Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Iga w daliach 3 - komentarze

iga9

Recommended Posts

iga , a mnie najbardziej podoba się czerwona, rapowana ściana :D Podświetlenie jej robi złudzenie, jakby ściana była lekko zaokrąglona. Bardzo ładny efekt ! Gratki !!! :D

Niestety to wszystko, co udało mi się zobaczyć u Ciebie - pozostałe fotki nie otwierają się :( . A tak bardzo bym chciała zobaczyć Twoją kuchnię ...

Po wpisach poprzedników i ich zachwytach jeszcze bardziej czuję się pokrzywdzona :-? :cry: :cry:

Trzymam kciuki za zbiór kartonów i przeprowadzkę ! :wink:

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jejku jej! jakie komplementa! :D :oops: Ale bardzo milo je slyszec. :wink: Na forum ciekawe jest to, ze mozna u innych poogladac w prawdziwych domach w Polsce (a nie w katalogach i pismach o wnetrzach, gdzie wiele jest drogich rozwiazan i domow z za zachodniej granicy) rózne rozwiązania we wnętrzach. W innych stylach. Mi wiele rzeczy się podoba, choć u siebie zdecydowałam się na raczej nowoczsny styl.

kze lodowki wiekszej nie planuje - wole meble :wink: A druga lodowka bedzie w spizarni.

Mohag - rozmyslaj :wink: U mnie lodowka na widoku z salonu wiec chcialam ja "ukryc".

tabaluga1 - juz sie nie moge doczekac twoich kolorow :D

Sonika - tyle zachwytow :D Tym milsze, ze wlasnie od ciebie :D A kartony zdobylismy wiec duzo juz przewiezlismy :wink:

K74 z ta czystoscia to przesadzilas :lol: Zebyscie widzieli jaki tam syf! 8)

Ale zmartwiliscie mnie tymi zdjeciami. Niestety to wina amerykanskiego serwera pewnie. Choc ja zawsze widze wszystko :roll:

Ale pomyslcie jak to buduje napiecie :wink: :lol:

Probuj Adrianko - probuj :lol:

Pozdrawiam :D

Iga, Iga, jakie rzeczy ja tu czytam?! Juz mieszkacie! :D Gratki ogromne, poogladalam sobie najnowsze fory i przyznam, ze kuchnia jest super, ja tez taka planuje w przyszlosci. Kolorki mi bardzo leza, i sama sie zastanawiam nad zrobieniem kawalka sciany w takie paski (rozmawialam swojego czasu o tym z panem S., ktoremu takie rozwiazanie tez sie podoba, i chyba ma tak u siebie w domu nawet).

Co do pradu - to u nas tez problemy. Na poddaszu sprawdzilismy tylko jeden pokoj i w gniazdku nie bylo pradu, ale pare dni temu chcialam podlaczyc kinkiety (te w lazience przy lustrze) i pupa :-? nie ma pradu (za to jest w gniazdku obok). Nie mam pojecia o co chodzi, na szczescie jeszcze wisze troche kasy elektrykowi :oops: , ale mowilam mu o tym pradzie na poddaszu i mial sprawdzic co sie dzieje, na razie jednak sie nie pojawia. I dobrze, musze posprawdzac wszystkie pomieszczenia, bo inaczej to wiadomo, jak sie to skonczy.... :roll:

Trzymaj sie, kochana, nie przejmuj sie pierdolami, pij piffko (jak my z Kasia), i rozkoszuj sie domkiem.

Dzięki dziewczyny :D

Staram się bardzo niczym nie przejmować - raczej walczę o swoje :wink:

Popijam ostatnio raczej winko - tym bardziej, że cały czas od piątkowego wieczoru do niedzielnego włącznie mieliśmy gości :lol: A w następną sobotę pierwsza parapetówka - może to i lepiej, że wszytko jeszcze nie wykończone :wink: Na razie jeszcze oprowadzanie po domu mi się nie znudziło - mimo, że oglądających straszą dziury w ścianach i wiszące po rozkuciu ścian kable. :lol: A kable przewiercono mocując stelaż do płyt g-k... i teraz się bujamy :-? Tylko ja głupia wszystkim zapłaciłam :-?

Dominika cieszę się, że sie się falowana ściana podoba. Ale praktyczne toto nie jest - trzeba co jakiś czas odkurzać będzie :wink: :lol: Na razie osadza nam się pył budowlany :lol:

Ludzie - mnie wciągnęło sprzątanie - chyba bardziej niż układanie rzeczy. A za dużo nie mam jak układać, bo mebli brak :wink: Ciągle biegam, coś dokupuję i sprzątam - w przerwach wypróbowując ok. 2 x dziennie piekarnik (przypominam, że nie miałam go w ogóle ponad 3 lata, więc teraz chcę nadrobić :lol: ). Oczywiście mogę sobie na to pozwolić, bo dostałam 2 dni urlopu :lol: I oprócz szczęścia odczuwam nieustannie ból stóp :lol: Też tak mieliście?

A chwalić się mogę, że śpimy już na łóżku, a nie na materacu, mamy prawie skończoną garderobę i biurko pod komputer. Żyć nie umierać. No może tylko aparat zepsuty i nikt nie ma czasu zanieść go do naprawy 8)

O złych rzeczach nie piszę :D

Czarna dziura mnie chyba wciągnęła, że tyle czasu u Ciebie nie byłam :oops:

a tu takie rzeczy :D mieszkacie, to fantastycznie :D Gratuluję

pięknie wyglądają ściany, powtarzam jeszcze raz super pomysły!! Kuchnia taka nowoczesna, bałabym się z niej korzystać, wszystko tak się błyszczy :lol:

życzę wszystkiego dobrego, żeby Ci się poukładało tak jak mi się dobrze poukładało :D :D

Dzięki dziewczyny! :D

Powiem, że bałam się trochę tej kuchni- ale nie jest źle. Nawet biały blat super. Fakt, że ścieram po każdym przygotowaniu posiłku, ale i tak to trzeba robić. Mam jakąś fobię anty-robalową :lol: Że jak zostawisz okruszki to przylezą mrówki i inne paskudztwa 8) :lol:

Trochę się boję o lodówkę - bo taka mocno zabudowana a wg intrukcji powinno być po 5,5 cm luzu po bokach. Nie wiem, więc czy tego kawałak kuchni nie rozwalę :roll:

Kasia oczywiście zapraszam! Choć na razie tarasu i krzeseł brak :lol: Zresztą wkleję wam pewnie niedługo, co mamy zamiast tarasu :lol: Europalety mają bowiem serokie zastosowanie :wink:

Iga -bardzo podobajami sie kuchenne mebelki.Tez planuje wykonczyc kuchnie na wysoki połysk. Nie wiem czy pisałas, ale przypomnij w takim razie raz jeszcze co jest na scianie miedzy szfkami stojacymi a wiszącymi .Błyszczy mi sie tam cos -czy to jest tafla szkła? :D

Podaj wymiary swojej kuchni i napisz gdzie ta scianka czerwona stoi.

gratuluje zamieszkania w swoim gniazdku :D