iga9 27.12.2006 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2006 Wszystkim dziękuję za piękne życzenia i sobie oraz pozostałym forumowiczom życzę ich spełnienia więta już się niestety skończyły i czas do pracy oraz do budowy, od której się przez ten czas odpoczęło troszeczkę Mężulek od rana na budowie przewala płytki, booczyiście coś sie musiało rypsnąć z zamówienienim i podczas świątecznej wizyty na dzialce połapałam się, że mamy złe płytki Życie budowlane moi mili - życie - czas wracać do żywych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.12.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Trzymam kciukasy za wszystkie reklamacje żeby poszły gładko i z jak najlepszym wynikiem dla Was A przeprowadzka napewno nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 28.12.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2006 Iga, co do cholery (sorry) jest z tymi oknami?! I wymienili ci na takie g@wno?! Rany boskie, przeciez można się załamać! Mam nadzieję, ze wanna poprawia ci humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 29.12.2006 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Ech- cholera by to wziela! Nie mam slow... Ale staram sie znalezc jasniejsze strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.12.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Ech- cholera by to wziela! Nie mam slow... Ale staram sie znalezc jasniejsze strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.12.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 http://epocztowki.radzionkow.pl/images/kartki/sylwester/sylwek5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Wszystkiego dobrego w Nowym 2007 Roku ! Dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia wszystkich planów :) http://positiveblackmencoalition.com/newyear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 31.12.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 http://images11.fotosik.pl/5/ee67e24e9d07239e.jpg i szczęśliwego Nowego Roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 31.12.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Iga, najlepszego i najwspanialszego kominka oraz pieknej i wygodnej wanny http://www.gifownia.info/gif/okazyjne/sylwester/3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 05.01.2007 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Dziekuje wszystkim za noworoczne zyczenia Mam nadzieje,ze wszystkie (razem ze swiatecznymi ) sie spelnia Przydadza sie, bo sylwestra spedzilam po wielkim zatruciu pokarmowych i ryzu na mleku i soku o smaku multiwitamina O tancach nie bylo mowy bardzo grzeczna i spokojna bylam w tym roku A jak sie wam podobaj zaczatki moich schodow? Chwile was potrzymam w niepewnosci zanim wam pokaze zdjecia calosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 05.01.2007 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Iga - schody fajne (dobrze, że napisałaś, ze będą bez dziur, bo to miała byc moja pierwsza uwaga ). Kolor jest przyjemny, ale zastanawiam się jak się będzie komponowac z twoimi oknami (w realu pewnie trochę inaczej wygląda)... Chociaz takie ciemne schodzy to by chyba strasznie przytłaczające były Jedyne co mi w nich nie pasuje, to to, że sa zabiegowe, ale ja mam taka fobię i jednym z pierwszych ustaleń przy projektowaniu domu było to, ze schody mają być dwubiegowe. To chyba jest jakoś związane z lękiem wysokości (ja w ogóle jakaś lękliwa jestem ) A w ogóle to uważam, że schody zabiegowe wyglądają ładniej i wprowadzają fajne urozmaicenie. No ale tak jak wspomniałam, przy mojej psychozie to odpada i daj te zdjęcia, bo umieram z ciekawosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 05.01.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Ha! A pewnie, że bukowe schody są bardzo przyjemne - wiem coś o tym, bo w obecnym domku też mamy takowe Buk jest dobrym drewnem na schody, bo jest twardy. No i kolor bardzo przyjemny, ciepły, jasny. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 06.01.2007 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 dominikams dobrze kombinujesz Bede miala do tych scjhodow ciemnoczekalodowa podloge, i mala dosc ciemna kaltke schodowa, ktorej nie bedzie widac z salonu, bo jest ukryta za kominem i zabudowa kominka. Dlatego pozwolilam sobie na jasne schodu. Drugim waznym powodem bylo to, ze polskie gatunki drewna (te ktore nadaja sie na schody) maja raczej jasne kolory i jesli chcesz miec ciemne schody to musisz je barwic. Juz po ok. 3 latach uzytkowania na stopniach w miejschach jaczesciej uzywanych (na srodku) pojawiaja sie odbarwienia i muszisz na nowo cale schody barwic, lakierowac itd. Ja chcialam tego uniknac. Innym rozwiazaniem jest zrobienie schodow z pieknych wybarwionych na ciemno gatunkow drewna egzotycznego, ale to sa ogromnie koszty o ktorych nia mam naewt co myslec. Widzisz ja tez wolalabym schody dwubiegowe, bo sa wygodniejsze i balam sie co zobacze w mojej malej kaltce schodowej (jest ona bardzo zle zwymiarowana juz w projekcie) - na szczescie okazalo sie, ze nie bedzie tak zle z uzytkowaniem moich schodow Tez mam swoje fobie schodowe i m.in. dtalego uparlam sie na schody pelne zuczek dzieki za gratulacje Ciesze sie, za masz dobra opinie o bukowych schodach po dluzszym okresie uzytkowania W koncu nawazniejsze jest czy bede z nich zadowolona za pere lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.01.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Bardzo ładne te Twoje schody Czekam na całość Trzymam kciukasy za wykończeniówkę i szybką przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.01.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Iga, cieszę się Twoją radością, ale niestety nie mogę na własne oczy ujrzeć powodu Twojego zadowolenia (przy okazji swojego ). Ostatnie zdjęcia są X Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 08.01.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Tak dawno u Ciebie nie byłam, a tu niespodzianka Domek wygląda pięknie z tą elewacją . A te płytki kilnkierowe doatkowo ją upiększają. Muszę Ci powiedzieć, że też chcę położyć płytke fragmentach elewacji, tylko jeszcze nie mam pomysłu w jakich miejscach. na pewno przy bramie garażowej Schody tez piękne kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 09.01.2007 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 A dziękuję Może ogląd mojej elewacji jakos cie zainspiruje Żaba O przeprowadzce to możemy pogadać jak mi zaczną wreszcie coś konkretnego robić - np. jak zobaczę jakąś wypłytkowaną łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.01.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Kawałki schodów widziłąm ale całych nie mogę uwidzieć Poczekma cierpliwie może później zobaczę Trzymam kciukasy za bank i okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 09.01.2007 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Całe to można tylko uwidzieć na żywca. Zadnym aparatem nie ujmę ich w takim miejscu w całości Taki już urok mojej klatki schodowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 09.01.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Na początek Wszystkiego Naj Naj Naj w Nowym Roku. Szybkiej i bezbolesnej przeprowadzki i pozytywnego rozwiązania w tym banku. Swoją drogą, to wyjątkowo paskudne zagranie. Trzymam kciuki, żeby jednak zmienili zdanie. Schody bardzo ładne. Wyobrażam sobie, jaka to dla Ciebie frajda, móc wreszcie chodzić po schodach a nie po drabinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts