Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Iga w daliach 3 - komentarze

iga9

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Iga,

KCIUKI oczywiście mocno TRZYMAM ! :D

Cena od wykończeniówki nie jest zła. Zawsze opłaca się wziąść kogoś na całość robót, bo ceny pojedyńczych ekip wyjdą Ci drożej.

Możesz też wtedy dołożyć jeszcze parę rzeczy w cenie, za które w innym przypadku musiałabyś extra zapłacić.

Plan przeprowadzki masz ambitny , ale bardzo realny :wink: 8) :D

Pozdrówka ! :D

Oj oby tak sie stalo jak mowicie. Wczoran nic nie przeliczylam,bo glowa mnie rozbolal i padlam do lozka :D Ale dzis znowu mam ambitny plan :D Tylko nie mam zmierzonych śian skosóż, żeby ich powierzchnię na poddaszu obliczać :roll: Wiec to pewnie dopiero w niedziele :wink:

Ja juz powoli sie przestawiam na przeprowadzke po Nwoym Roku, zeby pozniej w swieta nie beczec, ze sie nie udalo :wink: Ja sie uda - bede miala mila niespodzianke. Maz opymista - ten wierzy, wiec rownowaga jest zachowana :lol:

iga, ja też wczoraj miałam doła i przez chwilę pożałowałam, że w ogóle zabrałam się za tą budowę (takie małe spięcie z szefem ekipy).

Niestety, dla niektórych jakiekolwiek zmiany, to już ogromny problem. Nie wiem, co Ci doradzić? Tu chodzi o Twój dom, musisz postawić na swoim.

Iga,

nie daj się ! Bądź twarda ! Jak już wszystkie starania nie przyniosą efektu w postaci zmiany usytuowania przebiegu rury gazowej i skrzynki - to zacznij tupać nogami , gryźć i kopać 8) :wink: :lol: . Nie, nie, żartuję ! :wink: Ale nie możesz im popuścić - WALCZ ! :evil:

A w takich przypadkach jak ten , to chwile zwątpienia niestety przychodzą :-? . Na szczęście jutro będzie lepszy dzień .

Trzymam kciuki ! POWODZENIA !

P.S. Możesz powiedzieć, że jak tego nie poprawią to napiszesz do gazety ... 8)

Juz mi dzis troche lepiej -chociaz jak cala sprawa sie wyjasni bede wiedziec wieczorem :-? A na dodtake dzis przylatuje do nas goscie z Włoch na weekend (w tym dziewczyna pierwszy raz). Jak ja to przleliczanie ich zabawianie i odbiory instalacji pogodze to naprawde sama nie wiem :o

Juz mi dzis troche lepiej -chociaz jak cala sprawa sie wyjasni bede wiedziec wieczorem :-? A na dodtake dzis przylatuje do nas goscie z Włoch na weekend (w tym dziewczyna pierwszy raz). Jak ja to przleliczanie ich zabawianie i odbiory instalacji pogodze to naprawde sama nie wiem :o

Czas pokaże a za rok będziesz wszystko wpominać ze śmiechem i łezką w oku :roll: :p :lol: :lol: :lol:

n rzeczywiście nieduży tu ruch, chyba tylko ja się snuję po forum zakończyłam własnie dzisiaj czytac grupe wielkopolską 92 strony :roll:

bo mniej więcej od maja jestem na bierząco

w napięciu śledzę Twe potyczki :D

jestem pełna podziwu dla Twych poczynań

ja póki co czekam na pozwolenie, zbieram wyceny

... i wydaję pieniądze w sklepach ogrodniczych

oto mój najnowszy nabytek: http://www.e-ogrody.com/sklep,1854,24195652,10153820698998,03,rafaloku,pl-pln,308315,0.html

cały czas myśle o moim ogrodzie trochę mnie preraża ogrom pracy ale z drugiej strony nie moge się doczekać żeby tam wpaść i troche poryć w ziemi :wink:

pozdrawiam, jeszcze raz gratuluję postępów i trzymam kciuki :)

Beata

Witaj awaj :D

Ciesze sie, ze choc twoj wpis mnie pocieszyl :D

Lilak piekny - jestem pod wrazeniem. Ja tam nie mam pojecia o ogrodzie i istneniu takich kwiatow :wink:

Kupujesz w normalnych sklepach czy internetowych? Moze moglabys je polecic w dziale:Pamietajcie o ogrodach jest zalozony watek Klub zmienajacych ugory w piekne ogrody. Tam takie informacje bardzo by sie perzydaly :D

My w weekend rozpoczynamy walke z chwastami na nasej dzialce. mamy juz pozyczony od znajomego profesjonalny sprzet :wink:

oto mój najnowszy nabytek: http://www.e-ogrody.com/sklep,1854,24195652,10153820698998,03,rafaloku,pl-pln,308315,0.html

cały czas myśle o moim ogrodzie trochę mnie preraża ogrom pracy ale z drugiej strony nie moge się doczekać żeby tam wpaść i troche poryć w ziemi :wink:

pozdrawiam, jeszcze raz gratuluję postępów i trzymam kciuki :)

Beata

super ten liliak!!! kupiłaś go na tej stronie??? ja też jestem maniakiem ogrodowym choc podchodze jeszcze z dystansem do ogrodu (domu jeszcze nie mam) a moja małża to chciałaby już nimalze wszystko obsadzać - spoko mówie - jak tylko dom pokryje się dachem to sadzimy drzewa!!! :)