Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pistacjowej Tabalugi :)))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No proszę, wybudowali a zaraz potem zasypali :lol: :lol: :wink: . Tera już pójdzie cały czas do góry.

Tabaluga, sąsiada masz super. A jaki wygadany :D :D :D . Co do wpisu w moim dzienniku - cholercia, toż ja nie mam jeszcze w dzienniku nawet dachu :o :o :o :wink: .

Dzięki wszystkim za gratulacje.

Sąsiad jest super. Jakoś tak mamy szczęście do dobrych sąsiadów (a już parę przeprowadzek mamy za sobą. No może pierwszy- były milicjant- zalazł nam porządnie za skórę. Wzywał policję, kiedy kąpaliśy się po 22.00 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: - a ja byłam wtedy w ciąży)

Rom

rura doprowadzająca powietrze do kominka -fi 100. Majster doradził nam też zainstalować w niej wiatraczek, żeby w razie czego wspomóc obieg powietrza. W środku jest beton B10. Ale wygląda naprawdę dobrze.

MonikaKa

Ja czytałam przede wszystkim dzienniki- bardzo cenna lektura. No i dział- wymiana doświadczeń. Przestudiowałam też w miarę dokładnie swój projekt i zadawałam pytania dotycząe właśnie jego. Rozmawiałam też z doradcą z hurtowni budowlanej- on sam właśnie skończył swoją budowę i pomógł mi w doborze materiałów, załatwił tańszy porotherm. No i oczywiście kierownik budowy. Oczywiście korzystałam też z priv. forumowicze zawsze chętnie pomagają. Jeśli masz jakieś pytania, to wal jak w dym. No i życzę owocnych rozmów. pozdrowienia

tabaluga,

ściany piękne ! :D . To wycieranie ściereczką :o , to też mnie zaskoczyło. Nie słyszałam o czymś takim :o . Twoja ekipa musi być wyjątkowa :o :D . Tak szybko buduje, tak równiutko i czyściutko, że oprócz aparatu powinnaś kamerę przynieść i to sfilmować, by pokazywać filmy instruktażowe.

:D :D :D

Pięknie mury pną się do góry :D :D :D

Moje gratulacje.

Talabugo mam tylko jedno pytanie: czy pod tymi cegiełkami masz izolację poziomą z papy lub folii??? Pytam bo to ważny element a nie widać go za bardzo na Twoich zdjciach. Ja dawaem pape na lepiku zgrzewana na goraco.

MonikaKa pisy w komentaryach a nie w dzienniku