dominikams 20.02.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Przeciez ja też nie jadę samochodem na imprezę - ma być transport z W-wy na miejsce! Jakieś autokary pewnie Iga, to w takim razie może wezmę te które są - da się w razie czego wymienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 20.02.2007 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Wszystko sie da Mozesz klikac na allegro juz teraz a ja ci przysle jak juz bede miala te srebrne bigle. Poza alegro nie chce sprzedawac- potrzebuje komentarzy Juz znalazlam info o spotkaniu Murator i widzialam, ze maja transportowac. Bardzo bym chciala przyjechac i poznan w realu jak najwiecej z was Dlatego tak Sonike namawiam A Adrianka cos tak cicho siedzi- moze da sie namowic na przyjazd Widzialam za to, ze Aga jedzie A ty Mohag? Przyjedziesz z kostki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 20.02.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Juz kliknęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 21.02.2007 00:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Szybka jestes Napisalam maila Nawet dzis uprzedzilam malzonka, ze jest sznasa, iz 19.05 pojade do W-wy... doznal szoku. Mam nadzieje, ze akurat w ten dzin nie bede miala zajec na kursie Ale najwyzej- sie opusci Warszawianki- czy wy znacie sklep Hoft- maja tam oferte firmy Habitat z UK. Wiele rzeczy mi sie spodobalo. Jak bym juz byla w stolicy to chetnie bym zajrzala z ranca do tego sklepu Tylko musze wiedziec jak tam dotrzec i czy w ogole jest sens sie telepac komunikacja miejska, czy wybrac sie z mezem przy okazji jego sluzbowych podrozy do W-wy? Adres: Centrum DOMOTEKA, parter ul. Malborska 41 03-286 Warszawa Targówek, Transport publiczny Autobusy: 112, 126, 140, 190 http://www.hoft.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 21.02.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 yyyy jakie spotkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 21.02.2007 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 świerczu coroczne spotkanie forumowiczow - na ktorym jeszcze nigdy nie bylam, a podobno jest super Tegoroczne jest 19.05 pod Warszawa - jakis piknik i ogladanie wiosku budowlanej, ale chyba dla nas nie ta wioska najciekawsza. Moze pojedziesz? W zeszlym roku byla tylko w wielkopolski jedna rodzinka, ktora w tym nie jedzie. A od nas moze Rom sie wybierze. Pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 21.02.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Szybka jestes Napisalam maila Nawet dzis uprzedzilam malzonka, ze jest sznasa, iz 19.05 pojade do W-wy... doznal szoku. Mam nadzieje, ze akurat w ten dzin nie bede miala zajec na kursie Ale najwyzej- sie opusci Warszawianki- czy wy znacie sklep Hoft- maja tam oferte firmy Habitat z UK. Wiele rzeczy mi sie spodobalo. Jak bym juz byla w stolicy to chetnie bym zajrzala z ranca do tego sklepu Tylko musze wiedziec jak tam dotrzec i czy w ogole jest sens sie telepac komunikacja miejska, czy wybrac sie z mezem przy okazji jego sluzbowych podrozy do W-wy? Adres: Centrum DOMOTEKA, parter ul. Malborska 41 03-286 Warszawa Targówek, Transport publiczny Autobusy: 112, 126, 140, 190 http://www.hoft.pl Iga, ja też wczoraj poinformowałam męża - załamał się a to dlatego, że w tym dniu jakieś finały mistrzostw FC Cup czy cośtam. Nie ma rady, nie pójdzie Dziś powiedziałam, że być może będziemy mieć też gości - ta wiadomość akurat go ucieszyła. Domoteka jest blisko mnie - jakieś 5 min. jazdy samochodem. Pracują też w niedziele (chyba, jeszcze sprawdzę, ale to duże centrum handlowe, więc na pewno), więc mogłabyś tam skoczyć albo w sobotę rano, albo w niedzielę Widzisz, jak dobrze się składa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 21.02.2007 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Moze to i lepiej- tak bez mezow Ale o tym ciiiiii... A ta bliskoscia- to chyba zbyt duzy zbieg okolicznosci Ale nie powiem- ciesze sie ogromnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 21.02.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Ja i tak miałam iść bez męża - on miał zostać z dziećmi. Pisząc "nie pójdzie" miałam na myśli mecz - zawsze ogląda w pubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 21.02.2007 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Moze to i lepiej- tak bez mezow Ale o tym ciiiiii... A ta bliskoscia- to chyba zbyt duzy zbieg okolicznosci Ale nie powiem- ciesze sie ogromnie aaaa Znacze, ze sama pojedziesz sie bawic a meza w domu uziemisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 21.02.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 hmmm do maja to jeszcze tyyyle czasu ze nie jestem w stanie powiedziec jak bedzie u mnie z czasem ale malza bym musiala "zmusic" bo ja drogi z Wrocka do stolicy nie przezyje no chyba ze wyjade w nocy zeby nic nie jezdzilo, bo inaczej to kaplica kurna mogliby juz jakas porzadna autostrade zrobic albo cus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 21.02.2007 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Mohag a moze pociagniem. Polaczen z Wrocka do Poznania od groma- a pozniej moglybysmy razem Albo moze ktos od nas bedzie jechal samochodem i sie zabierzemy ekipa- zawsze taniej niz samemu Zobaczymy przed zadanym terminem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 21.02.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 iga, Slonce hihi wiesz ja starszawy krasnoludek juz jestem i do tego leniwy tak ze bez auta nie ruszam sie nigdzie. A do Warszawy przez Poznan to troche za daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 21.02.2007 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Kochana- wiek i wzrost nie ma tu nic do rzeczy A proponuje, bo pamaitam jest w zeszlym roku znajomi forumowicze wybierali sie ekipami zaladowanymi w samochody fajnie wygladaly te fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.02.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 ... Spotkanie Forumowiczów ... w maju .... w drugiej połowie maja, a w zasadzie 19 maja ... toż my mamy się właśnie wtedy przeprowadzać . Iga, baterie łazienkowe pierwsza klasa. Też o takim wzorze myślałam . Uważam, że trzeba je brać i nic już innego nie szukać - lepszych i ładniejszych w tym przedziale cenowym nie znajdziesz . Wyglądają naprawdę "firmowo" Meksykańska łazienka powinna w/g mnie nie być ani "retro", ani za nowoczesna. Raczej coś pośredniego, o łagodnych, płynnych kształtach. Ale to tylko moje zdanie A myślałaś o stojącej barerii na blacie, a nie naściennej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 22.02.2007 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Adrianko, przeprowadzić się macie do końca maja, w tym czasie, kiedy ty będziesz bawić w W-wie, mąż poprzewozi cięższe i większe rzeczy Iga - oglądałam baterie - fajowe (no, te dwie pierwsze nie powaliły mnie ). Ta prysznicowa jest boska! W ogóle to te 4 ostatnie są super. Bardzo mi się podobają. Najbardziej mi odpowiada ta trzecia od końca - właśnie coś takiego planuję (ale mój mąż ma jakieś dziwne upodobania co do baterii ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.02.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 http://www.arazzo.pl/admin//pic/9_resized_2.jpg ta najbardziej mi się podoba A co do tapety, to ja tez myslę o takiej jednej... Mam zamiar przykleić ją na ścianie w sypialni. Jest taka jak materiał i bardzo mi sie podoba. Wiesz iga, że tapety i fototapety znów są modne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 22.02.2007 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Adrianka - ja mysle, ze dzien odpoczynku od przeprowadzki dobrze ci zrobi A stojaca bateria tam raczej nie wchodzi w gre - jest wasko a sporo miejsc zajmie juz i tak umywlaka owalna wbudowana w balt Mozna by postawic z boku - ale jesli chodzi o stojaca to do tej meksykanckiej lazinki tez nic nie wpadlo mi w oko. Ale przy nablatowej trzebaby przerabiac przygotowane juz podejscie wody. Dominika ta prysznicowa ma dla mnie te zalate, ze jest i deszczownica i sluchawka - a do tego jest natynkowa. Ja mam troche fobie przed bateriami podtynkowymi. Wiem, ze to glupie, ale zawsze mis ei wydaje, ze jak juz sie cos w niej zepsuje to tak, ze trzeba bedzie kafle kuc Albo jeszcze lepiej- bedzie cos przeciekac z mur Choc wiem, ze baterie sie nie psuje raczej- z tym, ze do tej proy cale zycie mailam doczynienia z natykowymi Żaba mi sie ta tez bardziej podoba - juz nie mowiac o tym ze mniej miejsca zajmie. I chyba nie bede sie za duzo zastanawic- ostatnie 2 dni stracilam na ogladaniu baterii A co tapaet i fototapet to prawda, ze znow zaczynaja robic furore Ja sie zaczelam nawet zastanawiac nad tapata za szklem nad blatem w kuchni Ale jak na razie u mnie wygrywa tam po prostu ten sam blat z bialego laminatu na scianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.02.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Baterie super- fotki przydadzą się, kiedy sama będę wybierać. Kiedy wreszcie pochwalisz się tą meksykańską łazienką, pozostałymi oczywiście też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.02.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Biżuteria bardzo fajna mi też wpadło w oko co nie co Na zjazd najprawdopodobniej pojedziemy całą rodziną Mi też najbardziej podoba się batria umywalkowa podtynkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts