iga9 17.11.2006 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2006 Adriano Komputero no mysle Zuzza no tak - tylko w srodku jeszcze dlugo bedzie inaczej K74 - beda osiedle budowac. Ale jak cos u ciebie sie dzieje to koniecznie idz zagadaj, co robia z ziemia i czy chca sie pozbyc. My wlasnie tak szukalimy i szukamy caly czas. Co do Kaczej to dobrze trafilas- to taka mala firemka. A chwala ja ci, ktorzy wlasnie Jungmeiera chca kupic. Bo na forum jest kilka osob ta wlasnie dachowka zachwyconych Facet ma tez dobre folie dachowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.11.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Szkoda tylko że ja nie wiedze fotek Kotek fajna rzecz Trzymam kciuki za luty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.11.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 iga, jeśli pantera nie ma domu, to wydaje mi się, że powinniście ją zaadoptować. Skoro towarzyszy Wam w budowie od samego początku, to znaczy, że Was polubiła i chciałaby z Wami zamieszkać. Jest śliczna , wygląda jak prawdziwa pantera . Zazdraszczam Ci tego wspaniałego kominkowego ciepełka... ach! już sobie wyobrażam ja to miło ... i myślę, że kocyk byłby zbędny Z niepokojem patrzę co dzieje się na rynku pracy. Fachowcy będą niedługo deficytowym 'towarem". W zasadzie już są . Dobrze, że macie już końcówkę . Trzymam kciuki za kanalizę i dalsze prace wykończeniowe. Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 19.11.2006 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 Kurcze Aga - z tymi fotkami nie ma patentu. Ja pamietam jak jedyna na forum mialam problemy z obejrzeniem fotek Adriany... niezbadane sa sciezki netu... Ma ktos jeszcze problemy z ogladaniem zdjec w moim dzinnkiu? Moze to chwilowe Ach ten luty- marza mi sie walentynki Trzy lata temu w walentynki pierwszy raz sie przeprowadzalismy, zeby wspolnie zamieszkac, w zeszlym roku lecilemy razem do Londynu. To pomijajac swoeto z hameryki- bardzo znamienna dla nas data, choc zdnych wydarzen specjalnie nie plaunejmy W kazdym razie te walentynki chcialabym juz spedzic przed naszym kominkiem- bez kocyka Ale po cichu marza mi sie juz moje urodziny w domu. Ale 24 styczen to chyba zbyt ambitna data Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 20.11.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Tak mi się tli po głowie, żeby przygarnąć panterę do nas do domu Iguś ja myślę, że Panterze to samo chodzi po głowie Na pewno chciałaby się powygrzewać na Twoich kolanach jak siedzisz przed kominkiem Śliczny kiciak. I kominek - no właśnie mają już kominek, ale zazdroszczę Macie doświadczenie w paleniu, czy dopiero się uczyliście? Jest z tym jakiś problem, bo ja z kominkiem nie miałam do tej pory do czynienia i trochę się boję tego palenia, że sobie nie poradzę Udzielisz instrukcji...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 20.11.2006 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 zuczek w zyciu nie palialm w kominku Ale na obozach letnich rozpalalam wielkie ogniska, wiec mysle, ze kominek to proszcz. Grunt, to suche drewno i dobry nawiew powietrza - wtedy samo sie rozpala. Choc na razie rozpalalam raz wiec za duzo nie powiem w tym temacie- ale w przyszlym roku kto wie Moze bede w domu kursu organizowac - wtedy masz wstep za friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Dzisiaj udało mi się zoabczyc fotki Domek wygląda bardzo ładnie w nowej szatce i taki wesolutki się zrobił Pantera bardzo ładna jeśli zaś chodzi o palenie to nic trudnego trzeba tylko opatentować sobie dobrą metodę rozpalania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 20.11.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Iga ,nic się nie przejmuj swoimi płytkami w II gat -od 7 lat leżą sobie takie z II gat na naszym obecnym tarasie w mieszkaniu-mialy byc na chwilke,do wymiany oczywiscie nigdy nie doszło i sa super. przezyły mnóstwo imprez, jazdy na rowerku dziecka i wiele innych dziwnych rzeczy.Czy Twój domek jest na Winogradach? jestem Poznanianka od 8 lat na "wygnaniu zawodowym" w wawie, dlatego b.lubie zagladac do Twojego dziennika.powodzenia w dalszych pracachaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 20.11.2006 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 mencel takie pocieszanie to lubie Mowisz, ze pracujesz w stolicy... gdyby nie dom totez bym pewnie o tym pomyslala. Bo tam mialabym wieksze szanse na prace w zawodzie, a w moim rodzinnych i kochanym miescie musze niestety zadowolic sie tym co mam. A natlok budowlanych obowiazkow nie pozwala niestety za bardzo skupic sie na zmianie pracy - choc powiem szczerze, ze ostatnio powanie juz o tym mysle... Czlowiek musi chwytac zycie za kzdy ogon A najlepiej to w domku otworzyc jakas wlasna firme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.11.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 bo to jakieś bardzo popularne imie ja tam za nim nie przepadam ale co jak rodzice mi tak dali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 20.11.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Grunwald dobra dzielnica tam sie urodziłam i mieszkałam aż do liceum -potem oczywiscie Rataje i wreszcie na swoim na Piatkowie .cały przegląd dzielnic.jestem agnieszka z lat 70-tych wtedy było to b.popularne imię ,mi się podoba nadal.W wawie wyladowaliśmy przez męża to on zaczął sie wspinać i tak tu już troche siedzimy. Pomimo,że tu urodziła się nasza Iga(nie w daliach ) a za max 2 tygodnie urodzi sie Matylda, mamy mieszkanie i budujemy dom to do Poznania wróciłabym natychmiast!! Zreszta nasz dom jest w zach części wawy w drodze na P-ń.Mieszkanie w Poznaniu trzymam i nie sprzedam,zreszta nadal jestem tam zameldowana, co niestety komplikuje wiele spraw, ale co tam w poznaniu lepsza wiara nie identyfikuje sie z wawką. zreszta teraz to juz z pracą nie jest tutaj tak różowo a i płace w poznaniu coraz lepsze, a życie jednak ciut tańsze. Pozdrawiamaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.11.2006 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 Nio ja też z lat 70 Co do mieszkańców danego regionu to jest jak ze wszystkim jedni tacy drudzy siacy, dobrze że na Forum większośc normalna i fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mencel 22.11.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Iga Pantera to już chyba i tak u Was zamieszka! takie sa koty same wybiorą. W zeszłą sobotę uporałam się ze wszystkimi mediami! To była niezła szkoła pokory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiowa 22.11.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Iga, Dobrze czytać takie pozytywne wiadomości w Twoim dzienniku No i gratuluję udanych zakupów instalacyjnych, gdzie i jak Ty Kobieto uzyskujesz takie rabaty ? Ech, kiedy my będziemy kupować płytki i kibelki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.11.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Gratuluje udanych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 24.11.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Płytki są śliczne. Wyglądają na takie cieplutkie i przyjemne w dotyku. Gratuluję zakupów i pierwszego rozpalenia domowego ognia. Cały czas zachwycam się Twoją elewacją i tą podbitką. Jeszcze raz dzięki za instrukcje, bo pewnie z nich skorzystamy. Decyzja już zapadła.pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 24.11.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Iga, jak z podłączeniem do kanalizy ? Masz już ? Możesz się cieszyć ? Twoje rabaty powalają z nóg . Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 24.11.2006 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Kanaliza jest- szczegoly w dzienniku. To jest dla mnie wazny temat, bo tu gdzie teraz mieszkamy kanaliza zapych się (i wywala w naszej piwnicy) ostatnio średnio co 3 tygodnie. Dzis wlaśnie tez byla 2 godzinna akcja odtykania i następnie moje sprzątanie Mówie wam- mam nadziej, ze moja kanalizacja w domu bedzie lepiej zrobiona No, ale was nie zameczam moimi tematami na topie Rabaty są fajne, b mam fajne miejsce, które polecila nam bagat. Co prawda dostawy ida bezposrednio z sanpolu i pierwsza im nie wyszla (pomylili rury do gazu), a na piec czekamy juz 2,5 tyg.- ale to akurat wina Viessmanna. Teraz wiec mozna trzymac kciuki za dostawe pieca bo prawmocne zgloszenie rozpoczecia budowy wew. instalacji gazowej tylko na piec czeka A plytki polskie akurat kupowalam w Vbudzie, bo dali mi nawet nizsza cene niz Felix. tabaluga1 ciesze sie, ze decyzja zapadal. Jak bedziesz w okolicy zapraszam na ogledziny plytki sa fajne tylko po tych wszystkich narzekaniach tescia teraz az mam watpliwosci, ze taka ciemna podloga nie zmniejszy pomieszczen... ale klamka juz zapadla i nie ma odwrotu Misiowa kupowac to wszystko bedziesz szybciej niz ci sie wydaja- sama wspomnisz moje slowa mencel nie watpie, ze z mediami mialas przeboje Miejmy nadzieje, ze dalej pojdzie lekko Co do warszawy- na forum jest mnostwo fajnych ludzi z tego miasta i fajne zakatki pokazane z dzialkami w okolicy. Zawsze jednak do rodzinnych stron sentyment pozostaje I do wiary tej A ty Aga J.G co za imieniem nie przepadasz! Wstydz sie! fajne jest Sama patrz ile fajnych Ag na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 25.11.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 iga, Zazdraszczam Ci tego wspaniałego kominkowego ciepełka... ach! już sobie wyobrażam ja to miło ... i myślę, że kocyk byłby zbędny Adrinko, ja zrozumiałam, że kocyk miał być, żeby przed rozpalonym kominkiem tego... , no... Igę rozpalić A jeśli już o kominku mowa, to Iga namotałaś mi w głowie tą Tarnavą. Przez kilka miesięcy, właściwie od ponad roku, od momentu kiedy czytuję forum, byłam zdecydowana na Tarnavę Comfort, ze względu na proste kształty i dużą szybę. Nawet oglądałam tę twoją na stronie internetowej Tarnavy, ale tam mi się nie podobała (jakaś srebrna taka). A tu z zaskoczeniem odkryłam, że jest całkiem całkiem.... do rzeczy, i teraz sama nie wiem, co wybrać Comfort czy Premium? Cieszę się, że wasza przeprowadzka już tuż tuż. Cieszę się i zazdroszczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 25.11.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 iga, Zazdraszczam Ci tego wspaniałego kominkowego ciepełka... ach! już sobie wyobrażam ja to miło ... i myślę, że kocyk byłby zbędny Adrinko, ja zrozumiałam, że kocyk miał być, żeby przed rozpalonym kominkiem tego... , no... Igę rozpalić Właśnie, właśnie. Tylko, że skoro będzie grzał kominek, to igi, już nie będzie musiało nic dodatkowego "rozpalać" , bo "rozpali" ją kominek, więc kocyk będzie zbędny iga, GRATULUJĘ kanalizy ! Teraz trzymam kciukasy za piec ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts