Amtla 28.12.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Iga, jak to miło obejrzeć realizację marzeń. Pamiętam jak opisywałaś style i klimaty w jakich chcesz utrzymac poszczególne pomieszczenia. Dla postronnego czytelnika mogło to brzmieć niezrozumiale - a tutaj takie śliczne realia Oczxywiście należą się gratulacje, a świnki super. Czy one biegają po całym domku? aha, pomalowałabym też nóżki tej ślicznej komody - wyszła super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 28.12.2007 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 KROPELKA2 i Amtla dziekuje. Prosiaki biegaja po parterze, ale raczejpod nadrozem, bo sa jeszcze male i szalone. Normalnie siedzą w klatce. A z nogamikomody to jest tak, że problem był i jest z ich odmonotowaniem I jakoś tak już chyba zostanie - pasuje do okna dachowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.12.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Ale ładnie u Ciebie Iga , obejrzałam z pięc razy . Sypialnia bardzo klimatyczna . Co ja będę dużo gadać, bardzo fajnie to wszystko wyszło, macie piękny nietuzinkowy dom i basta . Zgadzam się z Amtlą - machnęłabyś te nózki, bo jednak trochę odstają. A nie możesz ich pomalować leżąc na podłodze ? Pod nóżki daj gazetę i może się uda. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.12.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 A, i jeszcze zapomniałam napisać, że komoda wyszła rewelacyjnie . Możesz być z siebie dumna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 30.12.2007 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Sonika cieszę się, że wpadłaś Cholipka - trzeba będzie coś z tymi nóżkami zrobić skoro tak mówicie Ale gazety się niesprawdzą Przyklejają się do mokrej farby Małżonekmnie zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 31.12.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Ja też wpadłam i popodziwiałam . Wyszło naprawdę ładnie i klimatycznie. Gratuluję zarówno pomysłów, jak i realizacji. No i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Niech się dobrze mieszka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 31.12.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Zaczynaliśmy w tym samym czasie i podglądałem Twoją budowę od początku i podziwiam za wytrwałość i konsekwencję.pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 http://bransoletka.blox.pl/resource/szampan.jpgPrzepis na Dobry Rok : (autor - Miłka) Bierzemy 12 miesięcy oczyszczamy je dokładnie z goryczy, chciwości, małostkowości i lęku, po czym rozkładamy każdy miesiąc na 30 lub 31 części tak, aby zapasu wystarczyło dokładnie na cały rok. Każdy dzień przyrządzamy osobno z jednego kawałka pracy i dwóch kawałków pogody i humoru. Do tego dodajemy trzy duże łyżki nagromadzonego optymizmu, łyżeczkę tolerancji, pół kwaterki marzeń, ziarenko ironii i odrobinę taktu. Następnie całą masę polewamy dokładnie dużą ilością miłości. Gotową potrawę przyozdabiamy bukietem uprzejmości i podajemy codziennie z radością i filiżanką dobrej, orzeźwiającej herbaty. Życzę pięknego 2008 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awaj 04.01.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Iga mam pytanie jak poradziłaś sobie w wykończeniem prysznica? chodzi mi o połączenie drzwi ze ścianką z luksferów bo mi podpowiedziano że tak się nie da a jezeli Ci się udało to napisz jeszcze proszę na jakie drzwi się zdecydowałaś? będę wdzięczna z apodzielenie się doświadczeniem gratuluję ślicznego domku naprawdę wyszło suuuper pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 06.01.2008 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2008 Potwierdzam, że z nóżkami dobrze by było coś zrobić.. A jak wysoką masz ściankę kolankową? Ile cm masz od końca wanny do początku skosów? No bo ja mam obawy czy nie będę miał za mało miejsca w swojej wannie pod skosami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 29.01.2008 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Juz tu zadko zagladam - dlatego wam odpowiem w opoznieniem Jakos mi powiadomienie juz nie przychodza- chyba, ze o privach, wiec lepiej tam do mnie pisac z pytaniami:wink: awaj faktycznie - szkalnych drzwi nie przytwierdzisz do scianki z luksferow tylko do pelnej sciany i tak jest zrobione u mnie. Ja nie chcialam w pelni szczelnych drzwi do kabyny (zreszta wykonawca tak mi jue wymierzyl, ze nie moglabym ich miec wiec dobrze, ze nie chcialam ), wiec nie mam zadnych uszczelek itp.A drzwi zamawialam na Obornickiej w takiej firmie od luster i szkla - nie pamietam nazwy. Podalam wymiar, oni nawiercaja otwory i sprzedaja ci do tego zawiady do szkla i klameczke do drzwi - jest kilka modeli do wyboru. ontowala mi moja ekipa. Generalnie takie drzwi do droga impreza, ale mi nie udalo sie znalezc w okolicy tanszych szklanych drzwi do kabiny - choc nie ukrywac, ze nie szukalam zbyt intensywnie kze coscie sie tych nozek tak uczepili Naprawde - w realu to wyglada dobrze jak sie patrzy z gory - kolor z;ewa sie z podloga i w ogole ich nie widac Na razie maluje ramki do zdjec- nozek juz mi sie nie chce Sciankę już po obudowani plyami g-k mam 127 cm - a wiec dosc wysoka. U mnie wanna jest przystosowana typowo pod lezenie - prysznic jest obok Wiec od razu bylo zalozenie ze nie bedziemy w iej stac- ja jestm niska wiec jak schyle glowe to moge sie spokojnie oplukac i wytrzec wychodzac. Maz juz nie ma takiej okazji A od scieny ma ok. 10cm odsunieta ta wanne - tak jak juz jestes w srodku to jest cos ok 150cm wysokosci, bo wanna jest dosc szeroka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.03.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Oj, dawno mnie tu nie było . Pięknie u Ciebie. bardzo mi się podobają drzwi od garderoby - kolor super. I oczywiście komoda do nich :) Ślicznie to wygląda. Sypialnia taka cieplutka Pięknie tam u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.03.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Mnie tu cale lata nie bylo. Ale zrobilam duze oczy. Iga jak Ty pieknie wszystko porobilas!!! Nie wiem czemu nie ma tych ostatnich zdjec sypialni, mi sie zdjecia koncza tym zdjeciem z lazienki. Zaluje, ze wszystkiego nie moge zobaczyc. Ale czad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 09.03.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 No proszę, nie dość że w domku ślicznie, to jeszcze i ogród rozkwita A jak świnki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.03.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Wiosna przyszła to widze że wracamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 10.03.2008 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Ano wracamy Nie ukrywam, że się stęskniłam Dziękuję za zachwyty - ja już się do wszystkiego bardzo przyzwyczaiłam Już bym mogła przemeblowywać i malować, gdyby nie fak, że tak dobrze się mieszka bez robót w tle No, ale roboty się zaczną. Przenosimy kredyt no trochę dodatkowych pieniędzy się skapnie. Najbardziej to się nie mogę doczekać tarasu Dominika - dziękuję za zainteresowanie prosiętami Prosiaki już duże i utuczone - co dzień witają nas głośnym piskiem i terroryzują nam zachciankami Na szczęście już podrosły i zrobiły się przelepiaste - mogę więc bezkarnie leżeć z nimi na kanapie i razem wyciągamy nogi Tylko one ziewają znacznie więcej Mają też swoje domki - zrobię wam fotkę, bo bardzo komicznie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 11.03.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Iga fajnie że znowu jestes. Bede nadal podgladać co nowego u Ciebie. Z wiosennymi pozdrowieniami Wciornastek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.03.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 A ja jak zwykle widzę krzyżyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.03.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 Ja też niestety . Tam gdzie nie ma linków same X . A tak bym chciała popatrzeć i oko nacieszyć Iga, możesz coś z tym zrobić ? Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.03.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 O widze że nie tylko ja mam problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts