Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Iga w daliach 3 - komentarze

iga9

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Te naklejki trzeba zaraz zdejmowac, bo sie zapieka. My na szczescie sciagnelismy od razu. Ale wiem, ze schodzi jak sie octem zwyklym zmywa.

Adriank o- moze sproboj.W ogole milo, ze ktos sie teraz meczy tak jak ja :lol:

Mohag- jakiedys profesjonalnie sprztalam osobiscie w cudzych domach :wink: Moze dlatego taka pedantyczna jestem :wink: I zdecydowanie na tym etapie budowy nie stac mnie na takie wydatki :lol: Wole miec na narzute, czy komode :wink:

Daro_K witaj :D Zbytnia dbalosc zabija dobrerelacje z ekipa wykonczeniowa :wink: Niektorzy sa bardzo drazili na punkcie swojej pracy. Cale szczescie, ze maja szefa, z ktorym moge na ten temat rozmawiac.

U mnie nie ma taryfy ulgowej - nie drę się, ale grzecznie proszę o poprawienie i jestem na koniec dnia z uśmiechem na twarzy, by sie upewnić, że jest ok. Ale powiem, że tylko przy otworach drzwiowych maiłem do tej pory prośbę o poprawienie, ale to z mojej winy, nie wspomniałem że będę wstawiał szersze drzwi. Więc generalnie moja ekipa robi sama z siebie bardzo dobrze i dokładnie.

Ale o czym my wgóle mówimy, ja kończe dopiero strop 8) Zobaczymy co będzie potem :p

Dzięki :D Muszę powiedzieć, że z kuchni jestem zadowolona.

Będą jeszcze ziemienione lampki na poziome ze świetlówkami pod wiszącymi szafkami. I jedyny błąd to szuflada pod zlewem (ale szafka otwierałaby się i tak w złą stronę) w szafce narożnej. Nie mozna tam zamocowac otwierającego się przy wysuwaniu szyflady kosza na śmieci (bo nie ma jednego boku). A taki kosz chciałam mieć. Innej szuflady szkoda mi poświęcić- wole mieć cargo. Więc koszt będzie albo otwierany tradycyjnie przez podniesienie pokrywki albo popychany. Ale to drobiazgi :wink:

Bardzo jestem zadowolona z białego agd i zlewu. W inoxie mam okap i płytę i nawet przy czyszczeniu specjanym środkiem polerującym nie jest idealnie :wink: A jak wam się podoba zgranie wolnostojącej lodówki z piekrnikiem i szafkami? Bo bardzo się starałam, aby ta lodówka mimo wszystko "zniknęła" :wink:

Mohag ugotujemy co sobie pani zażyczy :lol: ale zważywszy, że ponad 3 lata żyję bez piekarnika przez pierwsze miesiące bedę chyba same pieczone lub zaapiekane dania podawać :lol: I ciasta- mniam :wink: Na pierwszy ogień pójdzie sernik z wiśniami! :D

79mirka dobrze, że już ze djęciami ok.

Olkalybowa cieszę sie, że ci się wnętrzności podobają :lol: No i że wpadlaś oczywiście też :D

zuczek dzieki! Czekam na twoje dzieła :wink:

kze czerwony jest na razie tylko na ścianie- a właściwie ścianach :lol: Ale fakt- planuje kilka czerwonych dodatków - takich jak narożnik :wink: No i szukam takiej poziomej czerwonej lampy nad stół w jadnalni- na razie nie widziałam nic godnego uwagi.

Jakbyście coś znaleźli- dajcie znać :wink:

Iga bardzo ładnie :) Lubię takie klimaty :)

A łodówkę to jakbym znała :wink: :)

Czekam na fotki gotowego kominka :)

A dziekuję :lol: Twpja lodóweczka w innym ubranku, bo o ile pamietam, to srebrną masz. Tak zachwalałaś, że kupiłam :wink:

A na kominek sobie poczekasz - będzie robiony dopiero po kuciu elektryka a więc w II poł. sierpnia. I to oczywiście pod warunkiem, że nikt nie zawali z terminami. Muszę teraz ramki mu poszukać i kasę na nią znależć :roll:

Qurczę- ten czerwony na podrapanej ścianie wygląda super. Szczególnie podświetlony. Widzę, że lubisz eksperymentować z kolorami- bardzo u Ciebie barwnie. Przyznam Ci, że w moim obecnym mieszkaniu też mam bardzo kolorowo i dobrze się tu czuję. Nie jest to co prawda ta sama paleta barw, ale też są dość soczyste. W domku też nie będzie biało ani beżowo. :wink:

Kuchnia kapitalna.

Bardzo ładnie zabudowałaś lodówkę. 8) Też myślałem o takim rozwiązaniu, ale.. jesli będziesz chciała zmienić lodówka np. na side-by-side to Ci się już nie zmieści... Chyba, że wtedy będziesz też przebudowywać meble w kuchni...

Pięknie Iga, pięknie :D , bardzo podobają mi się turkusowe drzwi na tle tej śliwkowej ściany, zebrzasta wykładzina, no i oczywiście kuchnia z moimi ulubionymi kostkami :D .

W ogóle to wszystko mi się podoba, masz śliczny, nietuzinkowy dom - serdecznie gratuluję :D .

A jakbyś chciała kartony, to zapraszam do mnie - u mnie w szpitalu tego towaru do wyboru i do koloru :wink: .

Jej, ale u Ciebie ładnie :D :D :D !!!!