AAJ2004 17.03.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witam Igo, piękne wykończenie wnętrz! Bardzo lubię takie żywe kolorki, a szczególnie podoba mi się ta czerwona ścianka w jadalni ikanapa No i obudowa wanny, chyba po wejściu nie chce się już z niej wychodzić... Sypialnia też super, naprawdę gratuluję i gustu i odwagi - opłaciło się. O pomarańczowej łazience nawet nie wspomnę, też będę miała w pomarańczu pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 21.03.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://photos84.nasza-klasa.pl/dev128/0/160/970/0160970987.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 21.03.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Wesołego Alleluja ! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1405.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.03.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Dzwon wesoło się rozlega,Pieśń potężna świat obiega.Oby serce też zostałonapełnione dzisiaj chwałąI tętniącym życiem wiosnyw Zmartwychwstania dzień radosny. http://images20.fotosik.pl/204/b9abe6467de40422.jpeg WESOŁEGO ALLELUJA! życzy Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.03.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.03.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Jaj przepięknie malowanych, Świąt wesołych, roześmianych. W poniedziałek kubeł wody. Szczęścia, zdrowia oraz zgody. WESOŁEGO ALLELUJA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.08.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Hmmm - długo mnie nie było... jakoś się aktywować muszę i parę fotek wkleić... nawet ostatnio robiłam foty na ogrodzie - w końcu mam taras ale najpierw polecę do was nadrobić zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.08.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2008 Witaj Iga, fajnie, że się odezwałaś . Napisz co nowego u Ciebie - dom dopieszczony na maksa? Czekam na te obiecane fotki coby popodziwiać trochę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 18.08.2008 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Niestety kompa mam w naprawie - a tam mam foty i program do ściągania zdjęć z aparatu A że naprawia kolega to nie wiem ile to potrwa Wrzucę foty na pewno jak już będę mogła - obym miała kompa z powrotem przed urlopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 To czekam na foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 15.09.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Witaj Iga.Zaglądam czasami do tojego dziennika budowy,a tu proszę jak pięknie.Obawiałam się tych kolorów a naprawdę wyszło to super. Jak możesz jeszcze wkleić zdjęcia to proszę.Mam pytanie dotyczące tego zdjęcia ze stołem,białymi krzesami.W tel jest czerwona ścianka czy to jest kominek a te tkaniny bo bokach.Przepięknie to wygląda.jak możesz objasnić bedę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.09.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Iga i gdzie się znowu zgubiłaś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.09.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Iga i gdzie się znowu zgubiłaś ??? Właśnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 07.10.2008 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Ha ha - byłam na baaardzo długich wakacjach W końcu po ponad 3 latach odbiliśmy sobie ten czas i wyjechaliśmy daleko na całe 3 tygodnie. Co wraz ze wszystkimi przygotowaniami dało trochę więcej. Wróciłam jakiś tydzień temu Teraz szukam zdjęć zrobionych latem coby wkleić, ale się gdzieś nam zagubiły na kompie... Jak znajdę to powklejam a jak nie trzeba będzie poczekać, bo teraz to już tak nie wygląda Po powrocie zastałam ogród w strasznym stanie. Nie wiem co robić z tymi wszystkimi choróbskami Muszę Mirka zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 07.10.2008 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Witaj Iga.Zaglądam czasami do tojego dziennika budowy,a tu proszę jak pięknie.Obawiałam się tych kolorów a naprawdę wyszło to super. Jak możesz jeszcze wkleić zdjęcia to proszę.Mam pytanie dotyczące tego zdjęcia ze stołem,białymi krzesami.W tel jest czerwona ścianka czy to jest kominek a te tkaniny bo bokach.Przepięknie to wygląda.jak możesz objasnić bedę wdzięczna. Już piszę - to nie kominek To zwykła ściana po środku ozdobiona poziomymi pasami z masy gipsowej i pomalowana na czerwono (tynk strukturalny był za drogi i moi wykończeniowcy zastosowali jakąś własną mieszankę) a z boku zostały pionowe gładkie pasy, na które została położona tapeta - ta sama, którą położyliśmy na drzwi na dole. W pionie w miejscu łączenia tapety z czerwoną częścią ściany jest "wystająca" na pokój zabudowa z płyt G-K, gdzie od wewnątrz zamontowane są niewidoczne od strony pokoju świetlówki = mamy więc ścienną lampę podkreślającą fakturę ściany. Gdzieś chyba wcześniej wklejałam zdjęcie z włączonym oświetleniem. Ja nadal jestem bardzo zadowolona z tego rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.11.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Iga, co u ciebie ? Rzadko ostatnio tu zaglądasz Udało się uratować ogród ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 20.11.2008 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Ech - szkoda gadać. Praca mnie porwała Co weekend obiecywałam, że napisze - nawet foto porobiłam A później klops Z ogrodem nienajlepiej, ale jak zimno to w ogóle nie chce mi się tam robić A najgorsze, że przez budowę w ulicy przerwali nam (chyba setny raz w ciągu ostatniego roku) kabel telefoniczny i nie mamy netu. I TPSA już tak się zdenerwowała, że powiedziała - nie naprawimy aż sie roboty zimne w ulicy nie skończą. A że nie wiadomo kiedy to nastąpi - zostaliśmy bez netu... Także nieprędko zobaczycie foty... Ale dzięki lidszu za pamięć. I jaki ładny nowy avatar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 20.11.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 http://www.smilies.4-user.de/include/Grosse/smilie_gr_132.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 20.11.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 http://www.smilies.4-user.de/include/Grosse/smilie_gr_132.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.12.2008 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2008 A najgorsze, że przez budowę w ulicy przerwali nam (chyba setny raz w ciągu ostatniego roku) kabel telefoniczny i nie mamy netu. I TPSA już tak się zdenerwowała, że powiedziała - nie naprawimy aż sie roboty zimne w ulicy nie skończą. A że nie wiadomo kiedy to nastąpi - zostaliśmy bez netu... o to beznadzieja Ale dzięki lidszu za pamięć. I jaki ładny nowy avatar bardzo dziękuję A pamiętać pamiętam, bo właściwie powinnam już mieszkać w swoim domku, tak jak ty, a ciągle jestem na początku drogi Nie ma jednak tego złego co by na dobre nie wyszło Zapraszam cię do mojego dziennika - będziemy budować inny domek i z tego jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts