kasia64 31.07.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 tabalugo najważniejsze że są i czekają na dalszy ciąg prac.Trzymamy kciuki Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.08.2006 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Zaległości nadrobione domek rośnie pięknie Co do łazienki i okna w mojej dolnej też go nie ma i jakoś nie zauważam nadmiernej wilgoci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 02.08.2006 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Tabaluga, ja widzę, że u Ciebie nie ma odpoczynku i wakacyjnej laby. Robota idzie w przód, strop ułożony, schody się robią ... No, no, jestem pod wrażeniem ! Wiele dylematów, trochę poprawek , zmian i domek będzie taki jaki sobie wymarzyłaś. P.S. Ja właśnie zmieniłam schody dwubiegowe (które były w projekcie) na zabiegowe . Po prostu jak zobaczyłam pewne schody tego typu już wykończone "zachorowałam" na nie . Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szarbia 03.08.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Oj, mostek widze na balkonie. Ja tez mam taki ... ... przynajmniej na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.08.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Talabugo zalewanie przynajmniej na długo utkwi Ci w pamięci po tych wszystkich przygodach A z tą pogodą to rzeczywiście Ci się udało. Jak ja zalewałem to grzało słońce i musiałem ostro polewać. Pozdrawiam i czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 04.08.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 szybko to u ciebie wszystko idzie - pomimo małych podtknieć - gratuluje!!!! wykusze jest wypaśny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 04.08.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Tabaluga ale pistacje urosły i nawet juz zakwitły piękna wiechą , brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 04.08.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Zaległości nadrobione domek rośnie pięknie Co do łazienki i okna w mojej dolnej też go nie ma i jakoś nie zauważam nadmiernej wilgoci A ja dziś zauważyłam, że w mojej małej łazience nie ma nawet wentylacji To znaczy teraz tą funkcję pełni dorobione okienko, nie wiem tylko, czy ze względu na gabaryty łazienki nie zostanie jednak zamurowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.08.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 GRATULACJE !!!!GRATULACJE !!!ZALANEGO STROPU!!!!!!http://img188.imageshack.us/img188/4852/cid6cdb73fa7c8e4020b2342a313bfa8377zt9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 04.08.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Tabaluga, ja widzę, że u Ciebie nie ma odpoczynku i wakacyjnej laby. Robota idzie w przód, strop ułożony, schody się robią ... No, no, jestem pod wrażeniem ! Wiele dylematów, trochę poprawek , zmian i domek będzie taki jaki sobie wymarzyłaś. P.S. Ja właśnie zmieniłam schody dwubiegowe (które były w projekcie) na zabiegowe . Po prostu jak zobaczyłam pewne schody tego typu już wykończone "zachorowałam" na nie . Pozdrówka ! Oj Adrianko, odpoczynek to czasami bywa, a wolałabym, by jednak nie było tyle przerw. Tym bardziej, że szykuje się teraz dłuższa A dylematy ciągle się pojawiają, to chyba zresztą całkiem normalne. Wiele rzeczy wychodzi dopiero w praniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 04.08.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A ja dziś zauważyłam, że w mojej małej łazience nie ma nawet wentylacji To znaczy teraz tą funkcję pełni dorobione okienko, nie wiem tylko, czy ze względu na gabaryty łazienki nie zostanie jednak zamurowane. A jednak dopatrzyłam się wentylacji w łazience. Na szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 04.08.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 GRATULUJE PIĘKNEGO STROPU I SUPER SCHODóW a jaka sliczna wiecha... A u nas panowie wchodza jutro do ścian... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.08.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Piekne schody do pieknego stropu! A pretekstu do odwiedziania domciu chyba nie trzeba miec,co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 04.08.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witaj! Dawno tu nie zaglądałem ,a tu takie zmiany!!! Gratulace -strop jak lotnisko no i schody ,a ja cały czas po drabinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 04.08.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 tabaluga, wiecha na stropie śliczniutka, a strop i schody jeszcze bardziej. No to już następny etap za Tobą . WIELKIE GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Gratuluje zalanego stropu i jakie piekne kwiatki Trzymam kciuki za dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 05.08.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Gratuluje STROPU!!!! schody podobają mi się bardzo http://www.digart.pl/data/img/25/12/miniaturki3/379062.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 05.08.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 TABALUGO! GRATULUJĘ - postęp prac jest imponujący . Zachwyciłam się pomysłem ze schodami, mój mąż też. Z tego urodził się pomysł odwiedzenia waszej Pistacji, coby nasza, która się rozpocznie we wrześniu mogła wziąść dobry przykład ze starszej siostry . Czy możliwe byłoby spotkanko? Zastanów się proszę czy i ewentualnie kiedy i daj znać najlepiej na maila. Pozdrawiam serdecznie Dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 05.08.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 dabellwysłałam Ci wiadmość na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 05.08.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Witaj! Dawno tu nie zaglądałem ,a tu takie zmiany!!! Gratulace -strop jak lotnisko no i schody ,a ja cały czas po drabinie. Czyli będą schody drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts