malmuc 30.08.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Wielkie dzięki, w takim razie chyba tez odczepie sie od tych 160 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 30.08.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Wielkie dzięki, w takim razie chyba tez odczepie sie od tych 160 Nie ma za co. Mój wykonawca zaproponował również, żebyśmy później zamontowali sobie wewnątrz jakiś wiatraczek, żeby w razie potrzeby wymusić nawiew powietrza czy coś w tym stylu. Zresztą przy okazji jeszcze o to zapytam. pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.08.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Tabalugo Piknie,kurka piknie więżba wędruje na dach A ta pogoda to niech ją ........Podobno od piątku ma być gucio ciepło i bez deszczu i tak cały miesiąc Czego Tobie i sobie i innym inwestorom gorąco życzę Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.08.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Tabalugo dacie rady. pogoda sie poprawi i wiezba juz bedzie.., reszta tez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 30.08.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Będę teraz z ogromną nadzieją spoglądała w niebo. To, że wrzesień ma być ciepły- już słyszałam. To bardzo dobrze wróży zaczynającym budowę- mam nadzieję, kasiu, że zdążycie przykryć domek, zanim zacznie się sroga zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 31.08.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Będę teraz z ogromną nadzieją spoglądała w niebo. To, że wrzesień ma być ciepły- już słyszałam. To bardzo dobrze wróży zaczynającym budowę- mam nadzieję, kasiu, że zdążycie przykryć domek, zanim zacznie się sroga zima. Tabalugo też mamy taką nadzieję i dlatego trzymamy kciuki za tą pogodę Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.08.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Talabugo jak teraz, po tym jak masz strop, zapatrujesz siena kwestię wielkość swojego domku?? chyba już nie wydjae sie taki mały co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 31.08.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Talabugo jak teraz, po tym jak masz strop, zapatrujesz siena kwestię wielkość swojego domku?? chyba już nie wydjae sie taki mały co?? Rom domek nabrał teraz naprawdę rozmiarów i wydaje mi się coraz większy. Jest już w miarę posprzątane, krokwie na dachu więc wydaje mi się, że można go spokojnie zaliczyć do duuuużych domów. Podniosłam jeszcze ściankę kolankową i teraz pokoje na górze będą naprawdę słusznych rozmiarów. Jestem coraz bardziej oczarowana moim domem i mogę spokojnie powiedzieć, że wybór był trafny. A Ty widzę, że już mieszkasz- GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.08.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Dzięki Talabugo Domek wprawdzie niewykończony ale jest suuuuuuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonga 31.08.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Witam, sorki, że wracam do zamierzchłej przeszłości, ale dla nas sprawa jest jak najbardziej aktualna. Podobnie jak Ty mamy na działce gliniaste podłoże. Projektantka zaprojektowała nam z tego powodu ocieplenie fundamentów styropianem ekstrudowanym. U ciebie zdaje się jest zwykły + folia kubełkowa. To znacznie tańsze rozwiązanie. Czy tak mieliście w projekcie? Czy konsultowaliście to z kimś? Nasz wykonawca przychyla się do zdania projektantki, proponuje ewentualnie, żeby zmniejszyć grubość styropianu z 10 do 6cm w ramach cięcia kosztów. Już sama nie wiem, co o tym myśleć. Napisz proszę, jak to u was było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.08.2006 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2006 Aga Dzięki za opinię, Twoje zdanie bardzo się dla mnie liczy. Tak więc ekipa na mur beton załatwiona I mogę zupełanie spokojnie spać, bo wiem, że dachówka będzie położona jak trzeba i ja nie muszę ekipy pilnować to tak z okazji tego liczenia A pilnować trzeba zawsze nawet najlepszej ekipy pod słońcem Trzymma kciuki za pogodę i mam nadzieję że prognozy się sprawdzą Dach to ogromne wydarzenie na budowie i jedno z ostatnich tak spektakularnych Bardzo fajnie ten Wasz domek wygląda. Cieszę się że jesteś zadowolona z wyboru projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 01.09.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Bonga W projekcie rzeczywiście mam ekstrudowany, ale ocieplaliśmy fundamenty zwykłym "dalmatyńczykiem", - 8cm. Na to szła siatka i folia kubełkowa (tej w projekcie nie ma). Tak zaproponował wykonawca, kierownik nie miał nic przeciwko temu. Zresztą w naszej okolicy podobnie budują inne domki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.09.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 No proszę ,śmigacie z robotą aż miło.Jeszcze chwilę a domek będzie miał czapeczkę Powodzenia i pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 01.09.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Super fotki, więźba elegancka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Widzę że ekipa uwija się z tym dachem Trzymam kciuki za pogodę i czekam na piękną czapeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hela32 01.09.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 tabalugapowiedz, co cie skłoniło do budowy z phorotermu. Ja zaczynam wiosną, ale nie wiem z czego budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.09.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Talabugo nie widzę wiechy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 01.09.2006 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Talabugo nie widzę wiechy??? Faktycznie- ja też nie widzę Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, będzie chyba jutro tabaluga powiedz, co cie skłoniło do budowy z phorotermu. Ja zaczynam wiosną, ale nie wiem z czego budować Trudne pytanie Zastanawialismy się nad ytongiem, ale CERAMIKA wzięła górę. Chyba przekonanie, że to właśnie ceramika. No proszę ,śmigacie z robotą aż miło.Jeszcze chwilę a domek będzie miał czapeczkę Powodzenia i pozdrowienia No, nie takie znowu- śmigacie. Niestety pogoda płata figle. Ale mam nadzieję, że jutro skończymy Super fotki, więźba elegancka... dzięki facio Widzę że ekipa uwija się z tym dachem Trzymam kciuki za pogodę i czekam na piękną czapeczkę Aga mam nadzieję, że czapeczka będzie piękna. I dzięki za kciuki- bardzo się przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.09.2006 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 czapeczka musi być piekna jak możesz w to wątpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 01.09.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2006 Pięknista ta więzba!!!!!!!!! Gratulacyjki !!!!! To napewno zasługa tych słodkich aniołków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts