iga9 09.03.2007 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 K74 dzieki za zyczenia Jasne, ze porozmawiaj - jak sie zgodzi to mi podeslij jakis telefon do niego. Juz dzis rozmawialam z naszym kominkarzem, ktory ma tez ekipe wykonczeniowa - prawdopodobnie bedzie mial wolnego plytkarza, ale co do reszty ekipy nie wiadomo. Namiar zawsze sie przyda, bo moja kuzynka i rodzice tez szukaja kogos do remontu mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszcz 2 09.03.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Witaj, masz badzo ładny wkład do kominka widziałam ze terriva, mozesz mi napisać jaki model i kto rozprowadzał układ DGP w waszym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.03.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Iga trzymam kciukasy żeby jednak poszło szybciej niż jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 09.03.2007 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Aga J.G musi byc przed jesiena - 09/2007 mam w umowie kredytowej jako ostatezny termin zakonczenia inwestycji Bluszcz 2 dzieki Wklad to Tarnawa Premium 16 KW. Montował kominkarz, który teraz przeżucił się na inne prace budowlane. Bedę z nim dziś rozmawiać to się zapytam, czy podjąłby się jeszcze i jak się zgodzi to prześlę namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.03.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Iga to trzymam kciukasy żeby było szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 09.03.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2007 Iga, nie załamuj się, czasem wydaje się, że się nie uda, a jednak okazuje się inaczej, a do jesieni jest jeszcze trochę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.03.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2007 Iga, do jesieni jest duuuuzo czasu uszy do gory, zobaczysz ze bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.03.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Iga, będzie dobrze ! Nie bój nic ! Pół roku to dużo czasu. Z pewnością zdążycie. Oby tylko fachowcy byli i kasa w kieszeni . P.S. Pociesz się - co ja mam powiedzieć , skoro musimy się przenieść z końcem maja ???? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.03.2007 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2007 Wiem, wiem- jesien daleko. Ale sami zobaczcie co nasz PW zrobil od listopada A poza tym - ja chce tam mieszkac wczesniej niz na jesien Kasa jest- wszystkie plytki, mteraily na wzystkie podlogi a nawet baterie i bialy montaz kupione - tylko wykonania mi brakuje Cholera mnie bierze jak to wszystko lezy i czeka na wykorzystnie. Ale fakt- jak slysze cen za malowanie - tylko 2 razy nie wiecej i za podklad osobn - 6 zł/m2 to az nie trzesie. Fakt - moge sama malowac, co robie. Ale 45-50 zł za polozenie m2 plytek to juz chyba przesada. U nas ceny skoczyly tak do gory, a ludzie tak sie cenia- ze laske wyrzadzaja ci sama tylko rozmowa przez telefon Moge smailo powiedzic, ze zazdroszcze wykonczeniowcom fachu w reku - bezrobiecie nigdy im chyba nie zagrozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszcz 2 12.03.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Muszę powiedzieć że ceny za ułożenie płytek są wcale nie duże u nas biorą ok. 60-70zł za m2 + do dego wszystkiego dodatkowo liczą sobie za glify itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.03.2007 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Bluszcz 2 cos ty Wiesz - ceny u nas w listopadzie to byly 35-40 zł/m2 plytek. Wiadomo, ze za niektore rzeczy dolicza sie dodatkowo- u nas placilismy dodatkowo za szlifowanie krawedzi na tej science z lukiem. Ale 70 zł Niedugo dojda do ceny ukladania parkietu- z tym ze tam jest chyba wiecej pracy niz przy plytakch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 12.03.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Iga - stolarz, polecam "mojego" Szymon Nowicki 501 461 551, młody, kreatywny, wiele potrafi, zresztą za 3 tyg będę miał gotową kuchnie to się pochwalę fotkami - kostka brukowa - owszem Pozbruk ma terminy chore, ale przejedź się do Psar Małych (kierunek Września). Mi się udało kupić 70m2 w cenie poniżej 44zł (kostka 8 cm) mają różnych producentów i wybór spory. ps. ja płacę 30zł za m2 płytek nie powiem Ci ile dałem za zrobienie całej małej łazienki pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 12.03.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 Iga, ceny rzeczywiście chyba poszły w górę. My będziemy płacić od 35 zł w górę - pewnie więcej, bo u nas w końcu będzie gres na ścianach, a ten się gorzej tnie, więc.... Całe szczęście, ze udało ci się załatwić p. Darka do kostki - i tak koszt jest KOSMICZNY Ja chyba, kurna, zrobię podjazd z polnych kamieni, w tej desperacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 12.03.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 uhu, ceny sa przerazajace, dobrze ze prawie wszystko mam polozone, ale mnie tez czeka jeszcze kostka dominis, wiesz ile takie polne kamienie beda kosztowac lepiej jednak kladz ta kostke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 12.03.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 uhu, ceny sa przerazajace, dobrze ze prawie wszystko mam polozone, ale mnie tez czeka jeszcze kostka dominis, wiesz ile takie polne kamienie beda kosztowac lepiej jednak kladz ta kostke Cholera, myślałam, że to się zbiera - tu leży, tam leży, trzy do kieszeni, i po miesiącu - dwóch podjazd gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar8lina 12.03.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2007 iga9 zajrzyj prosze na swoją skrzynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 13.03.2007 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Dominika - polne kamienie to dopiero droga impreza znalazlam troche inne rozwiazane - czesc podjazdu wylozymy azurowymi plytami pod trawe. Bedzie zielonoi taniej - bo takie plyty kosztuja 1/3 tego, co kostka. A moze i w ukladaniu sa tansze Czesci sciezek ogrodowych tez nie zrobimy z kostki, ale w luzno romieszczonych w traniku plyt chodnikowych. Jena plyta to koszt ok. 3 zl. Zawsze pare m2 ksotki nam ubedze Wole miec z tego kanape kar8lina poprosze jakies szczegoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bluszcz 2 13.03.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Witajcie, te ceny są naprawde realne w Warszawie, mój szwagier bierze 30zł za m2 już na czysto na terenie Wołomina, ale wiem że w Warszawie te ceny są dużo większe bo też znajomy robi w stolicy i ceni się ok. 60zł za m2 A pro pos ma może ktoś orientacje ile kosztuje ocieplenie budynku z zewnątrz styropian + tynk + kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar8lina 13.03.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 iga9 prawie na samej górze strony masz nad nazwą tematu a pod czerwonym paskiem po lewej stronie: "czat", "profil", "zaloguj się, by sprawdzić wiadomości" --> zajrzyj tam prosze zostawiłam Ci wiadomość - pilna sprawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.03.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2007 Nie dośc że ceny z kosmosu to jeszcze brak siły roboczej Iga trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts