Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pistacjowej Tabalugi :)))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chwilę milczałam, bo na budowie od piątku nic się nie dzieje. W sobotę późnym popołudniem murarze skończyli ściany parteru i teraz krótka (???- może tydzień, może półtora) przerwa. Moja ekipa ma dośc dużo budów i już ponoć nie nadążają. Dla mnie jest to nawet na rękę, bo tą krótką pauzę wykorzystam na wizyty u lekarzy, stomatologów, odpoczynek i przede wszystkim na .... egzamin. Kochani! Dziś zdałam egzamin na nauczyciela mianowanego

No i teraz nareszcie mam wakacje, a w perspektywie małą podwyżkę od września. Szampanik już się chłodzi w lodówce- chyba zasłużyłam???

Rom, jeśli chodzi o strop, to już zamówiłam pustak acermana, deski i stemple już dawno są na budowie. Teraz czekam tylko na wyliczenie ilości zbrojenia.

Witaj Tabalugo,

Jestem początkującym inwestorem, dwa lata temu kupiłem działkę budowlaną w Jaworzu k. Bielsku-Białej i obecnie nadszedł czas na budowę. Zdecydowałem się na Pistacje i teraz jestem na etapie przygotowań do budowy, którą chcę rozpocząć w przyszłym roku. Bardzo podoba mi sie Twoja budowa i bardzo dokładny dziennik. Jeżeli będzie to możliwe chciałbym zobaczyć Twoje dzieło i oczywiście gorąco Ci kibicuję.

Pozdrawiam,

Fiddler

P.S. Gratuluję mianowania :D

Witaj Tabalugo,

Jestem początkującym inwestorem, dwa lata temu kupiłem działkę budowlaną w Jaworzu k. Bielsku-Białej i obecnie nadszedł czas na budowę. Zdecydowałem się na Pistacje i teraz jestem na etapie przygotowań do budowy, którą chcę rozpocząć w przyszłym roku. Bardzo podoba mi sie Twoja budowa i bardzo dokładny dziennik. Jeżeli będzie to możliwe chciałbym zobaczyć Twoje dzieło i oczywiście gorąco Ci kibicuję.

Pozdrawiam,

Fiddler

P.S. Gratuluję mianowania :D

Witaj Fiddler

Cieszę się, że dołączyłeś do naszego małego grona budujących dom pod pistacją. Oczywiście zapraszam na moją budowę, jeżeli tylko znajdziesz czas. Ja niestety nie miałam możliwości oglądania tego domku przed rozpoczęciem własnej budowy, bo niestety nie zgłosił się wcześniej nikt, kto juz rozpoczął budowę. Będzie mi bardzo miło, jeżeli będę mogła podzielić się swoim doświadczeniem. Pytaj, jeżeli będziesz potrzebował jakiejś pomocy. Wkrótce postaram się podsumować dotychczasowe koszty związane z budową. Pozdrawiam

Witaj Fiddler

Cieszę się, że dołączyłeś do naszego małego grona budujących dom pod pistacją. Oczywiście zapraszam na moją budowę, jeżeli tylko znajdziesz czas. Ja niestety nie miałam możliwości oglądania tego domku przed rozpoczęciem własnej budowy, bo niestety nie zgłosił się wcześniej nikt, kto juz rozpoczął budowę. Będzie mi bardzo miło, jeżeli będę mogła podzielić się swoim doświadczeniem. Pytaj, jeżeli będziesz potrzebował jakiejś pomocy. Wkrótce postaram się podsumować dotychczasowe koszty związane z budową. Pozdrawiam

No cóż ktoś zawsze musi być pierwszy :D Tym razem padło na Ciebie.

Będę wdzięczny za każdą informację i czekam na podsumowanie dotychczasowego etapu budowy. Ciekaw jestem jak będzie to wyglądało w porównianiu do planu. W tej chwili jestem na etapie analizowania projektu i dokonywania zmian. Na pewno, podobnie jak Ty, zlikwiduję wnękę w salonie. Zastanawiam się też nad wielkościami okien, bo w projekcie jest ich bardzo dużo. Jeżeli możesz to proszę o podsumowanie wprowadzonych przez Ciebie zmian w stosunku do projektu.

Pozdrawiam,

Fiddler

Dziękuję wszystkim za gratulacje. Awansik oblany, jak należało.

sylvia, teraz chyba zmieniły sie przepisy i podwyżka dopiero od wrzesnia. Ale na 100% pewna nie jestem.

dominikams

Czyżbyś była kolejną budującą nauczycielką?

Nie będziemy na siłę przyspieszać tempa prac. Myślę, że Boże Narodzenie 2006 jest raczej nierealne- nawet nie mam ekip do wykończenia. Mój mąż chce się przeprowadzać już na przyszłe wakacje- no nie wiem. :roll: :roll: :roll:

tabaluga1 TROCHE ZANIEDBAŁEM PRZEGLĄDANIE TWOJEGO DZIENNIKA :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: a tu takie rewelacje!!! :o :o :o :o :o

Na początek oczywiście gratulacje z osiągnietego w pocie czoła awansu zawodowego ;) Prawdziwy juz z ciebie nauczyciel :wink: no ale droga kariery jeszcze nie zakończone no nie????!!!

dom! stoi już u ciebie dom!!! możesz już sie po nim poruszać i wrecz meblować (w myślach) kurcze ..... super!!

wykusz robi wrażenie!! świetnie wykonany! teraz to moja droga co rusz bede do ciebie zagladac bo bardzo ciekawie u ciebie!!!

pozdrawiam serdecznie !