Adriano Komputero 14.07.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 iga , a mnie najbardziej podoba się czerwona, rapowana ściana Podświetlenie jej robi złudzenie, jakby ściana była lekko zaokrąglona. Bardzo ładny efekt ! Gratki !!! Niestety to wszystko, co udało mi się zobaczyć u Ciebie - pozostałe fotki nie otwierają się . A tak bardzo bym chciała zobaczyć Twoją kuchnię ... Po wpisach poprzedników i ich zachwytach jeszcze bardziej czuję się pokrzywdzona Trzymam kciuki za zbiór kartonów i przeprowadzkę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.07.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Adrianko ja zawsze robię kilka podejśc do zdjęc Igi aż w końcu wszystko zobaczę Za 1 razy też nigdy nie widzę wszytskich fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 14.07.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 iga, jak ładnie . I jak czysto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 16.07.2007 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Jejku jej! jakie komplementa! Ale bardzo milo je slyszec. Na forum ciekawe jest to, ze mozna u innych poogladac w prawdziwych domach w Polsce (a nie w katalogach i pismach o wnetrzach, gdzie wiele jest drogich rozwiazan i domow z za zachodniej granicy) rózne rozwiązania we wnętrzach. W innych stylach. Mi wiele rzeczy się podoba, choć u siebie zdecydowałam się na raczej nowoczsny styl. kze lodowki wiekszej nie planuje - wole meble A druga lodowka bedzie w spizarni. Mohag - rozmyslaj U mnie lodowka na widoku z salonu wiec chcialam ja "ukryc". tabaluga1 - juz sie nie moge doczekac twoich kolorow Sonika - tyle zachwytow Tym milsze, ze wlasnie od ciebie A kartony zdobylismy wiec duzo juz przewiezlismy K74 z ta czystoscia to przesadzilas Zebyscie widzieli jaki tam syf! Ale zmartwiliscie mnie tymi zdjeciami. Niestety to wina amerykanskiego serwera pewnie. Choc ja zawsze widze wszystko Ale pomyslcie jak to buduje napiecie Probuj Adrianko - probuj Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 A trzeba było na hamerykański serwer się pchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 17.07.2007 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Ma sie ten ped do lepszego zycia w innym swiecie Kurka- innego nawet wtedy nie znalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.07.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Ma sie ten ped do lepszego zycia w innym swiecie Kurka- innego nawet wtedy nie znalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 20.07.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 iga, GRATULUJĘ ZAMIESZKANIA W NOWYM DOMKU !!! Niech się Wam dobrze i szczęśliwie mieszka ! P.S. Snu o wygranej też życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 20.07.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 http://forum.miau.pl/images/smiles/dance.gif Wszystkiego dobrego na nowej drodze mieszkaniowej http://forum.miau.pl/images/smiles/dance2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiowa 20.07.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Oby mieszkało się Wam jak najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 22.07.2007 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 A dziękuję - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 22.07.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 GRATULACJE ZAMIESZKANIA W NOWYM DOMKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak się cieszę że też już zamieszkaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 22.07.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 Iga, Iga, jakie rzeczy ja tu czytam?! Juz mieszkacie! Gratki ogromne, poogladalam sobie najnowsze fory i przyznam, ze kuchnia jest super, ja tez taka planuje w przyszlosci. Kolorki mi bardzo leza, i sama sie zastanawiam nad zrobieniem kawalka sciany w takie paski (rozmawialam swojego czasu o tym z panem S., ktoremu takie rozwiazanie tez sie podoba, i chyba ma tak u siebie w domu nawet). Co do pradu - to u nas tez problemy. Na poddaszu sprawdzilismy tylko jeden pokoj i w gniazdku nie bylo pradu, ale pare dni temu chcialam podlaczyc kinkiety (te w lazience przy lustrze) i pupa nie ma pradu (za to jest w gniazdku obok). Nie mam pojecia o co chodzi, na szczescie jeszcze wisze troche kasy elektrykowi , ale mowilam mu o tym pradzie na poddaszu i mial sprawdzic co sie dzieje, na razie jednak sie nie pojawia. I dobrze, musze posprawdzac wszystkie pomieszczenia, bo inaczej to wiadomo, jak sie to skonczy.... Trzymaj sie, kochana, nie przejmuj sie pierdolami, pij piffko (jak my z Kasia), i rozkoszuj sie domkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 23.07.2007 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Dzięki dziewczyny Staram się bardzo niczym nie przejmować - raczej walczę o swoje Popijam ostatnio raczej winko - tym bardziej, że cały czas od piątkowego wieczoru do niedzielnego włącznie mieliśmy gości A w następną sobotę pierwsza parapetówka - może to i lepiej, że wszytko jeszcze nie wykończone Na razie jeszcze oprowadzanie po domu mi się nie znudziło - mimo, że oglądających straszą dziury w ścianach i wiszące po rozkuciu ścian kable. A kable przewiercono mocując stelaż do płyt g-k... i teraz się bujamy Tylko ja głupia wszystkim zapłaciłam Dominika cieszę się, że sie się falowana ściana podoba. Ale praktyczne toto nie jest - trzeba co jakiś czas odkurzać będzie Na razie osadza nam się pył budowlany Ludzie - mnie wciągnęło sprzątanie - chyba bardziej niż układanie rzeczy. A za dużo nie mam jak układać, bo mebli brak Ciągle biegam, coś dokupuję i sprzątam - w przerwach wypróbowując ok. 2 x dziennie piekarnik (przypominam, że nie miałam go w ogóle ponad 3 lata, więc teraz chcę nadrobić ). Oczywiście mogę sobie na to pozwolić, bo dostałam 2 dni urlopu I oprócz szczęścia odczuwam nieustannie ból stóp Też tak mieliście? A chwalić się mogę, że śpimy już na łóżku, a nie na materacu, mamy prawie skończoną garderobę i biurko pod komputer. Żyć nie umierać. No może tylko aparat zepsuty i nikt nie ma czasu zanieść go do naprawy O złych rzeczach nie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 23.07.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 ole, ole, ole ... nie damy sie ole Igus co tam dziury w scianach, zaklajstrujesz i juz ich nie bedzie... ale jak masz teraz fajnie z tym sprzataniem hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.07.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Gratuluję zamieszkania Niczym się nie przejmuj wszystko powoli się ułoży, ale i tak jest SUPER I pamietaj gdzie nie trzymać wina Własny DOM to jest To Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 25.07.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Iga, cóż widzę . Mieszkacie . Jak tylko przestaniesz oprowadzać po domu wycieczki rodzinne, to muszę zajrzeć na Wasz taras w sprawie zaległych ciastek i piwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 26.07.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Czarna dziura mnie chyba wciągnęła, że tyle czasu u Ciebie nie byłam a tu takie rzeczy mieszkacie, to fantastycznie Gratuluję pięknie wyglądają ściany, powtarzam jeszcze raz super pomysły!! Kuchnia taka nowoczesna, bałabym się z niej korzystać, wszystko tak się błyszczy życzę wszystkiego dobrego, żeby Ci się poukładało tak jak mi się dobrze poukładało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 26.07.2007 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Dzięki dziewczyny! Powiem, że bałam się trochę tej kuchni- ale nie jest źle. Nawet biały blat super. Fakt, że ścieram po każdym przygotowaniu posiłku, ale i tak to trzeba robić. Mam jakąś fobię anty-robalową Że jak zostawisz okruszki to przylezą mrówki i inne paskudztwa Trochę się boję o lodówkę - bo taka mocno zabudowana a wg intrukcji powinno być po 5,5 cm luzu po bokach. Nie wiem, więc czy tego kawałak kuchni nie rozwalę Kasia oczywiście zapraszam! Choć na razie tarasu i krzeseł brak Zresztą wkleję wam pewnie niedługo, co mamy zamiast tarasu Europalety mają bowiem serokie zastosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna1 26.07.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Iga -bardzo podobajami sie kuchenne mebelki.Tez planuje wykonczyc kuchnie na wysoki połysk. Nie wiem czy pisałas, ale przypomnij w takim razie raz jeszcze co jest na scianie miedzy szfkami stojacymi a wiszącymi .Błyszczy mi sie tam cos -czy to jest tafla szkła? Podaj wymiary swojej kuchni i napisz gdzie ta scianka czerwona stoi. gratuluje zamieszkania w swoim gniazdku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts