sylvia1 13.05.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 a my musielismy wyciąć brozy samosiejki małe jeszcze były ale urosły tam gdzie ma stac domek.. nie było wyboru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.05.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Wow, Tabaluga, widzę, że idziecie już do przodu. Chwal się na bieżąco postępami prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.05.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Talabugo ale taniocha Ja kupowałem w tartaku 3 metrowe po 8zł szt To rzeczywiście przepłaciłeś. Ale zawsze możesz je potem odsprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.05.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Gdzie pracuje Twój mąż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.05.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Gdzie pracuje Twój mąż? Aniu, w naszym miasteczku ( pisałam Ci już kiedyś, że niedaleko od Ciebie) jest taka jednostka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 13.05.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Tabalugo GRATULACYJKI!!! Dzielna Kobietko POWODZENIA NA NOWEJ DRODZE ZYCIA BUDOWLANEGO !!!!!!!!!!!!!!!POWODZENIA!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 13.05.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Parę dni minęło, a u Ciebie takie postępy! Robią wrażenie! Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 13.05.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Tabaluga GRATULACJE A szaluneczki i deseczki piekniusie POzdóweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 14.05.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Tabalugo proponuje nastepna pralke kupic otwierana z gory(bez telewizorka).Mamy taka juz kilka lat i swietnie sie sprawuje, a czesto gesto komus sie przypomina zeby cos dorzucic do pralki i nie ma ryzyka powodzi domowej.Zycze aby sasiadka byla wyrozumiala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 14.05.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Też kiedyś o takiej myślałam- do bloku jest na pewno super. Póki co moja jest jeszcze na chodzie- choć oprała dwoje małych dzieci. A mój parkiet też niestety trochę ucierpiał- jeszcze dziś są plamy i małe nierówności. Mam nadzieję, że wyschnie i podłoga się nie podniesie. Sąsiadka jest bardzo miła, ale nie bardzo znam jej męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 14.05.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Mój mąż włożył do pralki swoje rzeczy i ją włączył. Zdenerwowałam się nieco, bo obok leżały jeszcze inne rzeczy do prania. Faceeeeciiiii . Mój np. po praniu otworzy drzwiczki,aby nie skisło, ale już nie rozwiesi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 14.05.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Mój mąż włożył do pralki swoje rzeczy i ją włączył. Zdenerwowałam się nieco, bo obok leżały jeszcze inne rzeczy do prania. Faceeeeciiiii . Mój np. po praniu otworzy drzwiczki,aby nie skisło, ale już nie rozwiesi . Zawsze mówiłam, że są z Marsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 14.05.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Tabaluga, szaluneczki jak się patrzy ! Deseczki miodzio, pilnuj ich i szanuj, bo tyle kasy na bok pójdzie . My też zalaliśmy kiedyś sąsiadów . Ale oni nam nie podarowali - 150 PLN musieliśmy im na naprawę szkód wypłacić Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.05.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Ale postępy Super:) Tak oglądam sobie Twoje zdjęcia i nachodzą mnie wątpliwości??? Manowicie nie masz za wysoko tych ław???? Powinny być poniżej granicy przemarzania gruntu. A jeżeli chodzi op deski to nie daj sie zrobić w konia. Oczyści się i szalunki pod wieniec jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.05.2006 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Tbaluga gratulki idzie u Ciebie ta praca do przodu aż miło popatrzyc Deski oczywiście się jeszcze przydadzą Mam nadzieję ze sąsiadka będzie wyrozumiała Co do prania mój mąz wogóle nie bawi się w takie rzeczy ( widzę że chyba dobrze ) Widzę że nasi męzowie mają ze sobą dużo wspólnego choć mój już nie wsiada do samolotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 15.05.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Ale postępy Super:) Tak oglądam sobie Twoje zdjęcia i nachodzą mnie wątpliwości??? Manowicie nie masz za wysoko tych ław???? Powinny być poniżej granicy przemarzania gruntu. A jeżeli chodzi op deski to nie daj sie zrobić w konia. Oczyści się i szalunki pod wieniec jak znalazł Widzę Rom że jesteś bardzo spostrzegawczy.I chwała Ci za to- czytaj proszę mój dziennik (jeśli Cię to nie znudzi) i oglądaj pilnie zdjęcia. No i oczywiście każde spostrzeżenia i uwagi mile widziane- wręcz wskazane. Ja ten błąd zauważyłam w sobotę po południu, jak ekipa pojechała. Wczoraj całe popołudnie nie dawało mi to spokoju. Wiedziałam o tym, że warstwa przemarzania ma ok 110m, ale wykonawca, a raczej jego zastępca sugerował podniesienie budynku. Teraz wiem dlaczego. Dziś ekipa rozebrała wszystkie szalunki i będziemy kopać. O wszystkim napiszę potem w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 15.05.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 T Widzę że nasi męzowie mają ze sobą dużo wspólnego choć mój już nie wsiada do samolotu Aga, a dlaczego Twój już nie wsiada do samolotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 15.05.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Tabaluga też się zastanawiałam czemu te ławy nie sa w wykopach ale jakoś nic nie pisałam ... ale byś miałą wysoki parter... a ile ziemii by trzeba było nawieźć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.05.2006 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 T Widzę że nasi męzowie mają ze sobą dużo wspólnego choć mój już nie wsiada do samolotu Aga, a dlaczego Twój już nie wsiada do samolotu? Przedewszystkim brak czasu mój mąż skakał w harcerstwie Mój mąz pozdrawia Twojego i zadrości mu pracy ( a on tak w pracy skacze ???). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 15.05.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 ano - budowa sie super posuwa - oby tak dalej z twoja i meza przedsiebiorczoscia szlo Nasi mezowie widze podobnie w budowie uczestnicza - moj tez podobnie czesto i na podobne okresy wyjezdza a poznej sie dziwi ile stanelo Ale sama widzisz, ze spojrzenia swierzym okiem jest pelniejsze o jakas wartosc dodana - wiec moze to lepiej, ze wyjezdzaja Poradzisz sobie swietnie Troche gorzej sie wam z ta mala powodzia trafilo... zobacz - dotknal facet pralki i trach!!! moj nigdy nie tyka Aga J.G pewnie ma racje, ze moze to i dobrze Powodzenia życze w negocjacjach z sasiami. W kazdym razie czekamy na relacje zmagan z fudnametami w dziennku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts