tabaluga1 20.08.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Tabalugo, ale fajnie Wam domek rosnie, juz poddasze sie robi i wiezba juz czeka...,nie dlugo i dach bedzie...Tak trzymac... Fajnie, ze mogliscie goscic kogos kto planuje budowe takiego samego domku... Domek rośnie znowu i to nas najbardziej cieszy. Więźba czeka sobie z tyłu działki na swoją kolej. A nas bardzo cieszy fakt, że możemy komuś pomóc w planowaniu, zmianach itp. Taka wizja lokalna daje prawdziwy obraz przyszłego domu i jeśli komuś pomoże to podjąć decyzje co do zakupu projektu lub ewentualnych zmian, to będzie nam bardzo miło. W przyszłą sobotę prawdopodobnie znowu będziemy mieć gości- z tego forum właśnie. Już cieszymy się na tą wizytę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 20.08.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Tabalugo cieszę się razem z Tobą że prace ruszyły do przodu Trzymam kciuki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.08.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 Tabaluga, ale pędzicie z budową . Jeszcze trochę i będziecie mieli dach nad głową skoro już więźba czeka na swą kolej, oby tak dalej. Taka wizja lokalna to fajna sprawa. Nam wcześniej udało się zobaczyć naszą chałupkę w rzeczywistości a nie na papierze. Dzięki temu uniknęliśmy kilku błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2006 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Tabaluga Pistacje rosną pięknie i bardzo szybko trzymam kciuki żeby dalej szło równie sparwnie Bardzo fajne są wizyty forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.08.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 No No trochę mnie nie było a ty takie zmiany Talabugo gratuluje postępów i trzymam kciukasy za dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 22.08.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Ech - fajnie jak tak domek nabiera ksztaltow A te krokwie robia wrazenie Z dekarza sie usmialam Ja bede miala 118m pow. uzytkowej i przezyje Dal mnie twoje 140 to juz palac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietrek30 22.08.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Obglądnąłem sobie Twą chatę i ujmę super, a przede wszystkim podziwiam tych od murów - czyściochy. 140 coś metrów, zazdroszczę, ja jak usłyszałem swoje metry dachu to wyłysiałem i to nie tylko na głowie Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 22.08.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Tabalugo, ale fajnie Wam domek rosnie, juz poddasze sie robi i wiezba juz czeka...,nie dlugo i dach bedzie...Tak trzymac... Fajnie, ze mogliscie goscic kogos kto planuje budowe takiego samego domku... Domek rośnie znowu i to nas najbardziej cieszy. Więźba czeka sobie z tyłu działki na swoją kolej. A nas bardzo cieszy fakt, że możemy komuś pomóc w planowaniu, zmianach itp. Taka wizja lokalna daje prawdziwy obraz przyszłego domu i jeśli komuś pomoże to podjąć decyzje co do zakupu projektu lub ewentualnych zmian, to będzie nam bardzo miło. W przyszłą sobotę prawdopodobnie znowu będziemy mieć gości- z tego forum właśnie. Już cieszymy się na tą wizytę. Tabalugo my też się bardzo cieszymy . Opiekę dla diabełków załatwiłam, więc potwierdzam niniejszym, że na ten moment jestem na 100% pewna, że się zobaczymy cieplutko pozdrawiam Dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.08.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Tabalugo, ale fajnie Wam domek rosnie, juz poddasze sie robi i wiezba juz czeka...,nie dlugo i dach bedzie...Tak trzymac... Fajnie, ze mogliscie goscic kogos kto planuje budowe takiego samego domku... Domek rośnie znowu i to nas najbardziej cieszy. Więźba czeka sobie z tyłu działki na swoją kolej. A nas bardzo cieszy fakt, że możemy komuś pomóc w planowaniu, zmianach itp. Taka wizja lokalna daje prawdziwy obraz przyszłego domu i jeśli komuś pomoże to podjąć decyzje co do zakupu projektu lub ewentualnych zmian, to będzie nam bardzo miło. W przyszłą sobotę prawdopodobnie znowu będziemy mieć gości- z tego forum właśnie. Już cieszymy się na tą wizytę. Tabalugo my też się bardzo cieszymy . Opiekę dla diabełków załatwiłam, więc potwierdzam niniejszym, że na ten moment jestem na 100% pewna, że się zobaczymy cieplutko pozdrawiam Dabell No to super. Z więźbą co prawda jeszcze nie zdążymy, ale ściany i kominy na górze już będą. No i mam obiecane, że po dzisiejszej przerwie jutro murarze pojawią się na budowie. Tak więc będzie już co oglądać Również pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na sobotę. Do zobaczenia u nas, dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.08.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Ech - fajnie jak tak domek nabiera ksztaltow A te krokwie robia wrazenie Z dekarza sie usmialam Ja bede miala 118m pow. uzytkowej i przezyje Dal mnie twoje 140 to juz palac iga, dla mnie to też dużo, teraz mieszkam na 65 m2 więc drugie tyle z nawiązką to będą prawie hektary. Dlatego tak zdziwiła mnie reakcja dekarza. A może on ma jakieś 500m2? Zresztą dom od frontu nie wydaje się duży przez to, że jest wąski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 22.08.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Tabaluga Pistacje rosną pięknie i bardzo szybko trzymam kciuki żeby dalej szło równie sparwnie Bardzo fajne są wizyty forumowiczów Po pierwszej wizycie też tak mogę powiedzieć Za parę dni będę miała znów gości i już się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.08.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Niemożliwy jest Pan dekarz. 140m mu mało hahaha ciekawe jaki on ma dom. Pewnie może się gonić po nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2006 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Tabaluga trzymam kciuki za dach, czapeczka to bardzo fajny moment i chyba ostatnia tak spektakularna zmiana na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plento 23.08.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Tabalugo dziekujemy za pokazanie domku, naprawde takie zobaczenie w 3D duzo daje i uspokaja ze projekt jest trafiony.Dzisiaj dzwoniłam do architektury.Powiedzieli ze Wz-tka trafi do nas w ciągu miesiaca.Juz nie możemy się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 23.08.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Tabalugo dziekujemy za pokazanie domku, naprawde takie zobaczenie w 3D duzo daje i uspokaja ze projekt jest trafiony.Dzisiaj dzwoniłam do architektury.Powiedzieli ze Wz-tka trafi do nas w ciągu miesiaca.Juz nie możemy się doczekać. Czyli decyzja podjęta? Czekam na dalsze wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 24.08.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Smocczku, gratuluję postępów :) A złoty dąb jest śliczny i nie można z niego rezygnować - to prawda :) Będę podpatrywać Twoje Pistacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.08.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Też się cieszę że prace posuwają się do przodu,tak trzymać Trzymam kciuki za dalsze postępy i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 24.08.2006 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Alez u ciebie to szybciutko idzie... i jak ładnie... no po prostu super a u mnie strop dopiero w przyszłym tygodniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 24.08.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Idzie, idzie dziewczyny, ale czy aż tak szybko Z całą pewnością wakacje zleciały mi baaaaardzo szybko, jeszcze tylko tydzień i do pracy. Cieszę się, że cała budowa przypadła własnie na okres wakacji, bo inaczej jakoś nie potrafię sobie tego wyobrazić. Ciągłe telefony- a ja w czasie lekcji wyłączam komórkę. Jutro mają skończyć murarkę, potem przyjdą jeszcze tylko jak już będzie więźba -na wykończenie. sylvia, czekam na Twój strop. Zobaczysz domek z zupełnie innej perspektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.08.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Tabaluga, możesz sobie w końcu pozwiedzać pokoje na pięterku . Cieszę się, że jesteście zadowoleni z wybranego projektu, chłopcy na pewno już się cieszą na zamieszkanie w nowych pokojach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts