bagat 21.04.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Iga, fajnie byłoby sie spotkac i razem ...spocić chociaż mam wrażenie, że to co robię to czysty masochizm , za który jeszcze płace A jeśli chodiz o ogród to ...w takim razie czekam na natchnienie . Może i mnie przy okazji natchnie , kupiłam nawet papier milimetrowy co by łazienki rozplanowac i ...nic, poczekam z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 21.04.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Iga, instalator jest najlepszy do złapania na komorkę po 20.30 Albo gdzieś przed południem. Mają synka wymagającego opieki i zwykle wieczorami nie odbiera telefonów. Ja już przywykłem Ale poza tym jest spoko. pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.04.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 lidszu ty wiem- masz swoje problemy (razem z taoba nie lubie tego twojego sasiada ), wiec ciesze sie, ze tu zagladsz. Iga - właśnie się okazało, że może jednak ten pan się zgodzi na poprowadzenie prądu. Piszę, że może, bo we czwartek jak pani ze STOEN'u znim rozmawiała to jeszcze nie wytrzeźwiał po świętach Ciekawe czy w poniedziałek też będzie taki chętny do wyrażenia zgody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 22.04.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Wszystkim, ktorym brakuje weny, proponuje drinka. Przy drugim wena powraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 22.04.2006 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2006 Oj nie wiem czy drink to bobry pomysl Ja dzis bardzo intesywnie odczuwam hucznie wczoraj obchodzone w babskim gronie moje imeniny i urodziny jednej z kolezanek. Duzo pije - ale juz nie napoi wyskokowych A zeby bylo smieszniej to dzis udalam sie na intensywne zajecia sportowe. A poniewaz w drodze powrotnej maialm do przejscia spory kawalek pieszo - myslalam ze nie dojde i uschne gdzies po drodze Jutro zapewne bede wyla z bolu odzywajacych sie zakwasow lidszu strasznie sie ciesze, ze sasiad ulegl. Wierzylam, ze sie uda - powtorzyla sie doklanie histria z moja sasiadka. Teraz trzeba kuc zelazo poki gorace i jak najszybciej brac zgdoe na pismie Teraz juz wam pojdzie z gorki bagat ja wlasnie tez wszytko na milimetrowym planuje - szybko ci sie skonczy jak zaczniesz sobie lazienki i kuchnie rysowac Co do masochizmu to wyznaje zasade, ze to masochizm pozytywny Ja tam zawsze pozniej czuje, ze mam duzo wiecej energii (oczywiscie pod warunkiem, ze nie balowalam poprzedniej nocy ). Najwazniejsze to zaczac - za miesiac nie bedzie bolalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.04.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 iga - ja się tak bardzo jeszcze nie cieszę. Zazwyczaj jestem straszną pesymistką, ale tu obiecałam sobie, że będę jak najbardziej pozytywnie nastawiona . Ucieszę się, jak już papiery będą podpisane. A z okazji dopiero co hucznie obchodzonych imienin: http://kartki.onet.pl/_i/d/Ciocia_Krowa_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 23.04.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Tak coś ostatnio mało pisze Tja.... masz już druga stronę. Ja dziennik prowadze prawie rok i dopiero co się u mnie zrobiła 2 Więc znow tak malo nie piszesz... pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 23.04.2006 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 lidszu dzieki Pozytywne nastawienie dzila cuda! Gerion noo tak... ale ja mialam ambitny plan pisac najlepiej codziennie, zeby nic nie uronic. A malzonek mogacy sobie pozwolic najczesciej na kontakt internetowy z budowa pobiera wiadomosci o postepach z lektury tegoz dziennika (bo jak juz dzwoni to mamy tyle do omowienia, ze nie daje rady wszystkiego przekazac ). Tak wiec pisze rowniez dla niego, zeby nic nie uronil Juz nie wspominajc o tym, ze niebudujacy ludzie wcale nie sa zainteresowani wysluchiwaniem o twoich postepach budowlanych (przynajmniej nie codziennie ) wiec gdzies trzeba dac upust swoim nagromadzonym emocjom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 23.04.2006 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Gerion tak mnie zaintrygowales, ze az sie cofnelam i sprawdzilam - faktycznie mam juz druga strone dziennika Ale to przez te zdjecia (maz ich wymaga ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 23.04.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2006 Iga, Twoja budowa "sama się robi" ? Jejku , to może i u mnie też się zrobi ? . Ale tak poważnie to sądzę, że to wielkie szczęście trafić na ekipę, która wie jak jak się pracuje na budowie i nie ma z nimi kłopotów. Gratuluję więc ! Oby tak dalej ! A kamień węgielny to piękniusi zakopaliście ! No i to jajo , o takim zwyczaju nie słyszałam . Najważniejsze by ta POMYŚLNOŚĆ dla mieszkańców była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 24.04.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Dziś jak się przejadę na budowę to zrobię parę zdjęć. Więc czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 24.04.2006 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Postaram się wkleic wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.04.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Postraszyłaś mnie troche tymi schodami . u mnie właśnie będą ażurowe zabiegowe. Po prostu takie mi sie podobają. Ale na górze będą pokoje chłopców, sypialnię mam na dole, więc na starość nawet tam nie będę wchodziła. Też czekam na zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 24.04.2006 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Eee tam Żaba - ty się azurowaych schodow bac nie musisz - w koncu nawet na więźbie wywijasz, wiec co tam schody! A twoje chlopaki tez juz calkiem wyrosniete. Za to moje latorosle to dopiero w ewentualnym zamysle na przyszlosc I wyobrazcie sobie takiego np. 4-latka na azurowych schodach A co do psow to roznie bywa. Moi tesciowe mieli juz trzy psy, ktore nie chcialy na tekie schody wchodzic. Teraz za to maja takiego co wszedzie wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.04.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Eee tam Żaba - ty się azurowaych schodow bac nie musisz - w koncu nawet na więźbie wywijasz, wiec co tam schody! A twoje chlopaki tez juz calkiem wyrosniete. Za to moje latorosle to dopiero w ewentualnym zamysle na przyszlosc I wyobrazcie sobie takiego np. 4-latka na azurowych schodach Masz racje Wczoraj byłam u znajomych, którzy tez niedawno wybudowali dom. Maja zabiegowe i dwójke malutkich dzieci. Sypialnie też na górze. Znajoma juz raz na nich upadła spiesząc sie do płaczącego dziecka. Mówi, że teraz zrobiłaby schody ze spocznikiem.... A ja tak sobuie myśle,. że może zadnych schodówu nas nie będzie... Zawiesimy linę i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 24.04.2006 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 A ja tak sobuie myśle,. że może zadnych schodówu nas nie będzie... Zawiesimy linę i tyle... No spowodowalas, ze sie w pracy usmialam wybrazajac sobie cala twoja rodzine na tych linach (bo zeby praktycznej bylo zrobcie minimum dwie - do schodzenia i wchodzenia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 24.04.2006 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 25.04.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Widzę, że budowa idzie ostro do przodu Tak trzymać! A poza tym to fajnego masz tego teścia zaangażował się w Waszą budowę na dobre. Szkoda, że mojego już nie ma, bo na pewno też by nam bardzo pomógł - sam postawił przecież swój własny dom No, a w sprawie ''mordowni'' poznańskich to niewiele Ci pomogę, bo ja jestem leń pospolity i jeśli nie połączę przyjemnego z pożytecznym to nikt mnie nawet batem do uprawiania sportu nie zagna Zdecydowanie wolę być kibicem Jak już coś wybierzesz, to napisz gdzie, wpadnę Ci pokibicować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 25.04.2006 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Widzisz zuczek takie zaangazowanie tescia oprocz swoich niewiarygodnych plusow, ma tez i cimna strone mocy... Wyobraz sobie godz. 23 a tesc juz od 5 godzin molestuje cie w sprawie, ze wymyslona przez ciebie koncepcja jest do dupy! Wszystko sie rozpadnie i popeka! A to ja jestem designerem wnetrz a nie on! I to ma byc moj dom - on juz ma wlasny! Oj czasem jest bardzo ciezko Ale w sumie jestem mu bardzo wdzieczna bo pomaga niesamowicie i szczerze przyznaje, ze podaczas ciaglej nieobecnosci meza to bez niego byloby mi bardzo trudno ten dom postawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 25.04.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Twój domek rośnie jak na drożdżach. Miło ogląda się takie postępy. A pomoc teścia- super sprawa, tylko rzeczywiście musie sobie uświadomić, czyj to dom. Podobnie jest z teściem mojej siostry. O wszystkim chciałby decydować sam, a teraz, kiedy zatrudniają ekipę do wykańczania czuje się urażony, że go pominięto.Ja wszystko rozumiem, można doradzić, zasugerować coś, ale nie można na siłę wciskać komuś swoich pomysłów i koncepcji.Przyznam Ci po cichu, że też zaczynam się stawiać. Dopiero się tego uczę i póki co jest mi trochę trudno, ale powoli widzę efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts