iga9 22.06.2007 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Mohag nie umieraj Szafki sa biale - na nich jest tylko0 turkusowa folia. Mysle, ze z ta czerwona sciana ten turkus bylby o jeden krok za dalego- tym bardziej, ze kuchnia jest od polnocy a zalezy mi aby byla jednak "ciepla". Biel braz i srebro z czerwonymi dodatkami- to beda kolory tej kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 22.06.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 No pieknie, pieknie, ile zmian!!!! Bardzo zazdoszcze kuchni i drzwi (u nas tez beda Kanony, ale orzechowe). No i te turkusowe drzwi do garderoby sa zaje...ste Pieknosci, normalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 22.06.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 To dobrze ze nie musze umierac, bo troche za wczesniej byloby z tym zbieramiem sie z tego padolu.... ale powiem szczerze ze "zabila" mnie ta kombinacja, pozytywnie oczywiscie nie moge wiecej niczego ogladac, bo gloopie mysli chodza mi po glowie hey dominis a gdzie wiesci z frontu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 22.06.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 no nie ma za bardzo o czym pisac, ale cos skrobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 24.06.2007 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 No wlasnie - Dominika Szczesliwie Przeprowadzona- lece zobaczyc co u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.06.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Wcale nie masz syfu w domu!! Co Ty opowiadasz... Masz tylko mały bałaganik związany z nieustawionymi meblami i pudałami itp.. Syf jest wtedy gdy nie ma podłóg i robią glazurę.. Myślę, że możesz być dumna ze stanu swojego domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 24.06.2007 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 hmm... - nie wiem, czy wy tez tak macie. Niby wykonczeniowka ma sie ku koncowi- do konca czerwca panowie maja zniknac z mojej budowy, bo musze zaczac gdzie indziej. A dla mnie wszystko jest w rozsypce. Krawedzie styku malowania koloru i bieli krzywe, rozlewajace sie - do poprawki. Wneki z g-k z wc krzywe- pomalowali mi farba fugi i przycisk... Listwy przyscienne juz polozone a nie jest skonczone malowanie scian i nie ma polozonych tapet. jak dla mnie to zupelnie zla kolejnosc- ale juz przyklejone i co mam zrobic. Wszedzie syf, chlapanie farba po dzrwiach. Ogolnie totalny koszmar, masa rzeczy do dokonczenia a oni mi mowia, ze za 6 dni znikna To chyba nic dziwnego, ze mnie to przeraza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.06.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Jeśli nie rozliczyłas się do końca z nimi z kasy to nie znikną.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 24.06.2007 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Jasne, ze nie Ale mimo wszystko wizja slimaczenia sie prac i uzerania nie jest najprzyjemniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 24.06.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 iga, ja żadnego bałaganu nie widzę . Po prostu nic nie widzę - jakoś nie chcą mi się fotki otworzyć . Mam nadzieję, że jak już cała kuchnia będzie gotowa to ją zobaczę - przecie ja pirwsza z kulejki Nie zazdroszczę tych "przepychanek" z wykonawcą. Jednak stój przy swoim - mają wykonać tak jak chcesz. Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.06.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Ty chyba syfu nie widziałaś toz to po prostu nieład budowlany w kuchni jest na pewno niedługo i on zniknie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 25.06.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 iga9 moje kanony tez juz wiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 27.06.2007 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Syf to syf- nie da się ukryć świercz a to gratuluję! A gdzie je kuowałeś - kto montował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 28.06.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 iga ja także miałam taki problem tylko że u mnie nie było prądu na parterze awaria była podczas tynkowania więc byliśmy przekonani że to z powodu wilgoci lub tynkarz przeciął kabel podczas obijania guzów pod tynk Była totalna załamka doszło do tego że pościągałam trochę z Mirkiem tynk który był robiony w ten dzień żeby sprawdzić czy czasem kabel nie jest przecięty Mirkowi przypomniało sie jednak w nocy że zapomniała sprawdzić jednej puszki pojechał więc późną nocą sprawdzić czy to jest powód braku prądu i Dzięki Bogu okazało się że to przez tą krzanioną puszkę wywalało prąd ( różnicówkę) ale perspektywa była nieciekawa więc wiem jakie uczucia tobą targają może poszukajcie innego elektryka, rozpruje skrzynkę i będzie sprawdzał, choć najlepiej byłoby żeby robił to wasz elektryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 28.06.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 iga, współczuję Ci tej nerwówki . Cholipcia, że też zawsze muszą wyjść jakieś "kfiatki" . Człowiek ani na chwilę nie może przestać być czujnym, bo zaraz ma takie niespodzianki . Z pewnością da się wszystko naprawić i prąd na poddaszu popłynie, ale ile przy tym będzie darcia ścian .... . Lepiej o tym nie myśleć . Może udałoby się Wam skontaktować z elektrykiem , który robił instalację - może coś podpowie, może będzie pamiętał, może da wskazówki dla nowego elektryka. Chyba nie ma co czekać do sierpnia, tylko już teraz rozwiązywać tę przykrą zagadkę Ściskam kciuki ! I nie martw się ! Jeszcze nie było takiej sprawy , której nie udałoby się rozwiązać. Uszy do góry ! Będzie dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.06.2007 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 E tam- elektryk ktory robil instacalcje nie odbiera telefonow- zreszta publicznie kidys oswiadczyl, ze nic wiecej robic u nas nie bedzie. No, ale brak pradu podpada pod gwarancje. Oczywiscie nikt nie poczuwa sie do winy. Bo to inwestor z braku innych rozrywek stwierdzil, ze pozbedzie sie sam pradu Tylko powidzcie mi kto sprawdza czy prad jest z kazdym gniazdku i wlaczniku? My sprawdzilismy po tynkach, ale mielismy nadzieje, ze jak podlaczymy lampy to one polacza obwod i bedzie prad we wlacznikach- a tu nic Pewnie, ze naprawic sie da- ale jakie to koszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.06.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 ooo mama-mija prondos kaputos energie szlag trafil.. trzeba wiadra wyciagac sorry igus.. ale gloopawke dzisiaj cos mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 28.06.2007 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 iga, u mnie za wszystko jest odpowiedzialny kierownik budowy. To do niego zgłaszam wszelkie niedociągnięcia i fuszerki . Za poprawki nie płacę Nota bene sam wraz z pomocnikiem podłączał mi wszystkie gniazdka i włączniki . Miał jakiś specjalny przyrząd do mierzenia napięcia , który reagował piskiem gdy płynął prąd . A nie masz żadnego znajomego elektryka, który tak po starej znajomości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.06.2007 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 no mam- on juz wyprostowal mi dol i pokoje na poddaszu. ale jedzie na urlop i ma tez inne roboty Mohag- no co ty za co sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.06.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 jak to za co, tu taka powazna sprawa z tym co "kopie" a ja zamiast glaskac po glowce to sie podsmiechuje ale naprawde wspolczuje, wiesz przeciez jedziemy podbijac Triest i okolice , niby miala byc Sycylia ale mamy tylko dwa tygodnie we wrzesniu, to sie nie oplaca tam pchac bo wszystko byloby na wariackich papierach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts