iga9 02.09.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Wezba juz jest piekna!!! Czekamy na dalszy ciag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 02.09.2006 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2006 Tabaluga, no, no ... gonisz z robotą wspaniale ! Ślicznie wyglądają Twoje Pistacje z więźbą . Jak domek ma konstrukcję daszku, to od razu pięknieje i nabiera wyrazu A pogoda to naprawdę nas teraz nie rozpieszcza ... P.S. Aniołki urocze. Moim pierwszym zakupem do nowego domku też są aniołki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.09.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ja chcę takiego aniołka powiesić w sypialni Niech czuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ola 09.09.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 witaj . Śledzimy twuj dziennik budowy.Wybraliśmy ten sam projekt i mamy już zakupiony.Od tygodnia już nic nie piszesz.Zastanawiamy się jakie poczyniłaś postępy.Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.09.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Gratuluje skonczenia wiezby i czekam na fotki. p.s. aniolki sliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.09.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Talabugo rzeczywiście daje się zauważyć, że rozpoczęłaś rok szkolny. Gorące gratulacje więźbowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 11.09.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 więźba pierwsza klasagratulujea gdzie wiecha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.09.2006 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Gratuluje więźby A z czasem rozumię bo ja też jakoś go nie mam choć w roli mamy dziecięcia szkolnego nie debituję Trzymam kciukasy za dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.09.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Tabaluga, niestety nie otwiera mi się żadne z ostatnich zdjęć . Widzę same X ... a tak bardzo jestem ciekawa jak Pistacje teraz wyglądają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.09.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Fajnego masz "pajączka". Jak go zamierzasz wykończyć? Blachą, czy bejcą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.09.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Talabugo -co tam słychac na budowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.09.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Halo!Tabaluga! gdzie jestes??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.09.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Tam juz pewnie cały dom stoi a my nic ie wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 26.09.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 no własnie miałam to samo napisać, my tu gadu gadu, a oni tam już parapetowe urządzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 26.09.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 no własnie miałam to samo napisać, my tu gadu gadu, a oni tam już parapetowe urządzają do parapetówy to jeszcze bardzo daleko. No ale zlituję się nad Wami i za chwilę skrobę w dzienniku parę nowinek i uraczę Wzs zdjęciami. Zdradzę tylko, że postępy są "zniewalające". No i oczywiście proszę o komentarze odnośnie tego, co zobaczycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.09.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Właczyłem sobie przed chwilą Twój dziennk Talabugo...patrze sobie aż....doszedłem do komina. I ten komin spowodował że doznałem szoku!!! Znowu sprawdziło się powiedzenie, że Polak potrafi. Jak mozna wymurować coś takiego. W głowie mi sie to nie mieści. Mają panowie fantazję. Talabugo - komin koniecznie do rozbiórki. Bezwzględnie!!!! Zachowaj tylko zpokój w czasie spotkania z Panem Szefem Pzodrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 26.09.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 ojej i taka wtopa na koniec współpracy.. faktycznie komin nie do odratowania za to jakie piekne szczyty i jaka śliczna więźba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 26.09.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Tabalugo jestem przed kominami ale Twój mnie zmartwił.Mam nadzieję że Twój majster rozwiąze ten problem - tak na laicki pogląd to chyba rzeczywiście nadaje się on do rozbiórki Trzymam kciuki za Wasz komin i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 27.09.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Witaj Tabalugo Przykro mi, że wasz komin jest do poprawy, zawsze coś musi wyskoczyć . Mam jedną uwagę po przeczytaniu dziennika i postu Anpiego http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=71784&highlight= : wymurowanie ścian do styku z krokwią uniemożliwia utrzymanie ciągłości ocieplenia dachu i ścian zewnętrznych - nie ma prześwitu, w który może wejść wełna i dojść do styropianu. Może to spowodować mostki termiczne (przerwa w ociepleniu - dobrze że jest chociaż drewno a nie tylko sama dachówka). Przypatrz się dokładnie czy tak jest (na zdjęciu jest dokładnie podmurowane do styku z krokwią- nie wiem jak po drugiej stronie domu) i jest ostatnia szansa, żeby to zmienić. Mam nadzieję że nie namieszałam, ale to tak na gorąco po obejrzeniu zdjęć ( w pracy się otworzyły ). Pozdrawiam cieplutko Dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 27.09.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Koniecznie napisz co tam po rozmowie z majstrem.Cholera! że też zawsze coś sie musi zdarzyć. A raczej że też zawsze jakieś partacze się znajdą.Pierwsze zdanie mojego męża po tym jak zobaczył murarzy, " nie wyglądaja na takich pozbieranych spod okolicznych spelunek", takich sie właśnie boję, widzę co wyprawia pewien znany mi koleś z mojej okolicy, który prowadzi firme budowlaną, zbiera takie lumpy z chodników do roboty, albo tych co maja u niego spory dług w piwiarni (ktora jest jego własnością , rzecz jasna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts