Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pistacjowej Tabalugi :)))

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tabaluga,

ja widzę, że u Ciebie nie ma odpoczynku i wakacyjnej laby. Robota idzie w przód, strop ułożony, schody się robią ... No, no, jestem pod wrażeniem ! :D

Wiele dylematów, trochę poprawek , zmian i domek będzie taki jaki sobie wymarzyłaś.

P.S. Ja właśnie zmieniłam schody dwubiegowe (które były w projekcie) na zabiegowe 8) . Po prostu jak zobaczyłam pewne schody tego typu już wykończone "zachorowałam" na nie :wink: .

Pozdrówka ! :D

Zaległości nadrobione domek rośnie pięknie :)

Co do łazienki i okna w mojej dolnej też go nie ma i jakoś nie zauważam nadmiernej wilgoci :)

A ja dziś zauważyłam, że w mojej małej łazience nie ma nawet wentylacji :o :-? :( :-?

To znaczy teraz tą funkcję pełni dorobione okienko, nie wiem tylko, czy ze względu na gabaryty łazienki nie zostanie jednak zamurowane. :-?

Tabaluga,

ja widzę, że u Ciebie nie ma odpoczynku i wakacyjnej laby. Robota idzie w przód, strop ułożony, schody się robią ... No, no, jestem pod wrażeniem ! :D

Wiele dylematów, trochę poprawek , zmian i domek będzie taki jaki sobie wymarzyłaś.

P.S. Ja właśnie zmieniłam schody dwubiegowe (które były w projekcie) na zabiegowe 8) . Po prostu jak zobaczyłam pewne schody tego typu już wykończone "zachorowałam" na nie :wink: .

Pozdrówka ! :D

Oj Adrianko, odpoczynek to czasami bywa, a wolałabym, by jednak nie było tyle przerw. Tym bardziej, że szykuje się teraz dłuższa :( :cry: :( :cry:

A dylematy ciągle się pojawiają, to chyba zresztą całkiem normalne. Wiele rzeczy wychodzi dopiero w praniu.

A ja dziś zauważyłam, że w mojej małej łazience nie ma nawet wentylacji :o :-? :( :-?

To znaczy teraz tą funkcję pełni dorobione okienko, nie wiem tylko, czy ze względu na gabaryty łazienki nie zostanie jednak zamurowane. :-?

A jednak dopatrzyłam się wentylacji w łazience. Na szczęście.

TABALUGO!

GRATULUJĘ - postęp prac jest imponujący :-).

Zachwyciłam się pomysłem ze schodami, mój mąż też. Z tego urodził się pomysł odwiedzenia waszej Pistacji, coby nasza, która się rozpocznie we wrześniu mogła wziąść dobry przykład ze starszej siostry 8) . Czy możliwe byłoby spotkanko?

Zastanów się proszę czy i ewentualnie kiedy i daj znać najlepiej na maila.

Pozdrawiam serdecznie

Dabell