twoja opinie Dla wszyskich oprócz zyczen swiateczno - wiosenne buziaki ach jaki mam dzis dobry nastroj - mowie wam. To chyba po dzsiejszej 9o 7 rano) wizycie na budowie! 6 osob zasypuje fundamety piachem - z taczka sie biedaki meczyc musza. A kolejnych dwoch panow wozi wywrotki z piachem. Wszytko pieknie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.04.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Wesołych Świat - spokojnych cieplych i w rodzinnej atmosferze http://images1.fotosik.pl/50/kopjg578nopjyrea.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 14.04.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Iga, wszystkiego co naaaaj......(lepsze) , spokoju, odpoczynku, radości, rodzinnego ciepełka i ...powodzenia na dalszej drodze... http://i78.photobucket.com/albums/j100/bagat/wydmuszki_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 15.04.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/swieta/wielkanoc/16.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.04.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Radosnych, miłych, pogodnych Świąt, wesołego jajka, kolorowego zajączka i mokrego dyngusa http://kartki.onet.pl/_i/d/tulipan_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.04.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Pogodnych wesołych i rodzinnych Świąt Wielkiejnocy oraz mokrego Dyngusa. http://kartki.onet.pl/_i/d/kurczak_zajac_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.04.2006 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Jeszcze raz Dziękuję Wszystkim za zyczenia. To miło, że o mnie pametacie A w ogóle to ta forumowa więż jest jednak "budująca" - chyba jeszcze nigdy nie dostałam tylu świątecznych życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.04.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Iguś, Nie ma pojęcia "głupek budowlany" w stosunku do inwestora !!!:) Może opisywać raczej ekipę - ale z taką nie należy budować. A Twoje chłopaki widać znają się na robocie - przynajmniej poprawiają co napsuli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 19.04.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 No i jak tam po świętach? Udały się? Ile cm w bioderkach przybyło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 19.04.2006 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 oj - o tch cm w bioderkach i nie tylko - to lepiej nie wspominac Stad te zajecia sportowe W każdym razie w Świeta na prawde odpoczelam - mam nadzieje, ze wy tez i wyspalam sie w koncu za wszystkie czasy Teraz mam duzo energii do budowania Nawet na nowo zaprojektowalam kuchnie i zaczelam przegladac madre ksiazki od projektowania ogrodow. I nawet mnie te ogrody nie przerazily za bardzo. Teraz wezme farbki w dlon i bede pewnie ten ogrod na papierze malowac Pogoda nam sprzyja wiec mam nadzieje, ze jakos to wszystko pojdzie i mury szybko stana... Dzis jedziemy kreda po wylewca sobie scianki dzalowe probowac. Bo jak robimy scanki z BK przy domu z pth to lepiej je dobrze zakotwiczyc w zew. murze. na pewno wkleje jakis zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 19.04.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Iga, z tymi szkicami ogrodu na papierze to fajny pomysł. My jeszcze nie zaczęliśmy budowy, a ja już zrobiłam taki projekt To naprawdę duża frajda Teraz chcę zrobić makietkę tego ogrodu... Uda się??? Musi!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.04.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 iga - aż miło popatrzeć jak ta twoja budowa pnie się do góry. Tylko pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 20.04.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 SUPER wyglądają twoje pierwsze ściany , .oby tak dalej, A diety po świętach są bardzo zaraźliwe , po próbie założenia wiosennych ciuszków zapisałam się na aerobik CZekam na rysunki ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 20.04.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Iga, a jak tam porotherm? Jesteś zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 20.04.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Dziewczyny a może w ramach rozrywki namalujecie też mi ogród? Wszystkie odległości mam pomierzone jakby co tylko weny i zdolności brak pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 20.04.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Buduj iga, buduj i wszystko opisuj dokładnie. No i na zdjęcia czekam. Bo myślę, że niedługo też zacznę, a na razie bacznie śledzę Twoje poczynania i pilnie się uczę. Z tym otworem doprowadzającym powietrze do kominka to jeszcze muszę trochę powalczyć, bo nie bardzo jeszcze wiem, o co chodzi. Wczoraj też znalazłam gdzieś na forum listę z olejnością prac budowlanych- rewelacja- coś w sam raz dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 21.04.2006 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Uff - ciesze sie, ze sie wszyscy u mnie po Świetach pojawiliscie, bo juz myslalam, ze nikt sie ta moja budowa oprocz mnie nie interesuej A jak wszyscy sa daleko (bo i Maz i Tesc wyjechali) i cala ta budowa na mojej malej glowie to mi mocna grupa wsparcia jest potrzebna A w ogole to nie przychodza mi powiadomienia - nawet odnosnie komentazy mojego dziennika Ale po kolei: lidszu ty wiem- masz swoje problemy (razem z taoba nie lubie tego twojego sasiada ), wiec ciesze sie, ze tu zagladsz. bagat co do ogrodu musze miec natchnienie No i wyklarowana koncepcje Uwazaj - zebysmy sie na tym areobiku nie spotkaly Gerion jak bede miala juz to natchnienie to chetnie ci ten ogrod wymaluje - dam znac A w ogole to masz kontakt z tym twoim instalatorem? Nie przyjachal na spotkanie i nie odbiera moich telefonow - moze sie przestraszyl mnie i mojej umowy zuczek - co do pth, to przy pierwszej dostawie prawie nie malam odpadow - generalnie jestem zadowolna, choc jak zapewne pamietacie chcialam kiedys budowac z maxa i z pth buduje tylko dlatego, ze wyszlo mnie to duzo taniej. Staram sie wiec na ten temat za duzo nie myslec, zeby niepotrzebnego dola na siebie nie sprowadzac Druga dostawa byla strasznie pokruszona (na zafoliowanych paletach), ale pokruszone pustaki zwracam do hurtownii i rozliczymy sie pozniej jakos. tabaluga1 j a juz twojeg poczatku sie doczekac nie moge. Jak juz bedzie kredyt pojdzie z gorki Jak bedziesz miala jakies watpliwosci to pisz - jak bede umiala to pomoge Zreszta chetnych do pomocy jest tu wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 21.04.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 dzięki iga, na pewno będę informować i pytać na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts