świercz1719500624 07.02.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 iga9 ale z lustrem to pojechałaś.... cudne! i powiedz mi jeszcze że potrafisz wykonywać sztuke decoupage'u... ?? jestem pod wrażniem ! a zestawienie nowoczesności z przeszłością to poprostu moj klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 07.02.2007 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 świerczu dziekuje Tak- decoupage tez sie zajmuje- choc ja uwazam to za sztuke wymagajaca najmniej wprawy i zdolnosci- kazdy da sobie z tym rade A najgorsze jest, ze jak juz sie to zacznie robic to jak masz malowac cos sam od poczatku do konca to juz ci sie nie chce Tak sobie wykonuje czasem rozne rzeczy- jakies mebelki, serwetniki, lusterka- czasem na zamowienie pod konkretne wnetrze. No, ale ostatni moj konik to bizuteria w tym witrazowa i sam witaz. Ale tego dopiero sie ucze- niestety nie mam jak cwiczyc bo materialy do tego kosztuja majatek wiec na razie zbieram na zakupy ... ale moze juz wkrotce Szkoda, ze to takie trude- nietety w tym wypadku praktyka czyni mistrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 07.02.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 wow tym bardziej jestem pod wrażeniem i chyba z lekka zaskoczony (sam nie wiem czemu) chyba spodziewałem sie kogoś wyłącznie nastawionego na nowoczsność - a tu take pomyłka ale lepiej późno niż wcale jesli chodzi o witraze t jakoś mnie nie kręca ale moja siostra je uwielbia może jak juz postawi dom to zgłosi sie do ciebie a ty nabieraj wprawy oczywiście!! pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 07.02.2007 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Kobiety lubia zaskakiwac Nie wiedziales mnie myszkujacej po sklepikach ze starociami albo uzywanymi rzeczami ubie nadawac starym zniszczonym przedmiotom nowy blask A sostre podsyla- jak nie ja to zasze jest podam namiary na kogos odpowiedniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Cieszę się że sprawa okien w końcu się zakonczyła i to tak pozytywnie Jak już będziesz miała jakieś bliższe info o tych szybach to jestem zainteresowane w końcu cały czas brakuje mi drzwi do kabiny w dolnej łazience Trzymam kciukasy za dalsze prace i czekam na fotki cierpliwie mam nadzieję że aprat szybko naprawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.02.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Kurcze- a Mohag ma tyle inspiracji... Ja powoli zaczynam malowanie scian. Moze bys pokazala jakies fajne klimaty. Przecierki, wzorki, paseczki- multikolory na scanie. A moze jakis instruktarz? Tu musze sie zawstydzic nie przepadam za kolorem na scianach i dlatego nigdy nie zaglebialam sie w ten temat. Ja ogolnie nie lubie kolorow, tz barwe lubie ale natloku nie lubie ... a ze naszym zamilowaniem sa obrazy, to mamy ich troche ale zabilo by mnie polaczenie kolorowych obrazow z kolorowymi scianami. Dla mnie byloby za duzo. Raz zrobilam ten blad (jak dla mnie oczywiscie) i pomalowalam sypialnie na pomarancz... oczywiscie przy moich bialo-brzozowych meblach wyglada dobrze ale jak kiedys naszlo mnie na lawendowa posciel to ... zalozylam - odrazu sciagnelam i juz nigdy nie zobaczyla swiatla dziennego no coz, mam takie przegiecie i nic na to nie zrobie. Ale pokaze cos kolorowego w moim mieszkaniu, bardzo kolorowego ale co jest dla mnie harmonijne i laczace calosc... Widzisz moje "Dmuchawce" na lustrze ? kolory sa identyczne jak w odbijajacym sie obrazie na drugiej scianie przedpokoju Ja tak wole wprowadzac kolor... http://img484.imageshack.us/img484/4836/img10001ay2.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 13.02.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Iga, jednak szkoda, że nie masz aparatu. Twoja historyjka o szybie przypomina mi scenke sprzed dwóch tygodni (wtedy jeszcze szukaliśmy parkietu do salonu ): - Dzień dobry, czy macie państwo parkiet lamelowy? - Tak, mamy Finishparkiet. - Aha, ale ja szukam takiego bez lakieru, bo będę olejować. - Może być bez lakieru, ale cena jak z lakierem (tu pada kwota - chyba 99 zł/m2) - eeeeeeeee...... do widzenia A ja też Iga myślę o zamówieniu drzwi do kabiny (myślałam, że zapytam u szklarza). A okucia to powinno dać się kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.02.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Iga, artystyczna duszyczka z Ciebie . Śliczna ta biżuteria . Baaaardzo wiele lat temu też się w to "bawiłam" i mile wspominam. Taka twórcza działalność daje ogromną satysfakcję P.S. Może skusiłabyś się na własnoręczne pomalowanie sufiu . Pewnie efekt byłby dużo ciekawszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolla 18.02.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Iga czy mam rozumieć , że to wszystko to Ty samaaaaaaaaaaa Ładne Co do twoich scian to u nas też było dużo wilgoci aż woda spływała po oknach teraz grzejemy juz 1,5 miesiąca ale tylko na 8 do 12 stopni i jest ok, mozna robić wszystko i nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.02.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Iga - normalnie mnie zamurowało . Jak Ty to niby sama dłubiesz???? Biżuteria jest przepiękna - gratuluję zdolności!!!! , ale napisz jak to robisz, jakąś maszyną - zupełnie nie umiem sobie wyobrazić , skręcasz te druciki palcami, czy jak ?? A kupić też można ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 18.02.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Iga, pięeeekne Chętnie bym przymierzyła, zwłaszcza te myślę by mi pasowały http://i155.photobucket.com/albums/s290/kreacjastylu/Turkusowywitraph.jpg Na nasze spotkanie koniecznie musisz przywieźć nam próbki A w ogóle dziewczyny, czy jest jakaś szansa, że przyjedziecie na zlot Muratora 19 maja? (mogę zapewnić nocleg, co prawda w polowych chyba warunkach, ale zawsze to coś (Iga - sikać juz też będzie można do tej pory ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 18.02.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2007 Iga :o PRZEPIęKNE !!! i pytania te co powyżej , jak ty to robisz kobieto? i rób tak dalej , JESZCZE RAZ PRZEPIęKNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 19.02.2007 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Dzieki dziewczyny - ciesze sie, ze sie dlubanie podoba To takie pierwsze kroki A kupic tez mozna, w necie to tylko na Allegro. Ale dla was to ze znizka Tylko komentrzy mi brakuje i no i braki w wykonaniu tez sa - nie jest latwo tak sie nauczyc recznie to wszystko skrecac Na razie to wiecej idzie droga bezposrednia, bo na zywo duzo lepiej wyglada. Mam nadzieje, ze niedlugo bedzie to dostepne w paru galeriach internetowych Sie zobaczy Mohag wiem, o czym mowisz. Duzo latwiej dobierazc i zmieniac kolry datali, obrazow itd. Wiem, ze lepie miec neutralne sciany Ale w swojej sypialni nie moglam sie powstrzymac Pewnie dlatego, ze przez ostatnie 6 lat mieszkamy li wylacznie w bialych scianach w kazdym pomieszczeniu nie mozemy zmienic kolor- taka przekora A twoje dmuchwace zrobilu na mnie spore wrazenie - to twoja robota? Ekstra dominikams normalnie rece opadywuja na tych sprzedawcow W tej drugiej firmie ceny sa bardzo przystepne i tam na 100% zamowim drzwi tylko z nacieciami- bez okuc. I chyba z matowym szkle- tak aby zaciekow za bardzo nie bylo widac Najlepsze bylyby od praktycznej strony kropelki, ale one duzo drozsze A co do kolczykow masz dobre oko- to moje ulubione Adriano Komputero masz racje frajda to jest ogromna Moze tez wrocisz do tematu? A co do sufitu- wymaga jeszcze przeszlifowania, wiec juz to zostawie mojemu PW Zawsze moge cos domalowac Jolla widzisz - u nas tez grzejemy a mimo to splywa W niedziel grzalo i okna byly uchylone. Zostawilismy tez ogrzewanie na caly weekend i noce. Mam nadzieje, ze bedzie lepiej Sonika no bez przesady Kochana - czysta manufaktura- tymi recami Kombinerki, cazki do drutu, druciki i koraliki. No po czesci to bizuteria witrazowa (np. ta co Dominika wybrala), a to juz wyszsza szkola jazdy- robie z uzyciem techniki Tiffan`ego- folia miedziana i lut cynowy. Najgorsze jest przylutowanie uszka bagat dzieki Fajnie wiedziec, ze sie pojawiasz A teraz co do spotkania 19.05 na Muratorze- jak juz Dominika na warunki zaprasza Dla mnie nie ma znaczenia jak bardzo polowe Ja uwazam, ze jakby sie nasza ekipa zebrala byloby bardzo fajnie Z tego co widze jest to sobota, wiec mysle, ze daloby sie zalatwic Nawet mysle, ze coby Dominiki nie obciazac- daloby sie bez noclegu Co myslicie- zjedziemy sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 19.02.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Nie no, co wy, nocleg chyba musi być - jak bedziecie po pijaku wracać? Najwyżej kupię kilka paczek styropianu jako łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 19.02.2007 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 A przepraszam - ty rozumiem zamierzasz nie po pijaku? Znaczy bedziesz trzezwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 19.02.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 No ja zamierzam po pijaku, oczywiście Ale jakbyście miały się rozjechać do domów, to jakoś cienko to widzę Dlatego sugeruję przekimanie się u mnie, a w niedzielę .... poprawiny Iga, Już znalazłam na allegro, ale chciałam cię zapytać, czy mogłabys mi zrobić takie kolczyki, ale ze srebrną tą ... hmmm jak to się cholera nazywa - ta pętelka, którą wkłada się do ucha - mam uczulenie na metal, i mogę nosić tylko srebro lub złoto (a posrebrzane po jakimś czasie się może wytrzeć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 20.02.2007 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 20.02.2007 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 dominikams jasne, ze moge ze srebrnym biglem. Ale tak ci powiem ze te sa dobrej jakosci- tez mam spore uczulenie na rozne zawieszki Przez ostanie pare miesiecy ostro sie meczylam- az zanalazlam wlasnie te, i teraz w koncu po dlugiej przerwie moge w koncu nosic kolczyki! Ale jak chcesz to zalatwie ci srebrne Dam ci znac jak juz beda, bo nie mam na stanie Wiem, wiem, ze masz racje co do tego noclegu Jak zostaniemy do niedzieli na pewno bedzie inny klimat Tylko niech sie inni wypowiedza co do terminu i ew. przyjadu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.02.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Ja bardzo chętnie bym przyjechała, ale trochę dla mnie daleko, a poza tym nie jestem zmotoryzowana i tu może być główny problem tym bardziej, że spotkanie jest gdzieś poza W-awą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 20.02.2007 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Sonika no co ty! Ja tez nie zmotoryzowana Jak oni pod W-wa cos organizuja? Nie myslalam, ze beda takie problemy z dojazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts