loniu 02.02.2003 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2003 Drodzy forumowicze, Jestem bardzo ciekawy jak to jest z powierzchnią zabudowy. Wyczytałem gdzieś, że wyznaczają ją mury zewnętrzne budynku. Jednak mój pierwotny projekt został odrzucony z powodu zbyt dużej pow. zabudowy, do której wliczono tarasy (bo były na ich potrzeby fundamenty). Czy urzędnik miał rację wliczając tarasy? No i najważniejsze niedawno pojawiła się u mnie koncepcja dodatkowego balkonu (niezadaszonego)opartego na dwóch słupach nad tarasem (który z wspomnianych względów już nie jest wylewany a układany z pozbruku). Czy taki balkon powiększa pow zabudowy? Jest to dla mnie o tyle ważne, że nie mogę już powiększać pow zabudowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.02.2003 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Urzedniek mial racje. Pow zabudowy tworza te czesci obiektu budowlanego ktore stykala sie bezposrednio z gruntem.Licza nawet pow zabudowy lacznie z powierzchniami utwardzonymi i schodami wejsciowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 03.02.2003 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 ok a co z balkonewm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.02.2003 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 Tylko slupy podpierajace balkon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 03.02.2003 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 to byłoby super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 03.02.2003 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2003 w blikach balkonów do pow. użytkowej się nie liczy. Kupowałem mieszkanko 2 lata temu to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts