Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pistacjowej Tabalugi :)))

Recommended Posts

Tabaluga, znaczy się, że ten Twój ślubny usiłował Ci wmówić, że ten szef ekipy do przystojniaków nie należy mimo, że tak nie jest? A to cwana bestia, chce żebyś i Ty tak myślała :wink: (hmmm, ale zagmatwałam, co?).

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Widzę, że wszystkim oczka mocno z orbitek wychodzą. To uchylę rąbka tajemnicy i powiem (napiszę), że koparka była wynajęta z jednostki wojskowej. Spróbujcie popytać - jeśli macie gdzieś jednostkę lub jakieś duże zakłady pracy- tam z reguły mają swój sprzęt do odśnieżania, kopania itp.

A może ktoś z was akurat pracuje w takim zakładzie i nawet nie zdaje sobie sprawy, że można taką kopareczkę wynająć. Życzę powodzenia w poszukiwaniach.

tabaluga, to jestem pierwsza z gratulacjami :D :D :D

Ps. ile wziął koparkowy???

chyba musiał dopłacic do tego interesu... :lol: :lol:

Witam żabciu.

koparkowy pracował w ramach swojej pracy w jednostce wojskowej (dostał swoją buteleczkę na pocieszenie), a taki mają tam przelicznik.

Ile kosztowały stemple i jakiej są długości????

Rom

ha, ha, ha- stemple też były po 3 zł za sztukę. Długości ok 2.9, ale jeszcze sprawdzę. Mój wykonawca miał możliwość załatwienia po 1zł za metr bieżący stempla, ale mężulek troszkę się pospieszył nie pytając mnie :-? :-? :-? :-? :-?

Pustynia rzeczywiście wyszła dość duża. Brzózka rośnie w miejscu, gdzie posadziliśmy drzewka owocowe i sąsiad uświadomił nas, że będzie wypijała wodę. Poza tym moje dziecię jest bardzo uczulone na pyłki brzozy i teraz przeżywa katorgi. Cały czas jednak zastanawiam się nad tą brzózką, bo moja jest tylko jedna z nich, a tuż za płotem rosną jeszcze dwie sąsiada. Więc jeśli ja wytnę swoją to i tak niewiele to zmieni. A jest taka piękna- uwielbiam brzozy- zwłaszcza wiosną.

Aga widzę, że zmieniłaś zdjęcie pieska- teraz jest tak wiosennie- ślicznie.

Tabaluga do zmiany zdjęcia nakłoniły mnie takie jedne z Forum :wink: :)

Ja nie mam brzozy bo nie mam wogóle drzew ale marzy mi się taka mała z opadającymi gałęziami ( pewnie jakoś się nazywa :oops: ale ja taki lajkonik :wink: :) jestm w tej dziedzinie :-? ) Moje dziecięcia też uczulone ale co tam i tak wokoło różne alergeny latają 8)

Trzymam kciuki za dalsze postępy :)