ewa1201 19.02.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 mój dom jest stary, poniemiecki. Nosze się z zamiarek dobudowania jakiegoś ganku- czego ś, co wstępnie wyłapie wiatr i chłod. Prawdę mówiąc nie bardzo mam posysł z czego go zbudować- cały z cegły, z cegły i drewna czy może z profili oszklonych.Czy ktoś ma doświadczenie /lub pomysł/ w tym zakresie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 19.02.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Ja Ci powiem, jest taki serial "Daleko od noszy" - fajny !!Nie ma znacznia, z czego zbudujesz, wazny jest gust i dopasowanie do budynku. A te kilka calorii na dogrzanie nie ma znaczenia.Kieruj sie gustem i życzeniami zony. Bedziesz miał komfort psychiczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa1201 22.02.2006 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 cypek, to ja jestem ta żona!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts