Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Iga w daliach 3 - komentarze

iga9

Recommended Posts

Mohag Najważniejsze, że estetyka będzie bardziej wysublimowana :wink: Bo jednak 4,5 cm listwy na podłodze to nic przyjemnego :wink:

dominikams taki cały czerwony pokój byłby nie do wytrzymania :lol: Ja też miałam dosyć bieli a małżonek miał na nią uczulenie. Datego wcześniej myśleliśmy, aby ściany i elementy mebli zrobić w waniliowym kolorze. Ale jednak taki odcień trudno dobrać na wszystkich elementach podoby- biel jest bezpieczniejsza i daje wrażenie wiekszej przestrzenności. I w sumie bez żalu jako główny kolor wybraliśmy biel właśnie.

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

uhu wyglada czadowo, wiesz gdzies ostatnio w tv widzialam meble robione na taka modle tz szafko-komoda miala przy ciemnym korpusie takie paskowane drzwiczki sztuk trzy.. stalo to to w bardzo mdlej sypialni i robilo za kolorowa plame.

Z pracownikami jest teraz ciezko, co kto do mnie przychodzi to narzeka na brak pracownikow... moj roleciarz facet ktory ma spora fabryke, mowi ze bedzie musial nam sam te rolety zamontowac bo nie ma tylu ludzi :roll: a produkcji tez nie ma kto pilnowac jak On jest na wyjazdach. Stolarz to samo, termin na schody mam na grudzien, bo facet wczesniej sie nie wyrobi bez pomocy, ktora sobie poszla w sina dal ...

K74 dobre :wink: :lol: Cos chyba w tym jest :wink: Dzisiaj sie przeszlam i oberzalam. Chyba nie ma ekip idelnych- znowu jakas masa duperelek do zrobienia- wszystko poprawki po PW. Chyba zadna ekipa juz mi nie poprawi tych wszystkich jego bubli :roll: Ale musze sie postarac :wink:

Mohag takie meble to jest cos! Ciekawe czy sami malowali, czy gdzies je kupili :roll: A na tych paskach fajnie wygladalyby tez meble kolorowe- np. cale czerwone lub zolte. To byloby cos :p

Fakt- pracownikow w tej branzy brak i ciagle jeszcze trzeba uwazac, bo jak im cos powiesz do sluchu to sie obraza i uciekna :roll:

Iga,

kiedyś widziałam meble w różnych kolorach w Ikei. Komody, komódki, półki, stoliki.

Jednolity kolor mebli przy pasiastej wykładzinie byłby jak najbardziej wskazany. Biel, lub każdy inny kolor (najlepiej z kolorów na wykładzinie) byłby dobry :wink: .

Dużą paletę barw można zrobić z mdf - u. Tylko właśnie z tym "kto" i "za ile" ma to zrobić jest największy problem :roll:

Iga, czy ten kolor w sypialni jest rzeczywiscie taki jak na focie ? jezeli tak to wyszedl rewelacyjnie :o przy Twoim fioleciku moja ulubiona sliwka to pryszcz :roll: :wink: Dobrze ze nie dawalas czerwieni, teraz przy tym kolorze slupa i jak mowisz podobnych w kolorze mebli, bialych skosach i listwach kolor dodal pomieszczeniu elegancji, czystosci i pomimo ze jest ciemny to przestrzeni.

Jakbys mogla jeszcze kiedys jak bedziesz miala mozliwosc zrobic na jasno podloge w garderobie, to chciala bym zobaczyc... jest bardzo ciekawa 8)

kze swieta racja :lol:

Fiolet w sypalni bardzo mi sie podba i jest bardzo prawie identyczny jak na fotkach :wink: Ale cudow nie ma- mieszalam ta farbe w 10l wiadrze uzywajac 3 roznych barwinkow, zeby osignac wlasciwy odcien.

Kasiu slup traktowalismy lakerobejca (ta sama, ktora malowalismy parapet). Kolor dobieralismy do juz posiadanych mebli- kiedys je tutaj nawet pokazywalam wam na forum.

A obecnie trwa montaz drzwi- najswiezsze fotki zaraz w dzienniku :)

iga, baterie wyglądają bardzo ładnie , szczegónie podoba mi się ta pięciootworowa . Na tych niebiesko - białych kaflach ładnie się "odbija" :D

Jestem pod wrażeniem podłogi korkowej z fioletową ścianą - super się spasowała . Słup w kolorze też wyładniał :wink: .

Ale drzwi do garderoby to masz wyjątkowe . Nie dziwię Ci się, że są Twoim faworytem :wink: .

Mimo, że jak mówisz montaż odbywa się "po wariacku" wszystko zaczyna nabierać formy i wyrazu :D

Zasypaliscie mnie pytaniami :lol:

Mohag wiedzialam, ze ktos zapyta czemu te dzrwi tak wysoko :lol: Taki projekt, ze pokoj nad garazem jest polozony nizej niz reszta poddasza. Ale wychodzi klasycznie- 19cm, wiec nie bedziemy schodka robic :wink:

Adrianko- wariactwo jest pelne. Dzis czesciowy montaz gniazd- oczywiscie polowa nie dojechala :wink: Drzwi do garderoby uwilbiam i stale rozpaczam, ze przez nasz blad nie bede miala takich do lazienki :cry:

kze trzeci kurek kochany uruchamia prysznic :D Akurat nikt nie pyta, czemu ta bateria tak z boku zamontowana - anop po to, aby od boku wanny byla rewizja do tego cuda :wink: W aranzacjach lazienkowych nikt jakos nie bierze tej praktycznej strony pod uwage :roll: Jesli pytasz o ten maly bialy "dynks" na podlodze to jest to anemostat od rozprowadzenia powietrza z kominka. Chyba, ze cos innego cie zaintrugowalo? :wink:

Kochana - az tak zle z toba nie jest :wink: Skad mialas po zdjeciu wiedziec w jakim pokoju sa te drzwi :wink: :lol: Podobalo mi sie to zdjecie bo dzrwi wygladaja jak zawieszone w scianie "w powietrzu" 8) Takie drzwi mamy do wszytskich pomieszczeń w korytarzu na poddaszu- tak jak mi tu radzono- zrobilam wszystkie rowne. Ale na zdjeciach robionych na schodach wychodza wsztkie jak czarne i nic nie wiac- dlatego pogladowo dalam wam jedne od drugiej strony :wink: