adaman 16.07.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 TabalugoAni się obejrzysz, jak będziesz podziwiać panoramę ze swojego balkonu Brawo,brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.07.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 No No gratulki Talabugo Widzę, że już czas się przygotowywać do stropu. Poczyniłaś juz jakieś przygotowania materiałowo-organizacyjne??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.07.2006 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Tabaluga pięknie to u Ciebie idzie Życzę Ci żeby całą budowa szła tak szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 18.07.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Chwilę milczałam, bo na budowie od piątku nic się nie dzieje. W sobotę późnym popołudniem murarze skończyli ściany parteru i teraz krótka (???- może tydzień, może półtora) przerwa. Moja ekipa ma dośc dużo budów i już ponoć nie nadążają. Dla mnie jest to nawet na rękę, bo tą krótką pauzę wykorzystam na wizyty u lekarzy, stomatologów, odpoczynek i przede wszystkim na .... egzamin. Kochani! Dziś zdałam egzamin na nauczyciela mianowanegoNo i teraz nareszcie mam wakacje, a w perspektywie małą podwyżkę od września. Szampanik już się chłodzi w lodówce- chyba zasłużyłam??? Rom, jeśli chodzi o strop, to już zamówiłam pustak acermana, deski i stemple już dawno są na budowie. Teraz czekam tylko na wyliczenie ilości zbrojenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fiddler 18.07.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Witaj Tabalugo, Jestem początkującym inwestorem, dwa lata temu kupiłem działkę budowlaną w Jaworzu k. Bielsku-Białej i obecnie nadszedł czas na budowę. Zdecydowałem się na Pistacje i teraz jestem na etapie przygotowań do budowy, którą chcę rozpocząć w przyszłym roku. Bardzo podoba mi sie Twoja budowa i bardzo dokładny dziennik. Jeżeli będzie to możliwe chciałbym zobaczyć Twoje dzieło i oczywiście gorąco Ci kibicuję. Pozdrawiam, Fiddler P.S. Gratuluję mianowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 18.07.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Tabaluga Gratuluję koleżance po fachu Zasłużyłas na pewno na szampana No i oczywiscie super, że tak pięknie rośnie Twój domek POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 18.07.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Witaj Tabalugo, Jestem początkującym inwestorem, dwa lata temu kupiłem działkę budowlaną w Jaworzu k. Bielsku-Białej i obecnie nadszedł czas na budowę. Zdecydowałem się na Pistacje i teraz jestem na etapie przygotowań do budowy, którą chcę rozpocząć w przyszłym roku. Bardzo podoba mi sie Twoja budowa i bardzo dokładny dziennik. Jeżeli będzie to możliwe chciałbym zobaczyć Twoje dzieło i oczywiście gorąco Ci kibicuję. Pozdrawiam, Fiddler P.S. Gratuluję mianowania Witaj Fiddler Cieszę się, że dołączyłeś do naszego małego grona budujących dom pod pistacją. Oczywiście zapraszam na moją budowę, jeżeli tylko znajdziesz czas. Ja niestety nie miałam możliwości oglądania tego domku przed rozpoczęciem własnej budowy, bo niestety nie zgłosił się wcześniej nikt, kto juz rozpoczął budowę. Będzie mi bardzo miło, jeżeli będę mogła podzielić się swoim doświadczeniem. Pytaj, jeżeli będziesz potrzebował jakiejś pomocy. Wkrótce postaram się podsumować dotychczasowe koszty związane z budową. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.07.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 http://img88.imageshack.us/img88/1223/256933af7.png Gratulacyjki Mianowania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 18.07.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Oj, mianowanie to wszystko dopiero przede mną Tabalugo, jak dalej bedziecie w takim tempie budować, to z Bożego Narodzenia 2007 zrobi się B.N. 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fiddler 18.07.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Witaj Fiddler Cieszę się, że dołączyłeś do naszego małego grona budujących dom pod pistacją. Oczywiście zapraszam na moją budowę, jeżeli tylko znajdziesz czas. Ja niestety nie miałam możliwości oglądania tego domku przed rozpoczęciem własnej budowy, bo niestety nie zgłosił się wcześniej nikt, kto juz rozpoczął budowę. Będzie mi bardzo miło, jeżeli będę mogła podzielić się swoim doświadczeniem. Pytaj, jeżeli będziesz potrzebował jakiejś pomocy. Wkrótce postaram się podsumować dotychczasowe koszty związane z budową. Pozdrawiam No cóż ktoś zawsze musi być pierwszy Tym razem padło na Ciebie. Będę wdzięczny za każdą informację i czekam na podsumowanie dotychczasowego etapu budowy. Ciekaw jestem jak będzie to wyglądało w porównianiu do planu. W tej chwili jestem na etapie analizowania projektu i dokonywania zmian. Na pewno, podobnie jak Ty, zlikwiduję wnękę w salonie. Zastanawiam się też nad wielkościami okien, bo w projekcie jest ich bardzo dużo. Jeżeli możesz to proszę o podsumowanie wprowadzonych przez Ciebie zmian w stosunku do projektu. Pozdrawiam, Fiddler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 18.07.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 WIELKIE GRATULACJE MIANOWANIA!!! W pełni sobie zasluzylas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.07.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Tabalugo gratuluję mianowania. podzwyzka nalezy ci sie juz od 1 VIII 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 19.07.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Dziękuję wszystkim za gratulacje. Awansik oblany, jak należało. sylvia, teraz chyba zmieniły sie przepisy i podwyżka dopiero od wrzesnia. Ale na 100% pewna nie jestem. dominikams Czyżbyś była kolejną budującą nauczycielką? Nie będziemy na siłę przyspieszać tempa prac. Myślę, że Boże Narodzenie 2006 jest raczej nierealne- nawet nie mam ekip do wykończenia. Mój mąż chce się przeprowadzać już na przyszłe wakacje- no nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 19.07.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 tabaluga1 TROCHE ZANIEDBAŁEM PRZEGLĄDANIE TWOJEGO DZIENNIKA a tu takie rewelacje!!! Na początek oczywiście gratulacje z osiągnietego w pocie czoła awansu zawodowego Prawdziwy juz z ciebie nauczyciel no ale droga kariery jeszcze nie zakończone no nie????!!! dom! stoi już u ciebie dom!!! możesz już sie po nim poruszać i wrecz meblować (w myślach) kurcze ..... super!! wykusz robi wrażenie!! świetnie wykonany! teraz to moja droga co rusz bede do ciebie zagladac bo bardzo ciekawie u ciebie!!! pozdrawiam serdecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.07.2006 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Tabaluga gratki awansu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.07.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Pięknie rosną pistacje Smoczku :) Gratuluję postępów - ślicznie wygląda Twój domek :) I oczywiście gratuluję awansu I o to chodzi !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.07.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Moje GRATULKI talabugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasiaR 21.07.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Witaj Tabalugo! Ależ śliczna ta Twoja Pistacja!!! A Ty... jesteś niesamowicie dzielną kobietką!!! I jeszcze MIANOWANIE zrobiłaś!!! GRATULUJĘ koleżance po fachu! Razem z mężem czytamy Twój DZIENNIK,niczym najciekawszą powieść w odcinkach.Trzymamy kciuki !Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 22.07.2006 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Piekne zestawienie kosztow. Ale o robociznie nie napisalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Loxia 24.07.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Tabaluga już się nie mogę doczekać dalszych zdjęc Twojego domu. nie każ nam długo czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts