Sławek_Kraków 19.02.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Jak długo od momentu zakupu lub otrzymania działki czekaliście na wszystkie formalności wzzit pozwolenie na budowe itd.? Na jakie ciekawe rzeczy natrafiliście?Oczywiście najbardziej zależy mi tu na forumowiczach z Krakowa. Pozdrawiam Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 19.02.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 WZ - rok!!! pozwolenie na budowe - 2 mce co prawda nie jestem z Krakowa, ale mam doswiadczenie z tamtymi urzedami... powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek_Kraków 19.02.2006 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 No to z wz byłem lepszy bo pół roku ale ustalenia z drogami prądwem itp. juz mi trfają od grudnia no i za miesiąc skłasdam zezwolenie ciekawe jak tu mi pójdzie. dzięki za wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts