Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Iga w daliach 3 - komentarze

iga9

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No co ty dziewczyno???

Trzeba twardym byc nie MIETKIM :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

W trudnych chwilach polecam goraco polski film pt"NIGDY W ZYCIU"

Pozdrawiam serdecznie i kciukasy trzymam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A co do przyszlego ogrodu,kup sobie ukorzeniacz i jak zobaczysz ladny krzaczek to urwij mala galazke a w domu do ukorzeniacza i hop do ziemi. :lol: :lol: :lol: :lol:

Iga Ty beczeć dopiero będziesz jak Ci lanie wirtualne dam! Niedobra Ty! :evil: :lol: :wink: Czemu się nie pochwaliłaś, że założyłaś taki fajny wątek o ogrodach?! Właśnie się do niego zapisałam :D

Świercz to my tak jak Wy! Też jesteśmy ogrodnikami z zamiłowania 8) Kochamy rośliny, uwielbiamy grzebać w ziemi :wink: Liczę na wymianę doświadczeń! :wink:

Pozdrawiam

Oj - teraz mi glupio, ze beczec chcialam :oops: :oops: :oops: Dziekuje wam - jestescie kochani :D Wasza wiara w nasza budowe nie raz podtrzymuje mnie na duchu i stawia do pionu :D

I ilu ogrodnikow sie znalazlo! :o Mnie to cieszy - bo was zaczne niecnie wykorzystywac - ale zeby bylo z korzycia dla innych forumowiczow zapraszam do watku wskazanego powyzej! :D :D :D

A spotkac sie musimy konicznie i ogrodowe i nie tylko doswiadczenia powymieniac :D

iga jak zauwazylam po sobie ( a jeszcze nie zaczelam ) podczas przygody budowlanej(lub wojny jak kto woli) przechodzimy cala game nastrojow od euforii po czarna rozpacz i to jest calkowicie naturalne.Przeciez zyjemy i czujemy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jak idzie wszystko po naszej mysli to usmiechy od ucha do ucha jak cosik sie opoznia lub potyka to od razu dol budowlany i znow od nowa i w kolko.Zycze samych usmiechow i pozdrawiam :lol: :( :lol: :( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Iga

Bardzo mi brakowało Twojego dziennika na wyjeździe :) , przeleciałam przez te stronki :wink: i jest super!! :lol: Nie wiem od czego zacząć zachwyty: okna - świetne( orzech z tymi roletami: ideolo :lol: , ładny profil okna), rureczki CO czerwono-niebieskie: imponujace :) (gebericik przyjemny,), a tynki z wystającymi kabelkami i widocznymi puszkami: piekne :lol: :lol: , Naprawdę serce rośnie, jak w domku pojawiaja się pierwsze "żyły" który idzie woda, prąd, i potem "skóra" : tynki :wink: :lol:

Bardzo fajny pomysł z rychomym TV :lol: , ścianka "rozdzielająca" nabrała innego wyrazu :lol:

A "huśtawki" typu: euforia/rozpacz/bezsilnosć/wściekłość (oby z przewagą euforii :wink: ), niestety chyba są wliczone w budowę, miałaś niezłe przejścia z gazem :evil: (z panem R też :roll: ), ale byłas dzielna :wink: :lol:

Naprawdę Iga pełen podziw za zoorganizowanie (człowiek musi, to przeżyć samemu, aby docenić czyjąś "walkę na budowie"), wspomniałas o moim "speed'zie" :lol: (dzieki :lol: ) ale u mnie fakt tempo szaleńcze, tylko że: wykonawca zapewnia materiały (dzieki bogu :wink: ), no ale to niestey kosztuje (zaczyna nas to boleć coraz bardziej, jak widzimy rosnące koszty domku :cry: ), a ty wszystko sama (tutaj miejsce na oklaski, ale nie wiem jak, to się wkleja :wink: ) :lol: :lol:

Jesli możesz,to pokaż nam jakis model kominka, pozachwycamy się "grupowo" :wink:

Pozdrawiam i powodzonka życzę :lol:

Acha jeśli przyjąć jako początek rodzacą się koncepcję to ty wykończeniówke zaczełaś juz dawno, dawno... :wink:

,a proponowana cana chyba nie jest zła :roll: :) :D

bagatwitam po powrocie :D Mi tez ciebie brakowalo :D

A w ogole to wrocilas zapewne bardzop wypoczeta i od razu rozpoczelas od zachwytow u mnie w dzinniku :wink: I jak ja tu mam sie nie cieszyc :D

Ja tez w koncu wybieram sie w przyszlym tygodniu nad morze, choc co prawda biore 2 dni urlopu i bedzie 4 dni pobytu to zawsze cos :D Oby pogoda sie nie zepsula, no chyba ze lekko chlodniej bedzie :wink: , bo sie ze wzgledu na koszty pod namiot wybieramy i deszcze nie sa wskazane 8)

Co do kominkow moge wkleic linka, bo na konkretny model nie moge sie zdecydowac :oops:

http://www.hajduk.com.pl

Mój faworyt to chyba VOLCANO S h albo VOLCANO FD h

http://www.hajduk.com.pl/foto_duze/FD1_104.jpg

albo EXEL S

http://www.hajduk.com.pl/foto_duze/FD1_119.jpg

Z tego co widac u nich na zdjeciach mozna tam dobie kombinowac z roznymi ramkami, a mi zalezy na srebrnej.

W jendych z najladniejszych wnetrz na forum maja chyba ten ostatni komienk obudowany wygietym GK i jestem tym zachwycona :D

To dobrze, ze tyle z nas kciuki trzyma - jest szansa, ze sie uda :wink:

zuczek z ta wykonczeniowka to chyba troche przesadzials :wink: ruszy jak wybiore ekipe - i to pewnie w pazdzierniku lub jeszcze pozniej :roll:

Eeee :wink: od razu przesadziłam - elektryka zrobiona, tynki, wybierasz już wkłady kominkowe... To już można nazwać wykończeniówką, a co! :lol: :wink: