Aga J.G 07.07.2006 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Tabaluga gartuluje stanu zero teraz niech się mury pną do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 07.07.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 No proszę jakis czas u Ciebie nie byłam i widzę, że stan zero gotowy. Brawo, brawo ! Oby tak dalej w takim tempie . Co do sąsiadów to dobry sąsiad jest bezcenny. Tak trzymaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 07.07.2006 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 09.07.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 GRATULUJEMY STANU ZERO!!! Teraz to już z górki!!! Zobaczycie!!! :D P.S.: Sąsiadowi, to jakaś flaszunia by się zdała, nie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.07.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 No proszę, wybudowali a zaraz potem zasypali . Tera już pójdzie cały czas do góry. Tabaluga, sąsiada masz super. A jaki wygadany . Co do wpisu w moim dzienniku - cholercia, toż ja nie mam jeszcze w dzienniku nawet dachu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 09.07.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 tabaluga, GRATULACJE !!! Ale szybko się uwinęliście ! Brawo !!! Teraz niech się MURY PNĄ DO GÓRY !!! P.S. Sąsiada masz super !!! Zapewne teraz prąd szybko podłączą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 09.07.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2006 Witam, bardzo mi sie podoba Twój dziennik i tempo pracy na budowie. My dostaniemy pozwolenie dopiero w sierpniu, nie moge sie już doczekać. Bardzo przystojny ten stan zero, gratuluję i życzę budowania bez przeszkód Czekam na kolejne wpisy. MonikaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 10.07.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Witam, wychodź z doła, bo mam pytanie-gdzie na forum znalazłaś, ew. jakie miałaś pytania dla ekipy? Ja jestem tak zielona że boje się że cos ważnego przegapię, a też bedę jak Ty głównym kierownikiem na budowie Pozdrawiam MonikaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 10.07.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 GARTULACJE sano zero!!! A teraz beda piekne mury - razem z nimi rosnie serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.07.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 HaHA sąsiada Talabugo masz naprawdę super Gratulki z okazji ukończenia stanu zerowego Jaki mocny beton daliście jako podbeton w środku??? I jaka gruba jest ta rura doprowadzająca powietrze do kominka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2006 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 To polewaj polewaj żeby dobrze rosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.07.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 http://img60.imageshack.us/img60/9940/d0202sr.gifGRATULACYJKI I DOŁĄCZAMY SIĘ DO POLEWANIA !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 10.07.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Dzięki wszystkim za gratulacje. Sąsiad jest super. Jakoś tak mamy szczęście do dobrych sąsiadów (a już parę przeprowadzek mamy za sobą. No może pierwszy- były milicjant- zalazł nam porządnie za skórę. Wzywał policję, kiedy kąpaliśy się po 22.00 - a ja byłam wtedy w ciąży) Rom rura doprowadzająca powietrze do kominka -fi 100. Majster doradził nam też zainstalować w niej wiatraczek, żeby w razie czego wspomóc obieg powietrza. W środku jest beton B10. Ale wygląda naprawdę dobrze. MonikaKa Ja czytałam przede wszystkim dzienniki- bardzo cenna lektura. No i dział- wymiana doświadczeń. Przestudiowałam też w miarę dokładnie swój projekt i zadawałam pytania dotycząe właśnie jego. Rozmawiałam też z doradcą z hurtowni budowlanej- on sam właśnie skończył swoją budowę i pomógł mi w doborze materiałów, załatwił tańszy porotherm. No i oczywiście kierownik budowy. Oczywiście korzystałam też z priv. forumowicze zawsze chętnie pomagają. Jeśli masz jakieś pytania, to wal jak w dym. No i życzę owocnych rozmów. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 10.07.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Smoczku!!! Dopiero co gratulowałem Ci stanu zero, a tu już ściany parteru na ukończeniu... Ale zap...ją ci Twoi Fachowcy!!! I murują przy tym jak się patrzy!!! Czyściutko, równiutko - jednym słowem GIT!!! Jestem pełen PODZIWU!!! Gratulacje!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 10.07.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Tylko dlaczego wycierają pustaki ściereczką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 10.07.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Tabaluga U Ciebie są jakieś czary ? Bez deszczu a urósł Ci domek jak grzybek po deszczu?!SUPER!!SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 10.07.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Tylko dlaczego wycierają pustaki ściereczką? Widać, że może to takie "zboczenie zawodowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 10.07.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 tabaluga, ściany piękne ! . To wycieranie ściereczką , to też mnie zaskoczyło. Nie słyszałam o czymś takim . Twoja ekipa musi być wyjątkowa . Tak szybko buduje, tak równiutko i czyściutko, że oprócz aparatu powinnaś kamerę przynieść i to sfilmować, by pokazywać filmy instruktażowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.07.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Pięknie mury pną się do góry Moje gratulacje. Talabugo mam tylko jedno pytanie: czy pod tymi cegiełkami masz izolację poziomą z papy lub folii??? Pytam bo to ważny element a nie widać go za bardzo na Twoich zdjciach. Ja dawaem pape na lepiku zgrzewana na goraco. MonikaKa pisy w komentaryach a nie w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 11.07.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Rom, u mnie również jest papa isofrex na dysperbicie.Wiem, że to bardzo ważne- w końcu izolacja. Jak zwykle dzięki, że czuwasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts