iga9 28.06.2007 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2007 Mohag bez przesady Zazdroszcze wyjazdu- nawet bardzo 2 tyg wakacji to tez duzo- szczegolnie jak na ta wyciescke. Ale faktycznie na Sycylie za malo- tam trzeba na sam dojazd w jedna strone (przynajmniej od nas ) liczyc 2 dni, wiec w sumie z 14 4 znikaja. A jak juz tam czlowiek pojedzie to 10 zdecydowanie nie wystarczy. Ale pomysl koniecznie jak bedziesz kiedys ta trase planowac o zwiedzeniu tez - np. 1-dniowe wypady - wysp na podludnio. Podobno na prawde warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.06.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 To rzeczywiście z tym prądem to jakaś kaszana.. Czasami tez mnie szlag trafiał i zastanawiałem się, że może trzeba było w bloku kupować.. Wtedy jak ja chciałem kupowac to po 3500-4000 zł za mkw w dobrym miejscu było...(teraz to 10 000zł) No, ale zapewne prąd da się naprawić przy pomocy znajomego elektryka, a posiłków i grila na własnej działce nic Ci nie zastapi... Domek ma swój urok, ale i kilka "strupów" nagłosiw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 02.07.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 Iga, jak tam Twoje kabelki ? Działacie w tej sprawie , czy na razie sobie odpuściłaś ? Trzymam kciuki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.07.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 kurczę my tez mieliśmy zgrzyt z prądem na poddaszu....juz widziałam wyrywanie gipskartonów które dopiero co były połozone ale na szczęście przyszedł elektryk - coś tam w gniazdkach poprzekładał i jest juz wszędzie ufffff Tobie zyczę aby też sie tak skończyło pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.07.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Iga trzymam kciuki za ten prąd - mam nadzieje że nie jest tak źle. Pewnie że z mieszkaniem było by łatwiej ale dom to dom - pamiętaj o kawce na taarsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 04.07.2007 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Dzieki wszystkim za cieple slowa i kciuki! Jestescie kochani! Niestety bez kucia w scianach na klatce schodowej i w lazience sie nie obedzie. A elektryk wyjezdza z zona na wakacje, wiec musimy z tym niestety poczekac. A ze klatke schodowa mamy otwarta, to nie mozemy na blysk wykonczyc salonui- bo caly pyl z kucia pojdzie na dol, no i calej naszej prywatnej sypilanej czesci- bo to jednosc z lazienka. W kazdym razie decyzja zostala podjeta- przeprowadzamy sie. Bedzimy wykorzystywac inne pomieszczenia. Teraz doceniam swoj geniusz zrobienia dwoch lazienek na gorze No i kuchnia tez jest skonczona- prawie Jako, ze ja jestem ostro pracujaca - malzonek wykorzysta swoj urlop na sprzatanie i organizacje przeprowadzki. Czeka nas ciezko okres, wiec fluidy sie przydadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 05.07.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 iga - przesyłam odpowiednie fluidy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.07.2007 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 oj to ja w takim razie ide do buddyjskiego slupa ummmmm i dawaj tu natychmiast ta prawie skonczona kuchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.07.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 To ja trzymam kciukasy i wysyłam fluidy Oczywiście czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 08.07.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 iga, nareszcie decyzja o przeprowadce Super ! Pewnie teraz sztaplujesz kartony Przesyłam dobre fluidy i czekam na kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.07.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 to ja nie odchodze od tego buddyjskiego slupa i falami powietrznymi sily przesylam .. niech moc bedzie z Wami, no moze bardziej z malzem, bo sie biedak zmacha strasznie jak tak sam musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.07.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Adzin, dwa, tri, four, five, six - w róznych językach mogę przekazywać moc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 09.07.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Iga, co ja czytam??? Prądu nie macie na poddaszu? Kucie w ścianach? Boże, ale Wam współczuje Wiadomo chociaż co się stało? Tylko nie mów, że elektryk tak wykonał swoją pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 09.07.2007 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Dzieki wszystkim za fluidy, slupy i inne odczynianie I prosze dalej, bo sie przydaja Caly weekend spedzilam na sprzatniu- bosh jaka to robota! 3 h myje jedno okno Zachlapane , zaklejone od tasmy malarskiej- totalna masakra Czy wy tez tak macie? Generalnie 1 dzien = 2 okna i 1 pomieszczenie. Bilans fatalny- chcialam jkos szybciej posprzatac. Do tego przy sprzatniu odkrywam jakies buble - braki lub krzywo nalozona fuga, odbarwienia- pobrudzenia. Brak zaszpachlowanych podejsc przy grzejnikach Wiec ekipa znowu wejdzie robic i znowu naswini- bedzie sprzatanie od nowa Generanie wrazenia srednie Pradu nie ma- czyja wina, wole nie mysles- kazdy mowi, ze nie jego. Ja tam wynalazlam dwoch winnych i tego sie trzymam Jestem zarobiona strasznie, bo w pracy wszyscy na urlopach, wiec siedze po 10-12h pozniej starajac sie jeszcze kupowac jakies lampy i wieszaczki. Z tego wszystkiego zapominam do domu zabrac aparatu i fotek brak- ale mi wybaczycie Zr obie fotke jak bedzie posprzatana podloga Pozdrawiam wszystkich wiernych czytelnikow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 09.07.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Chciałem sie dorzucić do pozytywnych fluidów - jeśłi pozwolisz. Widzę olbrzymią dbałość o detale - muszę się tego nauczyć do września gdy zaczynać będę wykończeniówkę. Pozdrawiam i gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Iga nie martw się trochę schodzi zanim dom doprowadzi się do porządku ale potem już jest fajnie Trzymam kciuki i wysysłam fluidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 09.07.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 iga, bo z tym sprzataniem to jest zawsze tak... albo normalna szmata, normalne srodki i czyszczenie tygodniami, albo profesjonalne srodki i profesjonalne narzedzia i wysprzatane w dwa dni nie nalezy to do najtanszych, ale zawsze jest pytanie co drozej wychodzi czy nasz czas, czy nasz czas ktorego nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 09.07.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 iga, ja też teraz na etapie porządków i stwierdzam, że to syzyfowa praca . Następnegp dnia praktycznie nie widać różnicy, bo pył osiada w zastraszającym tempie i ilościach. Skąd on się bierze ? Z oknami, to nie mam najgorzej, bo majstry dokładnie je zabezpieczyli. Mam tylko kłopot z usuwaniem fabrycznych naklejek na szyby. Bardzo trudno ten klej usunąć Jak będę myła następne okna - pomyślę o Tobie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 09.07.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Adriano, najlepiej kup sobie w Obi-ku taki skrobak do plyt ceramicznych... plynem do mycia okien, bo musi byc cos z alkoholem, dobrze spsikaj naklejke, poczekaj az troche sie namoczy i delikatnie skrobakiem podwazaj z odklejaj. Jak to nie pomoze to zostaje aceton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 09.07.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Właśnie zakupiłam sobie spory słój ze zmywaczem do paznokci na bazie acetonu - to na naklejki ( dużo ich jeszcze zostało - nie żałowali ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts