iga9 28.03.2007 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Nie na temat, ale musicie to zobaczyć!!! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=179613563 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 28.03.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 czajnik mały i .... mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 28.03.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 dziewuchy!!!!.... ja pier.... ps. ludzie to mają pomysły, ale czy to reklama czy antyreklama???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 28.03.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 dziewuchy!!!!.... ja pier.... ps. ludzie to mają pomysły, ale czy to reklama czy antyreklama???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 28.03.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 A tu gdzieś na forum był cały wewątek, o takich atrakcjach do nabycia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.03.2007 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Gdzies widzialam- ale nie chcialo mi sie szukac Dostalam link na polepszenie humoru od kolegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 28.03.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 to był wewątek Zielonookiej "Aaaaby kupić na allegro" czy coś w tym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 28.03.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Iga, a dlaczego nie możesz mebli wstawić, i pralki? Możesz sobie nawet kibelek powiesić i użytkować , a potem zdjąć do wykańczania łazienki Wiem, to mało eleganckie, ale jak mus to mus. Ja tak myślałam, żeby kibelek i umywalkę na górze zrobić tymczasowo, bez kafli na razie Wtedy moglibyśmy się przenieść na górę ze spaniem, albo panowie przy wykończeniówce mieliby łazienkę na górze na własny użytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.03.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Biore pod pache wiertare i wsiadam na rower mysle ze zdarze przed nowym rokiem dojechac Tez bym tak zrobila jak dominis mowi ceramike mozna zamontowac bez problemu i sciagnac pozniej do kafelkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.03.2007 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 A to dlatego, ze u mnie cala gora i dol jeszcze w pelnej rozsypce - pelen pylu, gladzi do poprawek i ogolnego balaganu. Wszedzie jest brud - i betonowe podlogi, bo te gladzie caly czas w poprawkach. W takich warunkach nic nie wstawisz- bo wszystko jest natychmiast biale od pylu. Gdzie tu meble i materac. A my niestety mamy pare swoich mebli do wywiezienia - w tym cala sypialnie. No i nie mamy tego nawet gdzie przechowac. Mam nadzieje, ze to sie w koncu jakos wyklaruje i skonczy- bo na razie czarno to wszystko widze. Niby mozna wc kompakt wstawic do niewykonczonej lazienki a nawet spokojnie umywalke do sciany zamontowac. Ale z prysznicem i wanna juz gorzej W sumie masz racie- moge na razie wstawic sobie pralke do niezrobionej lazienki- w koncu chyba nic z niej nie wycieknie tak od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.03.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 iga, uszy do gory wszystko mozna jakos przeskoczyc popros zeby Ci zrobili gladzie na super w jednym pokoju, nie wiem czy bedziesz gruntowac gruntem czy farba... jak gruntem to zagruntuj tylko nie bedzie sie sypac, jak farba to rozrob biala z woda i na szybko przelec tez nie bedzie sie sypac. Kup gruba folie malarska i rozloz na podlodze, wypusc bardziej na sciane i przylep tasma malarska, zlaczenia folii tez zlep tasma... od betonu nie bedzie sie juz pylic. I juz mozesz wstawic tam meble, zeby sie nie kurzyly i niszczyly. Z czasem bedziesz wykanczac inne pomieszczenia i pomalu przenosic rzeczy... ten pokoj wykonczysz jak juz wszystko wynieniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.03.2007 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Mohag dzieki za porady. Na gorze wszystko juz po gladziach i zagruntowane. We wszystkich pokojach sa juz nawet od jednej do dwoch warst bialej farby. Dwa pokoje zostaja biale, wiec tu mniejszy problem. Ale jeden - full kolor. Tylko po drodze jak sie wszystkiemu przyjrzelismy przy tym malowaniu okazlo sie, ze w gladziach jest wiele brakow- dziurki, nierowne krawedzie i inne takie- dlatego trzeba bylo nakladac szpachlowke i znowu szlifowac - stad ten pyl. I nie wiem jak to wszystko potrwa, bo idzie we wszytkich pokojach na raz. Mysle juz, zeby pozniej nawet bez podlog wstawiac tam drzwi- ba zawsze odetna pokoj od pylu. Tylko wiadomo- lepiej jak drzwi po podlogach A nie chce klasc podlog przed malowaniem, bo to dodatkowa robota przy zabezpieczaniu, wiec po co. Takie zamieszanie sie robi- w sumie niepotrzebnie Ale nadal negocjujemy nasze warunki zamieszkania. Troche trodno tak bezterminowo Nalezy trzymac kciuki, ze pozwola nam tu mieszkac jak najdluzej - staramy sie przeciagnac jak sie da. Wtedy unikniemy wielu organizacyjnych problemow. Generalnie to mamy taka sama sytuacje jak przy sprzedazy mieszkania - jak ustalisz date to wlasciwie chocby nie wiem co sie dzialo musisz sie wyprowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 28.03.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 Iga, chciałam właśnie pokazać ten czajnik mężowi, co by się pośmiał, i mnie z nóg ścięło, chyba jakiś błąd w systemie licytacji, bo cena Zobacz sama - tylko nie zemdlej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 29.03.2007 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Ups- juz sie spoznilam. Akukcja zostala usunieta przez pracownika allegro. A szkoda Posmialibysmy sie jeszcze troche A tak - kto zdazyl, ten zdazyl- inni moga zalowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.03.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 To ja już żałuje Iga trochę optymizmu w życiu i będzie dobrze Kciuki oczywiście trzymam za wszytsko co tam chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 29.03.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Ups- juz sie spoznilam. Akukcja zostala usunieta przez pracownika allegro. A szkoda Posmialibysmy sie jeszcze troche A tak - kto zdazyl, ten zdazyl- inni moga zalowac no to ja podam, co tam zobaczyłam: było 54 ofert a cena doszła do.... (trzymać się krzeseł) - 999 999 998 (prawie miliard) Czyli tak jak mówiłam, chyba coś się pochrzaniło w systemie, bo to przecież nie Picasso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 29.03.2007 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 moze sie ludziom tak spodobal czajniczek fotografujacego Ciagle sie smieje jak o tym pomysle Az zaluje, ze sobie gdzies nie skopiowalam tej fotki Aga J.G jak najbardziej masz racje - najwazniejsze to byle do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 29.03.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 moze sie ludziom tak spodobal czajniczek fotografujacego Ciagle sie smieje jak o tym pomysle Az zaluje, ze sobie gdzies nie skopiowalam tej fotki Ja nawet czytałam kilka razy opis, bo myślałam, że może do czajniczka jest jakiś bonusik w formie usług seksualnych dożywotnich czy coś takiego - czegoś co by wyjasniało takie zainteresowanie Ale nic nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 30.03.2007 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 ja pier.....!!!!!!!!!!!! dziś o tym czajniczku mówili w Radiu ZET Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 30.03.2007 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Widzicie jak atwo w naszym kraju zostac gwiazda na 5 minut Tylko facet sie nie podpisal z nazwiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts