dominikams 25.11.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 iga, Zazdraszczam Ci tego wspaniałego kominkowego ciepełka... ach! już sobie wyobrażam ja to miło ... i myślę, że kocyk byłby zbędny Adrinko, ja zrozumiałam, że kocyk miał być, żeby przed rozpalonym kominkiem tego... , no... Igę rozpalić Właśnie, właśnie. Tylko, że skoro będzie grzał kominek, to igi, już nie będzie musiało nic dodatkowego "rozpalać" , bo "rozpali" ją kominek, więc kocyk będzie zbędny To się dopiero mąż ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 25.11.2006 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 iga, Zazdraszczam Ci tego wspaniałego kominkowego ciepełka... ach! już sobie wyobrażam ja to miło ... i myślę, że kocyk byłby zbędny Adrinko, ja zrozumiałam, że kocyk miał być, żeby przed rozpalonym kominkiem tego... , no... Igę rozpalić Właśnie, właśnie. Tylko, że skoro będzie grzał kominek, to igi, już nie będzie musiało nic dodatkowego "rozpalać" , bo "rozpali" ją kominek, więc kocyk będzie zbędny To się dopiero mąż ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.11.2006 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 Ech dziewczyny- mowie wam- jak mi sie ta przeprowadzka sni juz po nocach. Tylko niestety choc z PW jestem na razie zadowolona to widze, ze chyba z terminami bedzie mial obsuwy. Wiec wole sobie nie robic smaka - co bedzie to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 28.11.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 No maz by pewnie sam wolal mnie rozpalic- bez udzialu komika czykocyka tym bardziej Takze nie wiem czy sie ma cieszyc czy plakac Ale widzisz Dominika jak ty kombinujesz- dogadalabys sie z moim mezem oj nie ma co Lata doświadczeń, Iga, lata doświadczeń A Mamie nie miej za zle, ze nie miala nic zdroznego na mysli Ona to już chyba Mamą zostanie, coś tak mi się widzi , co Mamo? Ech dziewczyny- mowie wam- jak mi sie ta przeprowadzka sni juz po nocach. Tylko niestety choc z PW jestem na razie zadowolona to widze, ze chyba z terminami bedzie mial obsuwy. Wiec wole sobie nie robic smaka - co bedzie to bedzie Iga, ty chyba miałaś w listopadzie się przeprowadzać? Z powodu mieszkania, tak? Dobrze kojarzę? A terminy - cóż, kazdy widzi, jak z nimi jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 28.11.2006 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2006 A Mamie nie miej za zle, ze nie miala nic zdroznego na mysli Ona to już chyba Mamą zostanie, coś tak mi się widzi , co Mamo? Przepraszam, czy ktoś coś mówił ??? ... To chyba jednak nie do mnie ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 29.11.2006 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Adrianko tak mi sie wyrwalo- usmialam sie u Dominki po prostu Nie gniewaj sie Dominika pokickalo ci sie- o listopadzie nigdy nie bylo mowy. Na samym poczatku budowy byly marzenia o swetach w domu, ale to oczywiscie zycie szybko zweryfikowalo Nas nikt tu nie wyrzuca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 29.11.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Iga, wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że Twój Pan Dachowy będzie u nas zaczynał w przyszłym tygodniu (odpukać) . To w ramach rewanżu za Pana Kanalizatora. W sumie szkoda, bo już się przyzwyczaiłam do myśli o tym przyobiecanym ciastku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 29.11.2006 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Ale plama! To z kim mi się pomyliło? Ale, Iga, w piwnicy?! I to u teściów?! To złapiesz trochę oddechu po przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 30.11.2006 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 K74 - kochana na ciastko mozesz czuc sie zaproszona na wieki tylko oczywiscie nie do piwnicy Za to jak sie wprowadzimy- zapraszam Z pana WP bedziesz zadowolna- my do teraz bardzo cieplo o nim myslimy Oprocz dobrej roboty dokladnie trzyma sie terminow (oczywiscie jak pogoda mu nie przeszkadza, ale tego akurat chyba nie trzeba sie teraz obawiac, bo bardzo nam sprzyja ). dominikams ja dopiero wtedy zaczne oddychac Jak bede miala za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 30.11.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Adrianko tak mi sie wyrwalo- usmialam sie u Dominki po prostu Nie gniewaj sie Żeby mi to było ostatni raz ! ... No! ... Trzymam kciukasy za rychłą przeprowadzkę i za ten głęboki ODDECH ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Gratki kanalizy i całej reszty widzę że praca wre i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 04.12.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 No super, że w końcu się biedulko doczekałaś tej kanalizy Wiem, że długo szukałaś chętnego do wykonania. Kolejna rzecz do przodu uff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 05.12.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Igo po raz pierwszy wpisuję się do komentarzy i na początek powiem tak - super domek . Od jakiegoś czasu oglądam postępy i dzięki ostatnim zdjęciom domu podjęliśmy z mężem decyzję - robimy rynny tytan-cynk. Wyglądają super i wcale nie gryzą się z ciemnobrązową dachówką - czego się obawiałam . Tabaluga właśnie mi napisała, że zrobią takie jak u Ciebie wykończenie dachu - widzisz - obie Pistacje zyskają dzięki Twojemu domkowi . Też chcę okna MS - oby bez podobnych Twoim problemów . Pozdrawiam serdecznie dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 07.12.2006 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Dzięki za wszystkie gratki wzielam sie w garsc i uzupelnilam nawet dziennik dabell cieszę się, że wpadlas Rynny tytan-cynk sa na pweno duzo trwalsze od plastikow- a ja dostalam na nie cene tylko o 200 zl dorzsza o ciemnorazowych plastikow, wiec sie zdecydowalam, hcoc bylo to ryzyko Wizualne oczywiscie Teraz nie zaluje. Pistacje beda piekna - mi sie zawsze tan projekt bardzo podobal Pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 07.12.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Iga wszytko kiedyś się kończy Te zwariowane dni też się skończą.i budowa się skończy a potem słoneczko,leżaczek i kawusia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 08.12.2006 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Oby Kasiu- oby Ale sie wczoraj w sumie usmialam z tego wszystkiego Musze ponadrabiac zaleglosci na forum i poczytac wasze dzienniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.12.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 A jak minie to potem człowiekowi tęskno Chociaż u mnie znowu są rumieńce i nawet kurz mi przestał przeszkadzać Trzymam kciuki za postepy prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 08.12.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Iga nawet się nie obejrzysz jak nie będziesz pamietała o tych "przygodach" budowlanych, dlatego warto je opisywać potem może łezka w oku się zakręcić albo też i uśmiech pokazać na ustach super, że prace posuwają się do przodu, szczególnie takie poważniejsze jak kanaliza, no i te nieszczęsne reklamacje okien u nas sanpol dał ciałka i z kompletem wanna z nogami, nie dowieźli nóg bo nie wiedzili że sprzedają jako komplet, ale pan z felixa to zalatwił trzymaj się cieplutko P.S. Piękny kominek wybrałaś, (a palenie to prawdziwa frajda , nawet codzienne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.12.2006 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Aga J.G teskno co ty gadasz Nie boj nic - w przyszlym roku czeka nas kostka, taras, caly ogrod I pewnie niejedna rzecz w srodku bagat ciesze sie, ze wrocilas Ja nie mam zalu do sanpola, ani felixa - po prostu bum budowlany i juz Wpadaj czesciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 11.12.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Iga, Mam prośbę: Czy możesz mi napisac jaki jest dokładnie Twój kolor bramy? I od jakiego producenta? U nas decyzja nadal nie podjęta.... Twoj brama ma taki ładny głeboki odcień brązu - czy w rzeczywistości też tak wygląda, czy tylko na zdjęciach? Pozdrowienia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts