Gerion 26.02.2007 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Oj Iga widzę, że też się bujasz z wykonawcą ...krew może zalać.CO do paneli korkowych to za dobre trzeba zapłacić od 100zł w górę za m2. Mnie osobiście nie podoba się krasy wzór paneli na podłodze. Dlatego idę w podkład korkowy pod panele i panele z nieco wyższej półki (50-65zł.m2).Do wykładzin materiałowych nie jestem przekonany, bo mieszkałem kiedyś u przyjaciela co miał całą chatę w wykładzinach i kota.. Myślałem że szału dostanę przy każdym sprzątaniu. No chyba, że do pomocy odkurzacz centralny... pozdrawiamGerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 26.02.2007 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 A wisz bujam nie bujam - robi dokładnie bardzo, wiec mu duzo wybaczalam anwet te terminowe obsuwy, bo ciagle wiatr w oczy Te korokowe to ja wlasnie z wyzszej polki planuje - nie koniecznie bardzo o wygladzie korka - bada w dosc ciemnym brazowym kolorze - wygladja jak sterana zyciem podloga A ja mysle o wykadzinie pcv materialowej u mnie nigdzie nie bedzie, bo za praktyczna jestem a do tego alergik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 26.02.2007 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 A wiecie jaka wykladziny dywanowe maja zalete ? wogole nie czuc piachu pod stopami nawet jezeli tam jest iga, ta pierwsza bateria jest czadowa tylko moje refleksje bateriowe... nie kupuj matowych. Matowe baterie ladnie wygladaja tylko z tej najwyzszej polki, jezeli oczywiscie satynowane to sa matowane I jeszcze cos, jezeli kupisz zlota matowana, to pamietaj ze bedziesz musiala wszystkie dodatki tz wieszaczki itp kupic identyczne a to nie jest latwo. Normalnie swiecace baterie nie sa takie dominujace bo lapia zawsze odbicie kafli, swiatla.... a przy takiej odlotowej formie mozesz spokojnie wziasc chromowana srebrna lub zlota, bo sama forma robi bajer i juz z dodatkami nie bedziesz miala problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 26.02.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 współczuje opóźnień wykonawcy, oby wyrobił się z tymi pomocnikami ,a bateria ta pierwsza (z bulwą) świetna, niby normalna, ale coś w niej jest Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 A mi bardziej podoba się ta druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 27.02.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Iga, ja tam jestem za wykładziną pcv, bo ani paneli ani tym bardziej włochatej wykładziny - ale ja mam jakąś obsesję, że w wykładzinie gromadzi się kurz i ciężko ją utrzymać w czystości. Ostatnio oglądałam linoleum do pokoi dziewczynek i przy okazji rzuciłam okiem na wykładziny pcv - fajne, naprawdę, chyba dam takie u siebie w garderobach, może tez w pralni i kotłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.02.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 A mi bardziej podoba się ta druga Aga, ale musisz sobie wyobrazic Mexico City i dopiero spojrzec na baterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.02.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 A mi bardziej podoba się ta druga Aga, ale musisz sobie wyobrazic Mexico City i dopiero spojrzec na baterie Co Ty mi takie trudne zadania zadajesz Ja tam do bulwy nic nie mam tylko pokrętła mi się mniej podobają Nio i ja nigdy w Meksyku nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.02.2007 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Cholera - tez nigdy nie bylam w Meksyku No ale bulwa wygrala - i to w chromie (bo zloto 2 x drozsze bylo). A jednak Mohag dobrze mi zwrocila od razu uwage na dodatki - i cimne drewno mi sie bardziej ze stala i chromem iniz zlotym podoba. Baterie juz zamowione dziekuje wszystkim za porady Zapewnenie mojego PW goloslowne byly. W tym tyg. bedzie robil sam - wiej o tej gorze skonczonej za 2 tyg. mozna zapomniec A wiec i z podlogami nie musze sie spieszyc Ja to wam powiem, ze pojecia nie mam jaka jst roznica miedzy linoleum w wykladzina pcv - wiec nie zwracam na to uwagi i nazwywam wszystko tak samo Dominika - co do wykladziny materialowej to mimo, ze jest mila dla stop to mam taka sama obsesje jak ty (obsesja chyba charakterystyczna dla tych praktycznych) i nigdzie nie bede takowej miala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 28.02.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Widziłam dzisiaj o świcie pomalowany sufit w sypalnym - paskudny kolor wybrałam- taki gaciowy fiolet wyszedł Ohyda leje hehehe ja bym sufit jednak rozjaśnił - ciemne obniżają i chyba troche przytłaczają ale to moje zdanie. i jeszcze jedno - to to na dole http://www.kfa.pl/_img_produkty/big/1590.jpg - a jest coś podobnego naściennego? i jak to wygląda cenowo hm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.02.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Iga pokaz ten gaciowy fiolet , bo jakos trudno mi sobie go wyobrazić Może nie jest az tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.02.2007 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 świerczu naścienna jest bateria wannowa (jak ta na fotce) i natryskowa: http://www.kfa.pl/_img_produkty/big/1471.jpg Cena katalogowa to ok. 232 zł brutto. ja mam sklep w Poznaniu, który daje na KFA ok 20% rabatu. Mam też skombinowany nie pamiętam skąd - w miarę akualny (ceny są teraz chyba wyższe o 1-5 zł) cennik kfa w pdf- jakby co to moge podeslac na maila. facet z tego samego sklepu sprzedaje np. Tresa z wyższej polki po 35%-40% znizki, ale te ceny nadal sa wyskie- wiecei jak bateria kosztuje 1.300 to nawet 40% rabatu nas nie uratuje przed szokiem W gole cennik kfa jest mocno pogladowy - bo ma ladne zdjecia wszystkiego co jest w ofercie. Ja mam od nich prawie wszystkie swoje baterie Żaba aparat przeklamuje kolory. Ale kolor ostro gaciowy- powiem wam ze jest o 2 tony ciemniejszy niz ten na probniku I jakis taki w innym odcieniu. Kompletnie mi nie pasuje. Jak dzisiaj stanelam i na ten sufit patrzylam to Nie chcialo mi sie sufitu malowac, ale widac bylo mi to pisane. Walne chyba bialym po tym i koniec Mozna tez wymieszac biel z ciemniejszym filetem i dolac wody... bede kombinowac - nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.02.2007 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Jeszcze nigdy, zaden obcy malujacy mi nie dogodzil Musze chyba ze scianami i pedzlami byc nadzwyczaj zwiazana emocjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.02.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 iga, dawaj ten ostro gaciowy do oceny, moze wcale tak tragicznie nie jest tylko Ty masz muchy w nosie ale, ale... ja juz wiem dlaczego taki wyszedl specjalnie taki wybralas zeby moc sie za pedzel zlapac... no przyznaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 28.02.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 http://www.kfa.pl/_img_produkty/big/1471.jpg - no no fajne! i cena przystępna - a gdzie to dostac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.02.2007 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Kolor masakra - mowie wam Ale dobrze wkleje w weekend Dorwalam sie do kolornika bejamin moore i testuje te moje wybrane kolry- ladne wybralam do sypalni tylko ten sufit jakos walnelam Moze masz Mohag racje, ze specjalnie - ale dzilalam podswiadomie! W koncu musze zaplaciw PW 77 zł za pomalowanie tego sufitu Jak widzicie - kiepsko mi wychodzi oszczedzanie Co zaoszczedze na bateriach wydam na dodatkowe malowanie. Musze powiedziec, ze bardzo mi sie podobaja ciemne sufity. W ostanim odcninku odmiany wnetrz na tvn byla taka sypalnia w bloku z 1 czarna sciana i czarnym sufitem- bosko! Tylko pod skosem tego sufitu jest strasznie duzo A co powiecie na zloto? Zloty sufit to dopiero jest czderskie rozwiazanie Świerczu na allegro facet ma nick: felixpg, a sklep Felix w Poznaniu na Tysiąclecia 30 PAWILON JUBILAT, [email protected] tel.506184232 / 0618701059. Cala biala ceramike, zlew Teka i baterie kupowalam u niego z ok. 25% rabatu. Ma tez plytki polskich producentow, ale ja dostalam pare zlotych taniej w Vbudzie. Facet jest ciezki w rozmowie i raczej nie doradzi- ogolenie specyficzny Ale ceny jak ze sklepow internetowych, na miejscu Fv i gwarancja, dostawa ceramiki gratis na budowe. Ja taniej w Poznaniu nie znlazlam. Strona producenta: http://www.kfa.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 28.02.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 uuuu kurcze iga9 no co ja mam powiedzieć........ boska jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.03.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Dawaj te gacie Ale jeśli rzeczywiście są takie nie do przełknięcia to ja bym chyba rozjaśniła a może jakieś mazaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 01.03.2007 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 uuuu kurcze iga9 no co ja mam powiedzieć........ boska jesteś nooo Co do gaci- mi tez maziaje chodza po glowie. Mysle, ze kupie jakies pigmenty, pojade na budowe i po prostu sprobuje metoda prob i bledow co bedzie najlepiej wygladalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 01.03.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 określenie "gaciowy fiolet" pobija u mnie na budowie rekordy śmiechu - lejemy z tego określenia z sąsiadami - dziś gadaliśmy o kolorze elewacji - i właśnie taki im zaproponowałem - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts