Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pistacjowej Tabalugi :)))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Też kiedyś o takiej myślałam- do bloku jest na pewno super. Póki co moja jest jeszcze na chodzie- choć oprała dwoje małych dzieci.

A mój parkiet też niestety trochę ucierpiał- jeszcze dziś są plamy i małe nierówności. Mam nadzieję, że wyschnie i podłoga się nie podniesie.

Sąsiadka jest bardzo miła, ale nie bardzo znam jej męża. :-?

Ale postępy :D :D :D Super:)

Tak oglądam sobie Twoje zdjęcia i nachodzą mnie wątpliwości??? Manowicie nie masz za wysoko tych ław???? Powinny być poniżej granicy przemarzania gruntu. A jeżeli chodzi op deski to nie daj sie zrobić w konia. Oczyści się i szalunki pod wieniec jak znalazł

Tbaluga gratulki idzie u Ciebie ta praca do przodu aż miło popatrzyc :)

Deski oczywiście się jeszcze przydadzą :)

Mam nadzieję ze sąsiadka będzie wyrozumiała :)

Co do prania mój mąz wogóle nie bawi się w takie rzeczy ( widzę że chyba dobrze ) :wink: :)

Widzę że nasi męzowie mają ze sobą dużo wspólnego choć mój już nie wsiada do samolotu 8)

Ale postępy :D :D :D Super:)

Tak oglądam sobie Twoje zdjęcia i nachodzą mnie wątpliwości??? Manowicie nie masz za wysoko tych ław???? Powinny być poniżej granicy przemarzania gruntu. A jeżeli chodzi op deski to nie daj sie zrobić w konia. Oczyści się i szalunki pod wieniec jak znalazł

Widzę Rom że jesteś bardzo spostrzegawczy.I chwała Ci za to- czytaj proszę mój dziennik (jeśli Cię to nie znudzi) i oglądaj pilnie zdjęcia. No i oczywiście każde spostrzeżenia i uwagi mile widziane- wręcz wskazane.

Ja ten błąd zauważyłam w sobotę po południu, jak ekipa pojechała. Wczoraj całe popołudnie nie dawało mi to spokoju. Wiedziałam o tym, że warstwa przemarzania ma ok 110m, ale wykonawca, a raczej jego zastępca sugerował podniesienie budynku. Teraz wiem dlaczego. Dziś ekipa rozebrała wszystkie szalunki i będziemy kopać. O wszystkim napiszę potem w dzienniku.

T

Widzę że nasi męzowie mają ze sobą dużo wspólnego choć mój już nie wsiada do samolotu 8)

Aga, a dlaczego Twój już nie wsiada do samolotu?

Przedewszystkim brak czasu mój mąż skakał w harcerstwie :)

Mój mąz pozdrawia Twojego i zadrości mu pracy ( a on tak w pracy skacze ???).

ano - budowa sie super posuwa - oby tak dalej z twoja i meza przedsiebiorczoscia szlo :wink:

Nasi mezowie widze podobnie w budowie uczestnicza - moj tez podobnie czesto i na podobne okresy wyjezdza a poznej sie dziwi ile stanelo :wink: Ale sama widzisz, ze spojrzenia swierzym okiem jest pelniejsze o jakas wartosc dodana - wiec moze to lepiej, ze wyjezdzaja :wink: :D Poradzisz sobie swietnie :wink:

Troche gorzej sie wam z ta mala powodzia trafilo... zobacz - dotknal facet pralki i trach!!! :lol: :D :wink: moj nigdy nie tyka :-? Aga J.G pewnie ma racje, ze moze to i dobrze :wink: Powodzenia życze w negocjacjach z sasiami.

W kazdym razie czekamy na relacje zmagan z fudnametami w dziennku! :D