iga9 20.07.2006 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Dobra świercz to ty mnie bedziesz molestowal o sprawy budowalne a ja ciebie o ogrodowe Zobaczymy kto kogo zameczy A w ogole ja placze bo ja potrzebuje stale czuc wsparcie forumowiczow za plecami Jak mnie na pare dni opuszczaja to od razu mi sie humor pogarsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.07.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 No co ty dziewczyno??? Trzeba twardym byc nie MIETKIM W trudnych chwilach polecam goraco polski film pt"NIGDY W ZYCIU" Pozdrawiam serdecznie i kciukasy trzymam A co do przyszlego ogrodu,kup sobie ukorzeniacz i jak zobaczysz ladny krzaczek to urwij mala galazke a w domu do ukorzeniacza i hop do ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 20.07.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Iga Ty beczeć dopiero będziesz jak Ci lanie wirtualne dam! Niedobra Ty! Czemu się nie pochwaliłaś, że założyłaś taki fajny wątek o ogrodach?! Właśnie się do niego zapisałam Świercz to my tak jak Wy! Też jesteśmy ogrodnikami z zamiłowania Kochamy rośliny, uwielbiamy grzebać w ziemi Liczę na wymianę doświadczeń! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 21.07.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Dobra świercz A w ogole ja placze bo ja potrzebuje stale czuc wsparcie forumowiczow za plecami Jak mnie na pare dni opuszczaja to od razu mi sie humor pogarsza no nie becz "gupia" będziem cie tu odwiedzać!!! spoko głowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 21.07.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Świercz to my tak jak Wy! Też jesteśmy ogrodnikami z zamiłowania Kochamy rośliny, uwielbiamy grzebać w ziemi Liczę na wymianę doświadczeń! Pozdrawiam oczywiście - ja tez mam taką nadzieje a w przyszłości może nawet je zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 21.07.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Iga, Ty się swoimi komentarzami nie martw Muszę przyznać, że Twój dziennik czytam zawsze jako pierwszy A jak przypadkiem nie napiszesz - to jakoś pusto sie robi Oczywiscie jesteś też dla mnie wzorem - że tak szybko można... My jesteśmy taaaaaacy leniwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 21.07.2006 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Oj - teraz mi glupio, ze beczec chcialam Dziekuje wam - jestescie kochani Wasza wiara w nasza budowe nie raz podtrzymuje mnie na duchu i stawia do pionu I ilu ogrodnikow sie znalazlo! Mnie to cieszy - bo was zaczne niecnie wykorzystywac - ale zeby bylo z korzycia dla innych forumowiczow zapraszam do watku wskazanego powyzej! A spotkac sie musimy konicznie i ogrodowe i nie tylko doswiadczenia powymieniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.07.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 iga jak zauwazylam po sobie ( a jeszcze nie zaczelam ) podczas przygody budowlanej(lub wojny jak kto woli) przechodzimy cala game nastrojow od euforii po czarna rozpacz i to jest calkowicie naturalne.Przeciez zyjemy i czujemy jak idzie wszystko po naszej mysli to usmiechy od ucha do ucha jak cosik sie opoznia lub potyka to od razu dol budowlany i znow od nowa i w kolko.Zycze samych usmiechow i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 22.07.2006 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Oj to prawda A kobiety ta ta chustawke nastroj maja chyba wzmocniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.07.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Oj to prawda A kobiety ta ta chustawke nastroj maja chyba wzmocniona My mamy emocjonalny stosunek do życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 23.07.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 iga Piękne,piękniste te Twoje tynki !!!!!!!!! Do 4.08. jeszcze trochę czasu jak się tynkarze sprężą to wytytnkują.Trzymam kciuki za dalszy ciąg tynkowania i pozdrawiam. Pomysł z ruchomą półką pod TV GUCIOWY SUPEROWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 24.07.2006 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Dzieki Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.07.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Dzieki Kasia Zawsze do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 24.07.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Widzę, że na dobre ruszyła u Ciebie wykończeniówka. A my ciągle w ziemi buu Gratuluję rozpoczętego tynkowania i trzymam kciuki za piękny efekt końcowy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.07.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Tez trzymam kciuki aby do 04.08 tynki skonczyli... Mi sie bardzo podobaja te wasze orzechowe okna! Czekam na dalsze fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 25.07.2006 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 To dobrze, ze tyle z nas kciuki trzyma - jest szansa, ze sie uda zuczek z ta wykonczeniowka to chyba troche przesadzials ruszy jak wybiore ekipe - i to pewnie w pazdzierniku lub jeszcze pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 25.07.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Iga Bardzo mi brakowało Twojego dziennika na wyjeździe , przeleciałam przez te stronki i jest super!! Nie wiem od czego zacząć zachwyty: okna - świetne( orzech z tymi roletami: ideolo , ładny profil okna), rureczki CO czerwono-niebieskie: imponujace (gebericik przyjemny,), a tynki z wystającymi kabelkami i widocznymi puszkami: piekne , Naprawdę serce rośnie, jak w domku pojawiaja się pierwsze "żyły" który idzie woda, prąd, i potem "skóra" : tynki Bardzo fajny pomysł z rychomym TV , ścianka "rozdzielająca" nabrała innego wyrazu A "huśtawki" typu: euforia/rozpacz/bezsilnosć/wściekłość (oby z przewagą euforii ), niestety chyba są wliczone w budowę, miałaś niezłe przejścia z gazem (z panem R też ), ale byłas dzielna Naprawdę Iga pełen podziw za zoorganizowanie (człowiek musi, to przeżyć samemu, aby docenić czyjąś "walkę na budowie"), wspomniałas o moim "speed'zie" (dzieki ) ale u mnie fakt tempo szaleńcze, tylko że: wykonawca zapewnia materiały (dzieki bogu ), no ale to niestey kosztuje (zaczyna nas to boleć coraz bardziej, jak widzimy rosnące koszty domku ), a ty wszystko sama (tutaj miejsce na oklaski, ale nie wiem jak, to się wkleja ) Jesli możesz,to pokaż nam jakis model kominka, pozachwycamy się "grupowo" Pozdrawiam i powodzonka życzę Acha jeśli przyjąć jako początek rodzacą się koncepcję to ty wykończeniówke zaczełaś juz dawno, dawno... ,a proponowana cana chyba nie jest zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 25.07.2006 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 bagatwitam po powrocie Mi tez ciebie brakowalo A w ogole to wrocilas zapewne bardzop wypoczeta i od razu rozpoczelas od zachwytow u mnie w dzinniku I jak ja tu mam sie nie cieszyc Ja tez w koncu wybieram sie w przyszlym tygodniu nad morze, choc co prawda biore 2 dni urlopu i bedzie 4 dni pobytu to zawsze cos Oby pogoda sie nie zepsula, no chyba ze lekko chlodniej bedzie , bo sie ze wzgledu na koszty pod namiot wybieramy i deszcze nie sa wskazane Co do kominkow moge wkleic linka, bo na konkretny model nie moge sie zdecydowac http://www.hajduk.com.pl Mój faworyt to chyba VOLCANO S h albo VOLCANO FD h http://www.hajduk.com.pl/foto_duze/FD1_104.jpg albo EXEL S http://www.hajduk.com.pl/foto_duze/FD1_119.jpg Z tego co widac u nich na zdjeciach mozna tam dobie kombinowac z roznymi ramkami, a mi zalezy na srebrnej. W jendych z najladniejszych wnetrz na forum maja chyba ten ostatni komienk obudowany wygietym GK i jestem tym zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 26.07.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 To dobrze, ze tyle z nas kciuki trzyma - jest szansa, ze sie uda zuczek z ta wykonczeniowka to chyba troche przesadzials ruszy jak wybiore ekipe - i to pewnie w pazdzierniku lub jeszcze pozniej Eeee od razu przesadziłam - elektryka zrobiona, tynki, wybierasz już wkłady kominkowe... To już można nazwać wykończeniówką, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 26.07.2006 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 A co!!! A niech tam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts