dominikams 10.05.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Oj, szkoda że nie udało się z umywalką Ale ta druga też jest pewnie nietuzinkowa, czekam na zdjęcie. No i ciekawa jestem, co tam u ciebie się dzieje, jeszcze nie zaglądałam do dzienników (mało czasu ostatnio), i mam nadzieję, że coś tam ostatnio wpisałaś (a jeśli nie to licze na szybkie wpisy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 10.05.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 cóż za tajemniczość..... może uchylisz rombka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 10.05.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Iga, popieram pomysł drewnianego tarasu! U nas też taki na razie tylko wchodzi w grę. Też zastanawiałam się nad kostką, a ostatnio nad płytami z piaskowca. Ale chyba drewno zwycięży. A teras zrobimy sami... Trzymam kciuki za dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 10.05.2007 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Ech- co tu uchylac. Praca wypalnia mi szczelnie caly dzien zycia, tak, ze tygodniu mam juz tylko czas, zeby wieczorkiem sobie z wami poskrobac na forum Grunt, ze praca ciekawa i jestem zadowolona A na budowie- ludzie! Wszystkie plytki sa juz polozone. Rozkulismy wanne i poprawiamy lazienke po PW. Poprawiamy tez wszystkie gladzie po PW- majstrowie do tego stopnia sie zagalopowali, ze poprawili wszystkie sciany w juz pomalowanym sypalcym- sa wiec fioletowe sciany w biale ciapki W tym wszystkim czeka mnie wiec drugie malowanie calego pokoju i sufitu! Mamy juz zabudowana spizarnie pod schodami i inne zabudowy polkowe z g-k. Teraz robia juz gladzia i ozdobnikami sciany na parterze. Moze w przyszlym tyg. bedzie malowanie i w koncu wykonczymy poddasze i zamowimy montaz drzwi! Koncza ukladac kostke. Kuchnia sie robi, a w trakcie omawiamy reszte zaprojektowanych moimi recami mebli. Tepsa nas olala na 3 miesiace i nie bedzie netu, wiec sie nie dziwcie jak znikne z forum na jakis czas po przeprowadzce, bo w pracy nie moge wchodzic. Przeprowadzka pewnie koniec maja- czerwiec. A do tego w weekend moje dodatkowe kursy i wyjazdy intergracyjne z pracy. Sama nie wiem jak dam rade, ale powiem wam jedno - jestem szczesliwa! Uwielbiam jak sie duzo dzieje! I najwazniejsze, ze budowa idzie do przodu i to zamieszkanie jest juz takie realne! Jakbym teraz jeszcze znalazla material i nalepiej wykonawce drewnianego tarasu a do tego US zwrocilby nam vat- bylabym w pelni zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.05.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 iga, powiedz ale tak z reka na sercu hihi napewno sama chcialas zeby zapackali ta juz pomalowana sypialnie, zebys mogla jeszcze raz pomalowac dobrze ze masz tyle energi, przyda Ci sie jak nic przy przeprowadzce a kiedy photosow mozemy sie spodziewac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 10.05.2007 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 marzylam o kupowaniu farby i malowaniu w moj jeden wolny dzien w tyg hm - pewnie dopiero w ndz uda mi sie pojechac i jakies fotki cyknac. Ale nic nie widac bo wszetkie podlogi jeszcze przed zafuowanim oblozyli kartonami i folia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 10.05.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 wiedzialam, wiedzialam ze to o to chodzi nie spiesz sie, z tymi fotami, my poczekamy... a moze mozna znalezdz gdzies w necie ta Twoja nowa umywaleczke `` Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 10.05.2007 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 chm- specjalnie dla was - a glownie dla Mohag, ktora mnie tu dzis molestuje- fresch zdjecie umywalki lezacej u mnie na podlodze- jeszcze w kartonie. Jak zobaczycie jej jedyna ozdoba jest osobliwy trup osy, ktory ubarwia srodek (patrzcie na styropian w miescu odplywu z umywalki) http://i51.photobucket.com/albums/f377/iga9/umywalka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.05.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Iga, umywaleczka superaśna , a z tą osobliwą "dekoracją" jeszcze ciekawsza . Widać, że kolor umywalki przyciąga Czy ta umywaleczka jest w całości wykonana ze szkła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 13.05.2007 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Calusienka szklana jest I na prawde ladna. Uwazam osobiscie, ze duo ladniejsza niz te, ktore widywalam wczesniej. Widac, ze starannie wykonana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 13.05.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Iga, świetnie, że jesteś zadowolona . Takie udane zakupy cieszą najbardziej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 14.05.2007 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Powiedziałabym, że czadowa ta umywaleczka Ciekawa jestem efektu końcowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 14.05.2007 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Iguś, nie otwiera mi się zdjęcie z położenia rur do odprowadzania wody deszczowej z rynien. Czy możesz mi przesłać je na priva? Kładliście sami tę instalację czy jakiś hydraulik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 15.05.2007 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Rury kladla nam nasze ekipa od wszystkiego- tym razem brukarzy- jeszcze przed polozeniem kostki. Zdjecia nie mam juz niestety- ale tam tylko widac sama rewizje - rury juz byly zasypane wiec to ci nic nie pomoze. uzywalismy zwyklych rur kalanizacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 15.05.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 ... jakoś cholipa nikt inny z kiblami problemu nie ma tylko ja To chyba od tego, że u Adrianki tak bardzo chciałam posiedzieć No widzisz Iga , nie doceniłaś swoich , więc się obraziły . Proponuję posiedzieć na kibelkach nieco dłużej A tak poważnie, to nie martwiłabym się niesymetrycznie ustawionym przyciskiem geberitu. Tak jak jest też jest ładnie i w ogóle to nie przeszkadza . Nieraz celowo robi się tak, by z jednej strony było nierówno i niesymetrycznie . Gorsza sprawa ze splotem rur od podłogówki i poprawkach Iga, ale umywaleczka na niebieskim blacie to już mistrzostwo świata ! Pięknie ! Jaka to umywalka ? U siebie będę miała bardzo podobną Pod schodami wyszedł fajny schowek. U nas w tym miejscu nie będzie obudowy . Pod schodami zaplanowałam legowisko psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia Z. 15.05.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Dziękuję Iguś,bardzo mi to pomogło. Już mniej więcej wiem co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 15.05.2007 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Basia Z. nie ma za co Adrianko legowisko pieska tez tam jest zaplanowane - datego schowek jest cofniety wzgl sciany. Ale juz wiem, ze nie bedzie lezec pewnie tam sam przy schodach tylko na kanapie ze wszystkimi A Umywalka to nova top z Kola. Tez jestem zadowolona z efektu. I jak sie chce to mozna mozaike prosto polozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 16.05.2007 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Pięknie wygląda blat z umywalką Czy te pasy w salonie będą w innym kolorze niż reszta ścian? Widziałam coś takiego w Stegnie w knajpce (w formie nieregularnych pociągnięć) i to było dodatkowo czymś pomalowane co dawało efekt połysku, nie wiem czy tak specjalnie czy to jakieś zabezpieczenie dla tych bruzd? jak to planujesz wykończyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.05.2007 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 A dziekuje Sciane z pasami wykanczamy w calosci jednym kolorem- to faktura ma byc glowna ozdoba. Bedzie pomalowana ba bialo, a nastepnie na to polprzezroczysta srebrno - zlota perlowa lauza, aby nadac scianie polysk i ciekawszy odcien. A tej sciane bedzie tez gipsowy kinkiet malowany na kolor sciany (na gladkim pasku), ktory mam nadzieje uwydatni fakture Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 17.05.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 To będzie świetnie wyglądało czekam z niecierpliwością na efekt końcowy i jestem bardzo ciekawa tego kinkietu, a planujesz jakieś meble przy tej ścianie (kanapę?) czy cała będzie odsłonięta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts