Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Pistacjowej Tabalugi :)))

Recommended Posts

Tabalugo, ale fajnie Wam domek rosnie, juz poddasze sie robi i wiezba juz czeka...,nie dlugo i dach bedzie...Tak trzymac...

Fajnie, ze mogliscie goscic kogos kto planuje budowe takiego samego domku... :p

Domek rośnie znowu i to nas najbardziej cieszy. Więźba czeka sobie z tyłu działki na swoją kolej. A nas bardzo cieszy fakt, że możemy komuś pomóc w planowaniu, zmianach itp. Taka wizja lokalna daje prawdziwy obraz przyszłego domu i jeśli komuś pomoże to podjąć decyzje co do zakupu projektu lub ewentualnych zmian, to będzie nam bardzo miło.

W przyszłą sobotę prawdopodobnie znowu będziemy mieć gości- z tego forum właśnie. Już cieszymy się na tą wizytę. :p :p :p :p :p :p

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tabaluga, ale pędzicie z budową :D . Jeszcze trochę i będziecie mieli dach nad głową skoro już więźba czeka na swą kolej, oby tak dalej.

Taka wizja lokalna to fajna sprawa. Nam wcześniej udało się zobaczyć naszą chałupkę w rzeczywistości a nie na papierze. Dzięki temu uniknęliśmy kilku błędów.

Tabalugo, ale fajnie Wam domek rosnie, juz poddasze sie robi i wiezba juz czeka...,nie dlugo i dach bedzie...Tak trzymac...

Domek rośnie znowu i to nas najbardziej cieszy. Więźba czeka sobie z tyłu działki na swoją kolej. A nas bardzo cieszy fakt, że możemy komuś pomóc w planowaniu, zmianach itp. Taka wizja lokalna daje prawdziwy obraz przyszłego domu i jeśli komuś pomoże to podjąć decyzje co do zakupu projektu lub ewentualnych zmian, to będzie nam bardzo miło.

W przyszłą sobotę prawdopodobnie znowu będziemy mieć gości- z tego forum właśnie. Już cieszymy się na tą wizytę. :p :p :p :p :p :p

Tabalugo

my też się bardzo cieszymy 8) :lol: . Opiekę dla diabełków załatwiłam, więc potwierdzam niniejszym, że na ten moment jestem na 100% pewna, że się zobaczymy :-)

cieplutko pozdrawiam

Dabell

Tabalugo

my też się bardzo cieszymy 8) :lol: . Opiekę dla diabełków załatwiłam, więc potwierdzam niniejszym, że na ten moment jestem na 100% pewna, że się zobaczymy :-)

cieplutko pozdrawiam

Dabell

No to super. Z więźbą co prawda jeszcze nie zdążymy, ale ściany i kominy na górze już będą. No i mam obiecane, że po dzisiejszej przerwie jutro murarze pojawią się na budowie. Tak więc będzie już co oglądać :p

Również pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na sobotę.

Do zobaczenia u nas, dabell :p :p :p

Ech - fajnie jak tak domek nabiera ksztaltow :D A te krokwie robia wrazenie :D

Z dekarza sie usmialam :lol: Ja bede miala 118m pow. uzytkowej i przezyje :wink: Dal mnie twoje 140 to juz palac :wink: :D :lol:

iga, dla mnie to też dużo, teraz mieszkam na 65 m2 więc drugie tyle z nawiązką to będą prawie hektary. Dlatego tak zdziwiła mnie reakcja dekarza. A może on ma jakieś 500m2? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Zresztą dom od frontu nie wydaje się duży przez to, że jest wąski.

Tabalugo

dziekujemy za pokazanie domku, naprawde takie zobaczenie w 3D duzo daje i uspokaja ze projekt jest trafiony.Dzisiaj dzwoniłam do architektury.Powiedzieli ze Wz-tka trafi do nas w ciągu miesiaca.Juz nie możemy się doczekać.

Czyli decyzja podjęta? Czekam na dalsze wieści. :p

Idzie, idzie dziewczyny, ale czy aż tak szybko :roll: :roll: :roll:

Z całą pewnością wakacje zleciały mi baaaaardzo szybko, jeszcze tylko tydzień i do pracy. Cieszę się, że cała budowa przypadła własnie na okres wakacji, bo inaczej jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić. Ciągłe telefony- a ja w czasie lekcji wyłączam komórkę.

Jutro mają skończyć murarkę, potem przyjdą jeszcze tylko jak już będzie więźba -na wykończenie.

sylvia,

czekam na Twój strop. Zobaczysz domek z zupełnie innej perspektywy