Aga J.G 10.07.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Pył budowalny czai się w kątach ale w końcu można sie go pozbyć Troche to trwa niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 10.07.2007 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Te naklejki trzeba zaraz zdejmowac, bo sie zapieka. My na szczescie sciagnelismy od razu. Ale wiem, ze schodzi jak sie octem zwyklym zmywa. Adriank o- moze sproboj.W ogole milo, ze ktos sie teraz meczy tak jak ja Mohag- jakiedys profesjonalnie sprztalam osobiscie w cudzych domach Moze dlatego taka pedantyczna jestem I zdecydowanie na tym etapie budowy nie stac mnie na takie wydatki Wole miec na narzute, czy komode Daro_K witaj Zbytnia dbalosc zabija dobrerelacje z ekipa wykonczeniowa Niektorzy sa bardzo drazili na punkcie swojej pracy. Cale szczescie, ze maja szefa, z ktorym moge na ten temat rozmawiac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 10.07.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Pewnie, że miło , jak inni się też męczą . Iga, my to na jednym "wózku jedziemy" Jak aceton nie pomoże spróbuję octem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 11.07.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 U mnie nie ma taryfy ulgowej - nie drę się, ale grzecznie proszę o poprawienie i jestem na koniec dnia z uśmiechem na twarzy, by sie upewnić, że jest ok. Ale powiem, że tylko przy otworach drzwiowych maiłem do tej pory prośbę o poprawienie, ale to z mojej winy, nie wspomniałem że będę wstawiał szersze drzwi. Więc generalnie moja ekipa robi sama z siebie bardzo dobrze i dokładnie. Ale o czym my wgóle mówimy, ja kończe dopiero strop Zobaczymy co będzie potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.07.2007 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Adrianko - milo nie milo ale jakos lzej na duszy Daro_K - u mnie najwiecej poprawek przyszlo na etapie wykonczeniowki Czego nie zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 12.07.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 iga, no bomba wyszlo ale cacuszko mniami to co gotujemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 12.07.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2007 Iga W twoim dzienniku zamiast pieknych nowych fotek widze same krzyzyki, co sie dzieje???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.07.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 a ja zamiast krzyżyków widzę super fotki, bardzo mi sie podobają Twoje wnętrzności wnętrza znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 13.07.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Ja też doskonale widzę fotki! Jaka ładna nowoczesna kuchnia wyszła! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 13.07.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Bardzo ładna kuchnia. Ten czerwony kolor (w szczególnosci na ścianie) jest dosyć odważny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.07.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 bardzo ładna kuchnia wyszla pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
79mirka 13.07.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Odwoluje alarm-wlasnie udalo mi sie obejrzec twoje zdjecia!!! Kuchnia jest fajna i odwazna, urzekly mnie te turkusowe drzwi. Z niecierpliwoscia czekam na kolejne fotki. I zycze malo nerwow z wykonawcami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 13.07.2007 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Dzięki Muszę powiedzieć, że z kuchni jestem zadowolona. Będą jeszcze ziemienione lampki na poziome ze świetlówkami pod wiszącymi szafkami. I jedyny błąd to szuflada pod zlewem (ale szafka otwierałaby się i tak w złą stronę) w szafce narożnej. Nie mozna tam zamocowac otwierającego się przy wysuwaniu szyflady kosza na śmieci (bo nie ma jednego boku). A taki kosz chciałam mieć. Innej szuflady szkoda mi poświęcić- wole mieć cargo. Więc koszt będzie albo otwierany tradycyjnie przez podniesienie pokrywki albo popychany. Ale to drobiazgi Bardzo jestem zadowolona z białego agd i zlewu. W inoxie mam okap i płytę i nawet przy czyszczeniu specjanym środkiem polerującym nie jest idealnie A jak wam się podoba zgranie wolnostojącej lodówki z piekrnikiem i szafkami? Bo bardzo się starałam, aby ta lodówka mimo wszystko "zniknęła" Mohag ugotujemy co sobie pani zażyczy ale zważywszy, że ponad 3 lata żyję bez piekarnika przez pierwsze miesiące bedę chyba same pieczone lub zaapiekane dania podawać I ciasta- mniam Na pierwszy ogień pójdzie sernik z wiśniami! 79mirka dobrze, że już ze djęciami ok. Olkalybowa cieszę sie, że ci się wnętrzności podobają No i że wpadlaś oczywiście też zuczek dzieki! Czekam na twoje dzieła kze czerwony jest na razie tylko na ścianie- a właściwie ścianach Ale fakt- planuje kilka czerwonych dodatków - takich jak narożnik No i szukam takiej poziomej czerwonej lampy nad stół w jadnalni- na razie nie widziałam nic godnego uwagi. Jakbyście coś znaleźli- dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Iga bardzo ładnie Lubię takie klimaty A łodówkę to jakbym znała Czekam na fotki gotowego kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 13.07.2007 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Iga bardzo ładnie Lubię takie klimaty A łodówkę to jakbym znała Czekam na fotki gotowego kominka A dziekuję Twpja lodóweczka w innym ubranku, bo o ile pamietam, to srebrną masz. Tak zachwalałaś, że kupiłam A na kominek sobie poczekasz - będzie robiony dopiero po kuciu elektryka a więc w II poł. sierpnia. I to oczywiście pod warunkiem, że nikt nie zawali z terminami. Muszę teraz ramki mu poszukać i kasę na nią znależć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.07.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Tak tak moja srebrna Zachwalałam i nadal jestem z niej zadowolona Będę czekać cierpliwie bo u mnie i tak wcześniej kasy nie będzie żeby nasz kominek przybrał inny wyraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 13.07.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Ja moge i pieczone i pieczone i pieczone... a ciacha to juz w ogole mniami Lodowka z "zabudowa" jest czadowa, tak mnie zafascynowala ze zaczelam rozmyslac jak zabudowac moja wolnostojaca.... ale mi zabilas klina ta lodowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.07.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2007 Qurczę- ten czerwony na podrapanej ścianie wygląda super. Szczególnie podświetlony. Widzę, że lubisz eksperymentować z kolorami- bardzo u Ciebie barwnie. Przyznam Ci, że w moim obecnym mieszkaniu też mam bardzo kolorowo i dobrze się tu czuję. Nie jest to co prawda ta sama paleta barw, ale też są dość soczyste. W domku też nie będzie biało ani beżowo. Kuchnia kapitalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.07.2007 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Bardzo ładnie zabudowałaś lodówkę. Też myślałem o takim rozwiązaniu, ale.. jesli będziesz chciała zmienić lodówka np. na side-by-side to Ci się już nie zmieści... Chyba, że wtedy będziesz też przebudowywać meble w kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.07.2007 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Pięknie Iga, pięknie , bardzo podobają mi się turkusowe drzwi na tle tej śliwkowej ściany, zebrzasta wykładzina, no i oczywiście kuchnia z moimi ulubionymi kostkami . W ogóle to wszystko mi się podoba, masz śliczny, nietuzinkowy dom - serdecznie gratuluję . A jakbyś chciała kartony, to zapraszam do mnie - u mnie w szpitalu tego towaru do wyboru i do koloru . Jej, ale u Ciebie ładnie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts